Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Miyom senin kac mm idi canim benim evrakta 15*10 mm yaziyor

@TugceSTO canim nasılsın yoksun ne zamandır her şey yolunda mı
Masal111 canim sen nasılsın cinsiyet belli oldumu
İyim canim sağol sen nasılsın nası.gidiyo hamilelik yok kuzum tam değil 12 haftalıkta gitmişsim doktor tahmin de bulundu erkek dedi ama elon degildi 10 gun sonra randevum var kesin soylerim dedi doktor cinsiyeti suan 13+2 oldum randevu gunumde 15 haftalık olcam insallah soyler

Miyom senin kac mm idi canim benim evrakta 15*10 mm yaziyor
Benim 8 cm. Yani doktorumun söylediği ve hatta çizdiğine göre neredeyse yeni doğan bir bebek kafası büyüklüğünde. Sizinki gerçekten endişe edilecek boyutta değilmiş hiç sıkmayın canınızı

10 haftalık hamileyim 3 buçuk kilo almışım kızlar sizler ne durumdasınız ben hızlı kilo alan bir yapıya sahibim zaten sonu nasıl olcak acaba
Ben bu gün 10 haftalık oldum 1.5 kilo aldım sonra yarım kiloyu geri vermişim nasıl olduysa halbuki bütün gün yiyorum.

Kızlar 10. Haftadayım herşey yolundaymış sonunda Almanya’da Dr a gittim bebek 6. Haftadayken de 2 gün gecikmeli geliyordu Türkiyede muayene olmuştum 10+2 de de aynı şekilde 2 gün geriden geliyor Dr hiç sorun etmedi bebekte de herşey yolunda ama siz ne dersiniz?

Selam, ben de bu hafta doktorumla bu konuyu konuştuk. Benim de bebek hep önden gidiyor. Bu ne demek oluyor dedim. “Biz hep aynı şekilde mi ileriden gidiyor ya da geriden geliyor diye bakarız, mesela hep 5 gün geriden geliyodur her ölçümde böyle çıkıyordur normal, ya da hep 4 gün öndedir be bu şekilde ilerliyordur bu da normal dedi. Örneğin benim boyum 1,70. Eşimin 1,96, bebek babaya çekerse uzun olur daha hızlı büyür ya da sana benzerse ortalama olur standart ilerler. Bu da öyle birşey gibi düşün” tarzında açıklama yaptı. Yani bizim için önemli olan bi ölçümde 5 geride bi ölçümde 6 ileride tarzında düzensizlikler olmamasıymış gibi anladım ben de. Uzun oldu ama umarım açıklayabilmişimdir

Kizlar hamilelikte miyomu olan varmi ikili taramada miyom var dedi doktor bana zarari varmidir olsaydi soylerdi değilmi

Myom var rahim içinde bebeğe çok yakın. Şimdi dertlenmeyelim 5-6. Ayda sıkı takip yapcaz dedi doktorum. 1 tane de değiller büyüklü küçüklü bir sürü Myom herkeste farklı şekilde olabilir. Kimi rahim dışı kimi içi ama bebeğe uzak. Yani yeri belirliyor riskini kafanıza takmayın sıkıntılı bir yerde olsa söylerdi. Bu arada hem coraspin hem kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Herhangi bir yan etki vs görmedim. Bir de ağrı kesici de almış oluyoruz günlük sızılar biraz rahatlıyor

Enfeksiyonun yokmuş bebeğin de iyi çok sevindim canım olabiliyor böyle demek ki, tatlı birine denk geldiğine de çok sevindim

10 haftalık hamileyim 3 buçuk kilo almışım kızlar sizler ne durumdasınız ben hızlı kilo alan bir yapıya sahibim zaten sonu nasıl olcak acaba
Hiç canını sıkma saha yolun çok başındayız. Uygun bir hamile diyet programıyla kontrol altına alabilirsin bence. Benim görümcem iki hamileliğinde de 35 kilo almış:))) benim şansıma biz diyet yapıyoduk 62 den 53 e düşmüştüm hamile kaldım. Diyetisyenimle de konuştuk ben 3 ay daha bebek daha annenin yediklerinden çok etkilenmezken diyetime devam etmek istedim. Sadece daha fazla avokado ceviz meyve falan ekledim listeme. Şimdi 51 olmuşum. 3. Aya da girdiğim için artık hamile beslenme programına başlicam. Sen de canını sıkma çok aşırı kilo almadığın sürece moral bozmak yok bak dediğim gibi görümcem 35 kilo aldığı halde hem sağlıklı doğumlar yaptı hem de şimdi de taş gibi hepsini verdi:)))

Ben kullanıyorum canım. Hem coraspin hem de iğne . 36. Haftaya kadar kullanacakmışım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…