Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Myom var rahim içinde bebeğe çok yakın. Şimdi dertlenmeyelim 5-6. Ayda sıkı takip yapcaz dedi doktorum. 1 tane de değiller büyüklü küçüklü bir sürü 😒Myom herkeste farklı şekilde olabilir. Kimi rahim dışı kimi içi ama bebeğe uzak. Yani yeri belirliyor riskini kafanıza takmayın sıkıntılı bir yerde olsa söylerdi. Bu arada hem coraspin hem kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Herhangi bir yan etki vs görmedim. Bir de ağrı kesici de almış oluyoruz günlük sızılar biraz rahatlıyor 🙈
Anladim çok teşekkur ederim coraspinini neden vermişti size

Benim 8 cm. Yani doktorumun söylediği ve hatta çizdiğine göre neredeyse yeni doğan bir bebek kafası büyüklüğünde. Sizinki gerçekten endişe edilecek boyutta değilmiş hiç sıkmayın canınızı
Sagolun icim rahatladi ya korktum biseyde soylemedi ama bazi doktorlar soylemiyor ya öylemi acaba dedim

Ben kullanıyorum canım hem kan sulandırıcı hap hem de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum (ecopirin - oksapar) Hamilelik süresince ve doğumdan sonra da 40 gün daha kullanacağım lohusalığım bitene kadar. eylulesma eylulesma

Ben de sevindim canım kasık ağrım devam ediyor inşallah senin de enfeksiyon vs yoktur hemen geçer 💖
Teşekkür ederim inşallah ♥️ benim enfeksiyonum vardı antibiyotik kullanmıştım ama geçmişti 1 hafta oldu geçeli umarım tekrarlamamıştır

Bana da o şekilde söylediler o nedenle doğumum 2 gün gecikmeli olma ihtimali de varmış hep böyle gidebilirmiş max kapasitesi bu şekilde olabiliyormuş. Büyüklüğü kafa çapı elleri bacakları vs herşeyi tam olması gerektiği gibi bu arada neyse bakalım gününü kapatacak mı yoksa hep böyle mi ilerleyecek göreceğiz 😘 haftaya da fetal dan vereceğim 170€ imiş bizde
Merhaba fetal dna ı nerede hangi şehirde yaptırıyorsunuz

Hiç canını sıkma saha yolun çok başındayız. Uygun bir hamile diyet programıyla kontrol altına alabilirsin bence. Benim görümcem iki hamileliğinde de 35 kilo almış:))) benim şansıma biz diyet yapıyoduk 62 den 53 e düşmüştüm hamile kaldım. Diyetisyenimle de konuştuk ben 3 ay daha bebek daha annenin yediklerinden çok etkilenmezken diyetime devam etmek istedim. Sadece daha fazla avokado ceviz meyve falan ekledim listeme. Şimdi 51 olmuşum. 3. Aya da girdiğim için artık hamile beslenme programına başlicam. Sen de canını sıkma çok aşırı kilo almadığın sürece moral bozmak yok bak dediğim gibi görümcem 35 kilo aldığı halde hem sağlıklı doğumlar yaptı hem de şimdi de taş gibi hepsini verdi:)))
Yaa yorumunuz için çok teşekkür ederim 🌹 inşallah 🤲🤲

Ben ne aldım ne verdim 68 ile başladım öyle gidiyor. Son iki hafta kusmalarım fazlaydı. Bu hafta iyiyim.

Günaydın ☀️
Ben de 1 kg aldım 11.haftadayım.
Mide bulantım devam ediyor.

Günaydın güzel bir rüya gördüm hayır olsun inşallah.Kalktigimda mutluydum.Bebegim dogacakmis ama ben diyorum daha bir kere kontrole gittim nasıl olabilir.Hem diyorum oğlumun bebeklik kıyafetleri vardı, daha kiyafetleri çıkarıp yikayacaktikfalan diyorum,ama doğmuş.Mavi gözlü bir erkek olmuş.Sonra bı yere gidip geliyorum ,ya benim hiç ağrım yok nasıl dogurdum diyorum.Onceki doğumda çok ağrı çektim diyorum ,göbeğime elliyorum sezeryan bandım var😄Sonra bebeği alıyorum ilk süt besleyici olur diyorum emziriyorum.Somra gozu kahverengiye dönmüş ama çok güzel bir bebekti.Altina yapiyor,bezini degistiriyorum.Cok çok hayır olsun.

Back
X