• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Ne güzel ultrasonda mi gözüktü
Evet canım 10 gün önce sırtını dönmüştü erkeğe benziyor demişti doktor bugünde erkek dedi . Kafaya bak 😂

Eklentiler

• 1000086455.webp
    1000086455.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 45
Hem tüp bebek hem de pıhtılaşma yatkınlığım çıktı genetik testlerde. Sende de kan akışını hızlandırmak için vermiştir diye düşünüyorum.
İkili taramada damarlarla ilgili bi sknti gordu genelde ileriki haftalarda duzeliyor ama yinede önlem alalim dedi ilerde ilaç fayda etmiyorms duzelmezse.

Kızlar dahiliye ve KBB randevum vardı şiddetli baş agrimdan dolayı sinüs iltihabı olmuşum ve önlenmesi gerek 7 gün antibiyotik yazdı hocam çok küçük başka bı yolu yokmu dedim ama sinüzit gebelikte çok tehlikelidir kullanmalısın dedi moralim bı bozuldu normalde ilaç karşıtı değilim ama hamilelik olunca insan bı üzülmüyor değil

Evet canım 10 gün önce sırtını dönmüştü erkeğe benziyor demişti doktor bugünde erkek dedi . Kafaya bak 😂
Canımmm hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla gelsin minik🧿👼🏼🌷

Bende 3 kilo almış görünüyordum çok şişmiştim. dün bol bol tuvalete çıktım sonrasında 1.5 kilo civarı azaldı yani baştan itibaren 1.5 kg almışım
Ya bende akşam yatarken tartıldığım da 60 sabah aç karnına tartıldığımda 57.7 çıktım şimdi hangisi benim kilom 🥴 tartıda 60 görünce şok oldum

Kızlar rüya gördüm bu ikinci oluyor resmen iki kere aynı rüyayı gördüm. Rüyamda iki farklı kişi erkekmiş bebeğin hayırlı olsun diyorlar ben de aaaa yanılmışım kız hissediyorduk diyorum şaşırıyorum 🤩 Rüyam doğru mu çıkacak yoksa tam tersi mi çıkacak merakla bekliyorum. Ultrason görüntüsünde de tam bir kibarcık kız çocuğu duruş öyle bilemedim 🥹

Kızlar dahiliye ve KBB randevum vardı şiddetli baş agrimdan dolayı sinüs iltihabı olmuşum ve önlenmesi gerek 7 gün antibiyotik yazdı hocam çok küçük başka bı yolu yokmu dedim ama sinüzit gebelikte çok tehlikelidir kullanmalısın dedi moralim bı bozuldu normalde ilaç karşıtı değilim ama hamilelik olunca insan bı üzülmüyor değil
Normalde olmayacak çoğu şey gebelikte inadına olur derler ya doğru işte. İçin hiç rahat değilse kadın doğum doktorunla da paylaş böyle bir durum var diye en azından bayramı rahat geçirirsin canım için rahat eder. Bebek için hangisi doğruysa onu yapmak lazım.

Kızlar izmir doğum fiyatlarından haberi olan var mı ? İzmirde olan varsa hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba
Merhaba, aynı haftalardayız ben de izmirde doğum yapan arkadaşlarımdan araştırdığım kadarıyla, ekol, karataş 40-50 bin civarı, egepol 60-70 bin, medicana 75-100 bin civarı, sadece doğum veya oda süsleme fotoğrafçı vs farkettiği için aralık değerler var

Normalde olmayacak çoğu şey gebelikte inadına olur derler ya doğru işte. İçin hiç rahat değilse kadın doğum doktorunla da paylaş böyle bir durum var diye en azından bayramı rahat geçirirsin canım için rahat eder. Bebek için hangisi doğruysa onu yapmak lazım.
Doktorumu aradım ben bebekle ilgilenirim doktor hangi tedaviyi verdiyse onu uygulayalım diyor

Kızlar rüya gördüm bu ikinci oluyor resmen iki kere aynı rüyayı gördüm. Rüyamda iki farklı kişi erkekmiş bebeğin hayırlı olsun diyorlar ben de aaaa yanılmışım kız hissediyorduk diyorum şaşırıyorum 🤩 Rüyam doğru mu çıkacak yoksa tam tersi mi çıkacak merakla bekliyorum. Ultrason görüntüsünde de tam bir kibarcık kız çocuğu duruş öyle bilemedim 🥹
Ben hamile kaldigimi bilmiyordum bir hafta öncesinde ruyamda kiz bebek emziriyordum sonra hamiş olduğumu öğrendim benim ruya tersine çikti oğluşum olcak inşallah😊💙

Kızlar inanılmaz bir bel ağrım var tek taraflı dizime kadar inen sıcak su torbası yapıp belime koysam fayda eder mi bebeğe zararı olur mu

Back
X