Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    31
Yok henüz görüşmedim doktor ile cinsiyet doktora gitti sadece:)

S symgkcb merhaba canım nasılsın kalp atışını gördün mü kaçıncı haftada

Hayırlı olsun inşallah Cinsiyet partisi mi yapacaksınız ondan mı doktora gitti cinsiyet sonucu
Teşekkür ediyorumilk baştan demişti firma cinsiyet sonucunu sadece doktora gönderiyoruz diye :) siz yaptırdınız mı

Hayırlı olsun sonucunuz Türkçe mi mi İngilizce mi acaba

Teşekkür ediyorumilk baştan demişti firma cinsiyet sonucunu sadece doktora gönderiyoruz diye :) siz yaptırdınız mı
Ben bu perşembe sabah kan vereceğim sormayı unuttum bana gönderiyor musunuz diye umarım gönderiyorlardır çok heyecanlı süreçmiş umarım sizinde gönlünüze göre olur her şey, sağlıklı şekilde gelsinler

Canim bahcelievler medipolde reyhan has a ikili tarama için gittim iyi bi doktor baya bilgi veriyor ama yuz olarak çok soguk yuzlu guler yuzlu değil ben bahcelievler medipolde
Muhabbet halilogluna gidiyorum memnunum güleryüzlü
Sağ ol canım bi bakayım ona da

Sağlıkla gelsin bebişlerimiz , çok teşekkür ediyorum çok heyecanlı her anı en baştan. Çok şükür bugünlerimize hangi firma ile anlaştınız sağlıklı hemen çıksın sonuçlarınız

Amiiiin amiiin inşallah. Gerçekten çok şükür Nipt one plus ile anlaştık. Amiiin hepimizin sonucu çok güzel çıksın, sağlıklı şekilde alalım kucağımıza

Korkma 20 den sonra yukarı cıkıyor o canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…