Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Ben hamile kaldigimi bilmiyordum bir hafta öncesinde ruyamda kiz bebek emziriyordum sonra hamiş olduğumu öğrendim benim ruya tersine çikti oğluşum olcak inşallah
Yaaaaa inşallah canım bakalım bizim ki kız mı erkek güzeli mi 2 hafta sonra öğrencez

kaç kiloydun normalde
Ben 50 kiloyla aşılama tedavilerine başladım, 7 defa aşılama yapıldı. Kürtaj tekrar aşılamalar derken 68 kilo ile hamile kaldım. Hamileliğimi öğrendiğim andan bu yana da ne bulduysam yedim bir iki haftada 4 kilo almıştım hemen diyetisyen ve yürüyüşle hareketle geri 68 kiloya indim. 20. haftaya kadar kaç kilo verirsek bakalım. Ama zorlanıyorum iştahım o kadar açık ki anlatamam

Ayy sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini benim de iştahım çok açık ne görsem yemek istiyorum

Hayır olsun bende bugün benzer rüya gördüm.Erkek oluyormuş
Kizlar benim gibi hiç kilo almayan varmi benmi alamiyorum 250-300gram verip geri aliyorum 62 kusurle 63 arasinda gelip gidiyorum surekli
Bende alliyorum ama diyet yapıyorum hatta 1 kilo verdim sanırım.İns daha fazlasını veririm.İlk aylarda ek alınmaz diyorlar zaten.

Ayy sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini benim de iştahım çok açık ne görsem yemek istiyorum
İnşallah kuzum hepimiz sağlıkla alalım hayırlısıyla hahah seni çok iyi anlıyorum eşim diyet yapmıyor ona normal yemek yapıyorum allah ne verdiyse yiyor eşimi izliyorum sapık gibi bakma git diyor hahaha

Bende alliyorum ama diyet yapıyorum hatta 1 kilo verdim sanırım.İns daha fazlasını veririm.İlk aylarda ek alınmaz diyorlar zaten.
Ayy hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da ikisini de yeriz bitiririz minnoşları

İnşallah kuzum hepimiz sağlıkla alalım hayırlısıyla hahah seni çok iyi anlıyorum eşim diyet yapmıyor ona normal yemek yapıyorum allah ne verdiyse yiyor eşimi izliyorum sapık gibi bakma git diyor hahaha
Amin canım
kıyamam yaaa, bende yerken eşim bana hayran hayran bakıyor. Bakacağına durdursana diyorum ama yok

Kizlar benim gibi hiç kilo almayan varmi benmi alamiyorum 250-300gram verip geri aliyorum 62 kusurle 63 arasinda gelip gidiyorum surekli
Ben almadım hatta 3-4 kilo verdim, doktorum 10 kilodan fazla verme demişti ilk aylarda zaten depolarımızdan besleniyor

Ben hamile kaldigimi bilmiyordum bir hafta öncesinde ruyamda kiz bebek emziriyordum sonra hamiş olduğumu öğrendim benim ruya tersine çikti oğluşum olcak inşallah
Yaa bende rüyamda bebek emzirirken görüyorum kendimi çook güzel rüyası böyleyse gerçeği kim bilir nasıl güzeldir rabbim nasip etsin o günleri

Sağlikli olsunlarda ben kiz çok istiyordum ama olsun oğluşumun sacini uzatir baglarm artik sağlikli olsunlarda tek
Bizim de gönlümüzden geçen kız ama ben de sağlıklı olsun da önemli değil diyorum Çocuğu da hep kızım diye sevdim bakalım ne olacak daha kız hissediyorum

Mak. 12kilodan fazla almayiz inşallahkendimi 80ustu dusunemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…