- 5 Şubat 2025
- 94
- 130
- 8
- 36
Valla canım geçen benim de canım çekti. Aynen dediğin gibi sosissiz rus salatasız falan yedim. Ben sadece salam sosis ve çiğ süt yemiyorum. Onun dışında çok hassas davranmıyorum. Zaten normalde de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. O yüzden kırk yılda bir canım çekerse de esirgemiyorum. Tv de izliyorum özellikle amerikan filmlerinde dizilerinde ohooo hamileler herşeyi yiyo içiyo. Biz çok pimpirikli miyiz acaba diye düşünüyorumMısır bezelye zeytin nugget parçaları birazdaolmaz mı
Çok haklısın biz çok pimpirikliyizValla canım geçen benim de canım çekti. Aynen dediğin gibi sosissiz rus salatasız falan yedim. Ben sadece salam sosis ve çiğ süt yemiyorum. Onun dışında çok hassas davranmıyorum. Zaten normalde de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. O yüzden kırk yılda bir canım çekerse de esirgemiyorum. Tv de izliyorum özellikle amerikan filmlerinde dizilerinde ohooo hamileler herşeyi yiyo içiyo. Biz çok pimpirikli miyiz acaba diye düşünüyorum
Valla canım ben hepsinden de yiyordum önceki gebelikler de çok şükür hiç bisey de olmadı sen bilirsin tabi kiMayonez ve ketçaplı olsa azbişey problem olmaz heralde
Olur bence ben çoğu şeyi yiyorum az az canım çekinceMısır bezelye zeytin nugget parçaları birazdaolmaz mı
Ben de değiştirdim 7nisana aldım artık en erkenAynen senlik bir durum değil ,birşey diyemezler.Ben 4 Nisan'da ki randevum zaten iptal olur ,randevu bulamam diye şimdiden ileri tarihe aldım.
Ben de istediğime bulamadım zaten herhangi bir perinatolog olur diye mecburen 7 nisana hemen aldım. iptal edilmiştir diye mesaj gelmiş zaten az önce.Merhaba bugün benim de iptal edilmiş 2 Nisan da randevum vardı ama hiç bisekil de aranmadım Mhrs den takip edin randevu bulmak da sıkıntı istediğim doktora
Burda bir annemiz demişti sanırım ikili tarama sonucu 50 nin altındaysa erkek, 50 üstüyse kız diye değerinize bakar mısınız kaç çıkmış
İlk doktor soyleyince güldüm çikmadan eminmisinz hocam dedim evet dedi yinede kendi doktoruma sorcamBen de kızıııım diyip duruyorum erkek çıkarsa gülerim çocuğu kızım diye sevdim diye
Hahah sormakta fayda var canım sağlıkla gelsin güzel bebeğinİlk doktor soyleyince güldüm çikmadan eminmisinz hocam dedim evet dedi yinede kendi doktoruma sorcam
çok teşekkür ederimValla canım ben hepsinden de yiyordum önceki gebelikler de çok şükür hiç bisey de olmadı sen bilirsin tabi ki
Bende olmazsa azbişey yiyeyim kaç gündür içim gidiyorOlur bence ben çoğu şeyi yiyorum az az canım çekince
Çok şiddetli değil ama hafif de değil, beni korkutan uzun süre geçmemesi oldu sizin ne sıklıkta oluyorHafifse normal ama şiddetliyse bir doktorunuza sorun benimde ara ara oluyor doktorum rahim genişlediği için oluyor demişti.
Amin canimmmHahah sormakta fayda var canım sağlıkla gelsin güzel bebeğin
Canım benden sana ufak tavsiye. Bazı şeyleri canımız ne kadar çekse de nefsimize bebekler için dur dememiz lazım. Arkadaşlar biraz mayonez ketçaptan bişey olmaz diyor ama içinde çiğ yumurta bulunan hersey gebelikte tehlikeli. Ben yerim bişey olmaz ama sen yersin bişey olur. Doktorum bana küllah dondurma bile yasakladı. Sadece marketteki dondurmaları yiyebilirsin Çubuklu olandan dedi. Yasak listesi de öyle kabarık değil. Çiğ et ve tavuğa dokunmak yasak eldiven yakılmalı dedi. Az pişmiş ve çiğ yumurta tavuk ve et tüketikmemeli dedi. Taze maydanoz tüketilmemeli dedi pişmiş yiyebilirsin dedi. Ve taze süt ve süt ürünleri. Ve işlenmiş etler. Onun dışında herseyi güvenilirse yiyebilirsin dediBende olmazsa azbişey yiyeyim kaç gündür içim gidiyor
Kuzenim hamile onunda iki tane miyomu var ama zararsız doğumda alacaklar. Her miyom zararlı değil ama bence seninkide zararsız olsaydı söylerdiKizlar hamilelikte miyomu olan varmi ikili taramada miyom var dedi doktor bana zarari varmidir olsaydi soylerdi değilmi
Çok sık olmuyor bende bazen gün de bir kere bazen olmuyor ama tamamen geçmedi yani bugün de tek taraflı kasık ağrım oldu biraz uzun sürdü tabi bence kişiden kişiye göre de değişebilirÇok şiddetli değil ama hafif de değil, beni korkutan uzun süre geçmemesi oldu sizin ne sıklıkta oluyor
Ya ne güzel gösterdi mi beyfendi
Mayonez ketçap yiye bilirsin canım hazırlarındanHanımlar çok affedersiniz ama canım kumpir istiyor mayonezsiz ketçapsız Rus salatasız salamsız sosissiz yaptırsam yiyebilirim demi
Yaa ben çok duygulandim daha dün kese takip ederken şimdi cinsiyetleri ogreniyoruz çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?