- 23 Mart 2024
- 191
- 101
- 23
- 25
Özele gideceğim insallah söyler bakalım12+3de belli oldu canim ikili taramada soyledi doktorözelde söylüyorlar devlet söylemiyor diyorlar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özele gideceğim insallah söyler bakalım12+3de belli oldu canim ikili taramada soyledi doktorözelde söylüyorlar devlet söylemiyor diyorlar.
Çok guzel anlar bunlar o kadar güzel duygu kiÖzele gideceğim insallah söyler bakalımçok heyecanlı yaaa böyle cinsiyet haberleri görünce iki kat heyecan yapıyorum okurken
![]()
Benimde karnımda iğne batar gibi ağrılar oluyor arada doktoruma sordum bağırsak hareketlerinden olabilir dedi. Bide hafif belim ağrıyor onu sordum rahim büyüdüğü için ağırlık merkezi değişiyor o yüzden bel ağrıları normal dedi. Bende bayramda köye gideceğim kanama alanım vardı Allah’a şükürler olsun Bitti. Arabada arkada yatarak mı gitsem yoksa ön koltuğu iyice yatırsam mıKızlar uzun zamandır yoktum memlekete tatile gitmiştik geri dönduk şukurnasılsınız hamilelik nası gidiyo
cinsiyetleri oğrenenler varmış ne guzel
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
biz 13+2 olduk 2 hafta sonra doktor randevumuz var bizde oğreniriz inşallah
bugun biraz alt karnımda ağrı var sanki bide boyle uyuşma var rahmimde normaldir inşallah
zor olan kısmı atlatık 3 aylık olduk ama belli ki bebişlerimiz doğana kadar tedirgin olcas
![]()
Ben de kızıııım diyip duruyorum erkek çıkarsa gülerim çocuğu kızım diye sevdim diyeHayirlisi canimben hep kiz diye seviyordum oğluşum olcakmis
![]()
On koltuk daha iyi ağer mide bulantın varsa önde otur daha rahat oluyo arada arka koltukta uzan yolun nekadar uzun olduğuna bağlı bel aarkana yastık koy daha rahat edersin Rabbim bebişlerimizi korusun surekli korku icindeyiz ilk defa oluyo bana bu boyle rahimde uyuşma,kasılma gibi biseyBenimde karnımda iğne batar gibi ağrılar oluyor arada doktoruma sordum bağırsak hareketlerinden olabilir dedi. Bide hafif belim ağrıyor onu sordum rahim büyüdüğü için ağırlık merkezi değişiyor o yüzden bel ağrıları normal dedi. Bende bayramda köye gideceğim kanama alanım vardı Allah’a şükürler olsun Bitti. Arabada arkada yatarak mı gitsem yoksa ön koltuğu iyice yatırsam mı
Hayırlı olsuuun sağlıkla kucağınıza alın insallah
Gözünüz aydın canım
Sağlıkla gelsin inşallah gözünüz aydın
Bulantım yok, yolda 40-45dk. Annelik gerçekten delice birşeymişOn koltuk daha iyi ağer mide bulantın varsa önde otur daha rahat oluyo arada arka koltukta uzan yolun nekadar uzun olduğuna bağlı bel aarkana yastık koy daha rahat edersin Rabbim bebişlerimizi korusun surekli korku icindeyiz ilk defa oluyo bana bu boyle rahimde uyuşma,kasılma gibi bisey![]()
Valla oyleBulantım yok, yolda 40-45dk. Annelik gerçekten delice birşeymiş
Çok teşekkür ederimValla oyleozaman arka koltukta da ön koltukta da olsan sorun degil sen nasıl rahat edersen oyle yap
![]()
Geriye zaten patates püresi kaldıHanımlar çok affedersiniz ama canım kumpir istiyor mayonezsiz ketçapsız Rus salatasız salamsız sosissiz yaptırsam yiyebilirim demi
Yiyebilirsin canım sen istemiyorsun bebek istiyorHanımlar çok affedersiniz ama canım kumpir istiyor mayonezsiz ketçapsız Rus salatasız salamsız sosissiz yaptırsam yiyebilirim demi
Amin cümlemiz inşallahHayırlı olsuuun sağlıkla kucağınıza alın insallah![]()
Allah razı olsun, hepimizinki inşallahSağlıkla gelsin inşallah gözünüz aydın![]()
Mısır bezelye zeytin nugget parçaları birazdaGeriye zaten patates püresi kaldı![]()
Mayonez ve ketçaplı olsa azbişey problem olmaz heraldeYiyebilirsin canım sen istemiyorsun bebek istiyor![]()