Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Kızlar uzun zamandır yoktum memlekete tatile gitmiştik geri dönduk şukur❤️ nasılsınız hamilelik nası gidiyo❤️ cinsiyetleri oğrenenler varmış ne guzel❤️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah❤️ biz 13+2 olduk 2 hafta sonra doktor randevumuz var bizde oğreniriz inşallah❤️ bugun biraz alt karnımda ağrı var sanki bide boyle uyuşma var rahmimde normaldir inşallah🫤 zor olan kısmı atlatık 3 aylık olduk ama belli ki bebişlerimiz doğana kadar tedirgin olcas🫤
Benimde karnımda iğne batar gibi ağrılar oluyor arada doktoruma sordum bağırsak hareketlerinden olabilir dedi. Bide hafif belim ağrıyor onu sordum rahim büyüdüğü için ağırlık merkezi değişiyor o yüzden bel ağrıları normal dedi. Bende bayramda köye gideceğim kanama alanım vardı Allah’a şükürler olsun Bitti. Arabada arkada yatarak mı gitsem yoksa ön koltuğu iyice yatırsam mı

Benimde karnımda iğne batar gibi ağrılar oluyor arada doktoruma sordum bağırsak hareketlerinden olabilir dedi. Bide hafif belim ağrıyor onu sordum rahim büyüdüğü için ağırlık merkezi değişiyor o yüzden bel ağrıları normal dedi. Bende bayramda köye gideceğim kanama alanım vardı Allah’a şükürler olsun Bitti. Arabada arkada yatarak mı gitsem yoksa ön koltuğu iyice yatırsam mı
On koltuk daha iyi ağer mide bulantın varsa önde otur daha rahat oluyo arada arka koltukta uzan yolun nekadar uzun olduğuna bağlı bel aarkana yastık koy daha rahat edersin Rabbim bebişlerimizi korusun surekli korku icindeyiz ilk defa oluyo bana bu boyle rahimde uyuşma,kasılma gibi bisey 🫤

On koltuk daha iyi ağer mide bulantın varsa önde otur daha rahat oluyo arada arka koltukta uzan yolun nekadar uzun olduğuna bağlı bel aarkana yastık koy daha rahat edersin Rabbim bebişlerimizi korusun surekli korku icindeyiz ilk defa oluyo bana bu boyle rahimde uyuşma,kasılma gibi bisey 🫤
Bulantım yok, yolda 40-45dk. Annelik gerçekten delice birşeymiş

Hanımlar çok affedersiniz ama canım kumpir istiyor mayonezsiz ketçapsız Rus salatasız salamsız sosissiz yaptırsam yiyebilirim demi

Ay kızlar bugün doktor kontrolüne gittim adete göre 11+1 di ama ultrasonda 11+4 cıktı. Yiyemediğim halde büyümüş çok sevindim. İkili testi de yaptı. Ölçümleri iyi dedi çok şükür 🙏 bugün yapacağını düşünmediğimden o da ayrı bir şok 😄 kan da verdim inşallah iyi cıkar o da💕🙏 cinsiyet olarak yüzde yetmiş erkek dedi💙 bunu da hiç beklemiyordum. Kimisi sonradan değişir diyor kimisi değişmez diyor. Gerçi ben ne çıksa mutlu olurdum💕

Back
X