• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
E Eylulde_gel canim senin ikizdi bir tanesinin kalbi durmuşmuydu yoksa yanlışlıkla hatırlıyorum.

Çok şiddetli değil ama hafif de değil, beni korkutan uzun süre geçmemesi oldu sizin ne sıklıkta oluyor
Benim de sabahtan bu yana geçmiyor normalde bu zamana kadar hiçbir belirtiyi önemsemedim ama 2 gün önce böbrek ağrım oldu aslında böbrek değil kas ağrısıymış bir de bu kasık ağrısı çok canımı sıktı. Geçmiyor acile gidip muayene olmayı düşünüyorum. Geçen sene de böyle olmuştu hamileliğimde korkuyorum ben ister istemez, paniklediğim şeylerden biri.

Arkadaşlar merhaba .Şuan 9+5 günlük hamileyim .Hamileliğimi öğrendiğimden şu güne akıntılarım var bazen duran bazen devam eden ve içerisinde ip gibi kan oluyor .Geçen günde ağrı şikayeti ile doktora gittim enfeksiyon olduğunu söyledi doktorum ve sar kahverengi akıntım var içerisinide de tekrar pembemsi renk ve ip gibi kan gördüm .Kanama alanım yok ama bu kanamalar beni tedirgin ediyor .Bu durumu yaşayan var mı acaba . Enfeksiyon mu sebep oluyor 🤦🏻‍♀️Progestanda kullanıyorum neredeyse 1,5 ay oldu .

Arkadaşlar merhaba .Şuan 9+5 günlük hamileyim .Hamileliğimi öğrendiğimden şu güne akıntılarım var bazen duran bazen devam eden ve içerisinde ip gibi kan oluyor .Geçen günde ağrı şikayeti ile doktora gittim enfeksiyon olduğunu söyledi doktorum ve sar kahverengi akıntım var içerisinide de tekrar pembemsi renk ve ip gibi kan gördüm .Kanama alanım yok ama bu kanamalar beni tedirgin ediyor .Bu durumu yaşayan var mı acaba . Enfeksiyon mu sebep oluyor 🤦🏻‍♀️Progestanda kullanıyorum neredeyse 1,5 ay oldu .
Bende de enfeksiyon var ama bir anda aşırı kanamam oldu. Doktor onu bile önemsemedi olabilir dedi. Sadece manusol şase verdi o kadar. Tek kullanımlık. Seninki hiç ilaç vermedi mi?

Benim bugün sol kasığım ağrıyor gece sağlı sollu vuruyordu sabahtan bu yana sadece sol ağrıyor. 2 gün sonra 11 haftalık olcak bebem daha kasık ağrısı oluyor normal mi kızlar?
Bugün sordum tekrar doktora, normal dedi rahim genişlemeye çalıştığı için oluyormuş. Ultrasonda vs de her şey normal görünüyordu.
Hanımlar çok affedersiniz ama canım kumpir istiyor mayonezsiz ketçapsız Rus salatasız salamsız sosissiz yaptırsam yiyebilirim demi
Afiyet olsun canım ye gitsin 🙂↕️

İyi akşamlar
10+6 olarak kontrole gittik bugün, her şey yolunda görünüyor. Sata göre bir hafta ileride çıkıyor ultrasonda doğum tarihi öne çekebilir dedi.
Taramalar hakkında bilgi verdi bayramdan sonra hangisine karar vermiş olursak yaptıracağız.
Cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi pozisyon vermedi bebek, ense ve burun ölçümünü de zor yaptırdı içerde parti veriyordu ıfaklık

Merhaba bugün benim de iptal edilmiş 2 Nisan da randevum vardı ama hiç bisekil de aranmadım Mhrs den takip edin randevu bulmak da sıkıntı istediğim doktora

Burda bir annemiz demişti sanırım ikili tarama sonucu 50 nin altındaysa erkek, 50 üstüyse kız diye değerinize bakar mısınız kaç çıkmış 😍
Doktorum aradı ya hiç sormadım 🙈

Canım benden sana ufak tavsiye. Bazı şeyleri canımız ne kadar çekse de nefsimize bebekler için dur dememiz lazım. Arkadaşlar biraz mayonez ketçaptan bişey olmaz diyor ama içinde çiğ yumurta bulunan hersey gebelikte tehlikeli. Ben yerim bişey olmaz ama sen yersin bişey olur. Doktorum bana küllah dondurma bile yasakladı. Sadece marketteki dondurmaları yiyebilirsin Çubuklu olandan dedi. Yasak listesi de öyle kabarık değil. Çiğ et ve tavuğa dokunmak yasak eldiven yakılmalı dedi. Az pişmiş ve çiğ yumurta tavuk ve et tüketikmemeli dedi. Taze maydanoz tüketilmemeli dedi pişmiş yiyebilirsin dedi. Ve taze süt ve süt ürünleri. Ve işlenmiş etler. Onun dışında herseyi güvenilirse yiyebilirsin dedi ♥️ Bebeklerimiz doğsun inşallah yiyecez herseyi.
Haklısın canım

Bende de enfeksiyon var ama bir anda aşırı kanamam oldu. Doktor onu bile önemsemedi olabilir dedi. Sadece manusol şase verdi o kadar. Tek kullanımlık. Seninki hiç ilaç vermedi mi?
Acile gittiğimde doktor banada manusol şase verdi .Onu kullandım .Ertesi gün kendi doktorumda 3 günde bir kullanılan fitil ve krem verdi ama hala aynı .Hatta fitili kullandıktan sonraki gün böyle kremsi sapsarı kahverengi içinde pembemsi renk olan akıntım oldu .o yoğunluk fitil kalıntısı mıydı pek anlayamadım ama 🤦🏻‍♀️

Evet ben hic doktora sormadim doktor kendisi dedi cinsiyeti ögrenmek istermisin diye tabiki dedim🙂ikili taramanin sonunda söylüycem dedi en son söyledi kesinmi hocam dedim evet dedi🙂🙂
Bende 15 haftada gidicem inşallah gösterir.

Kızlar erkeklerin pipisi erken göründüğü için bu haftalarda erkekler belli oluyor. 1-2 hafta sonra da kız haberleri alırız.

Back
X