Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Aynen senlik bir durum değil ,birşey diyemezler.Ben 4 Nisan'da ki randevum zaten iptal olur ,randevu bulamam diye şimdiden ileri tarihe aldım.

Size de çok geçmiş olsun domatesi deneyeceğim ben de bu süreçte bol bol tuzlu limon yedim mide bulantımı biraz baskıladı

Enfeksiyon demek akıntı demek zaten ama enfeksiyon akıntısı kahverengi olmaz benim bildiğim. Evet ileri dönem gebelikte risk oluşturabilecek bir durum ben de o yüzden sordum zaten :/

Merhaba bugün benim de iptal edilmiş 2 Nisan da randevum vardı ama hiç bisekil de aranmadım Mhrs den takip edin randevu bulmak da sıkıntı istediğim doktora
Kızlar ikili taramam temiz geldi
Burda bir annemiz demişti sanırım ikili tarama sonucu 50 nin altındaysa erkek, 50 üstüyse kız diye değerinize bakar mısınız kaç çıkmış

Kiz hissediyordum babasi erkek hissediyordu babasi bildisağol canim senin belli olmuşmuydu
Sağlıkla gelsinler de inşallah yok canım haftaya fetal dna için kan vercem diğer hafta da sonuçlar çıkar. Ben de kız hissediyorum eşim de kız diyor bakalım benim bebe ne

Hayırlı olsunnnnn sağlıklı sıhhatli kavuşmak nasip olsun ne kadarlıkken öğrendiniz acaba bende 13+2 iken randevu oluşturdum da öğrenebilir miyiz diye çok heyecanlıyız eşimle
12+3de belli oldu canim ikili taramada soyledi doktor özelde söylüyorlar devlet söylemiyor diyorlar.

Kızlar 2 gündür geçmeyen alt karın ve kasık ağrım var 11+5'te normal mi bu acaba hiç geçmemesi korkuttu biraz beni
Hafifse normal ama şiddetliyse bir doktorunuza sorun benimde ara ara oluyor doktorum rahim genişlediği için oluyor demişti.

Kızlar uzun zamandır yoktum memlekete tatile gitmiştik geri dönduk şukur nasılsınız hamilelik nası gidiyo cinsiyetleri oğrenenler varmış ne guzel Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah biz 13+2 olduk 2 hafta sonra doktor randevumuz var bizde oğreniriz inşallah bugun biraz alt karnımda ağrı var sanki bide boyle uyuşma var rahmimde normaldir inşallah zor olan kısmı atlatık 3 aylık olduk ama belli ki bebişlerimiz doğana kadar tedirgin olcas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…