Maşallah hayırlı olsunKızlar ikili taramam temiz geldi
Aynen senlik bir durum değil ,birşey diyemezler.Ben 4 Nisan'da ki randevum zaten iptal olur ,randevu bulamam diye şimdiden ileri tarihe aldım.Benim de 2 nisanda11 ve 12. Hafta arası gidip rahim ağzı uzunluğu ölçülecekti, şimdi bayramdan sonraya 12 hafta bitmiş oluyo benim sorunum değil bu yani umarım terslemezler, iptal olursa 182 arıyor diye biliyorum.
Size de çok geçmiş olsunCanım Allah yardımcın olsun, Ben de bir anda kotulestim 9. Haftadan sonra. Sabahları 1 domatesin kabuğunu soyup 4e bölüp tuzlayıp meyve gibi yiyorum. Bana iyi geliyor. Biraz tuz yiyince o tansiyon düşüklüğü azalıyor biraz iştahım açılıyor. Çalışan hamilelere Allah yardımcı olsun. Ben de çalışmak istemiyorum ama doğum izni hakkımı kaybetmemek için çalışıyorum.
Enfeksiyon demek akıntı demek zaten ama enfeksiyon akıntısı kahverengi olmaz benim bildiğim. Evet ileri dönem gebelikte risk oluşturabilecek bir durum ben de o yüzden sordum zaten :/Enfeksiyon sorunu yaşarken akıntınız oluyor muydu? Özellikle kahverengi? Ben bi süredir akıntı problemi yaşıyorum az önce doktorumu aradım enfeksiyon olabilir gelsen iyi olur dedi birazdan gideceğim. Çok korkuyorum riskli bir durum mu bu çok ?
bende de oyle!Bende aşırı bi halsizlik var ilk trimester bitiyor bu enerji ne zaöan gelecek acaba ya
ayy hadi hayirlisi olsun, saglikla gelsiin!
Aminn canimayy hadi hayirlisi olsun, saglikla gelsiin!
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minnoş
Kiz hissediyordum babasi erkek hissediyordu babasi bildiHayırlı olsun sağlıkla gelsin minnoş
Merhaba bugün benim de iptal edilmiş 2 Nisan da randevum vardı ama hiç bisekil de aranmadım Mhrs den takip edin randevu bulmak da sıkıntı istediğim doktoraBenim de 2 nisanda11 ve 12. Hafta arası gidip rahim ağzı uzunluğu ölçülecekti, şimdi bayramdan sonraya 12 hafta bitmiş oluyo benim sorunum değil bu yani umarım terslemezler, iptal olursa 182 arıyor diye biliyorum.
Burda bir annemiz demişti sanırım ikili tarama sonucu 50 nin altındaysa erkek, 50 üstüyse kız diye değerinize bakar mısınız kaç çıkmışKızlar ikili taramam temiz geldi
Sağlıkla gelsinler de inşallahKiz hissediyordum babasi erkek hissediyordu babasi bildisağol canim senin belli olmuşmuydu
Hayırlı olsunnnnn sağlıklı sıhhatli kavuşmak nasip olsun
Hayirlisi canimSağlıkla gelsinler de inşallahyok canım haftaya fetal dna için kan vercem diğer hafta da sonuçlar çıkar. Ben de kız hissediyorum eşim de kız diyor bakalım benim bebe ne
12+3de belli oldu canim ikili taramada soyledi doktorHayırlı olsunnnnn sağlıklı sıhhatli kavuşmak nasip olsunne kadarlıkken öğrendiniz acaba bende 13+2 iken randevu oluşturdum da öğrenebilir miyiz diye çok heyecanlıyız eşimle
Hafifse normal ama şiddetliyse bir doktorunuza sorun benimde ara ara oluyor doktorum rahim genişlediği için oluyor demişti.Kızlar 2 gündür geçmeyen alt karın ve kasık ağrım var 11+5'te normal mi bu acaba hiç geçmemesi korkuttu biraz beni
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahHayirlisi canimben hep kiz diye seviyordum oğluşum olcakmis
Ben de aynı durumdayım kolumu kaldırasım bile yok mide bulantısı da cabası 2. Trimester rahat olacak inşallah :)Bende aşırı bi halsizlik var ilk trimester bitiyor bu enerji ne zaöan gelecek acaba ya
Amin teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?