Benimki kizsa şok olucam gerçekten. 2 erko dogurmus birisi olarak.Ekim topigi erkek topigi olck galiba
Geçmezse ben de yarın doktora gitmeyi düşünüyorum, kasık ağrısı uzun süreli olunca gerçekten can sıkıcı oluyor. Hamilelikte gerçekten her şeyden korkuyoruz. Gittin mi sen acile canımBenim de sabahtan bu yana geçmiyor normalde bu zamana kadar hiçbir belirtiyi önemsemedim ama 2 gün önce böbrek ağrım oldu aslında böbrek değil kas ağrısıymış bir de bu kasık ağrısı çok canımı sıktı. Geçmiyor acile gidip muayene olmayı düşünüyorum. Geçen sene de böyle olmuştu hamileliğimde korkuyorum ben ister istemez, paniklediğim şeylerden biri.
Ben bugün verdim hemşire 7 10 iş günü arası dedi ama bayram girecek onu hesaba katmayın dediKızlar ıkılı tarama sonucunuz ne zaman cıktı kanda
Size de maşallah Allah hayırla kavuştursunBu sene erkek senesi galiba maşallah oğluşlara
Gerçekten öyle çok hızlı büyüyorlarYaa ben çok duygulandim daha dün kese takip ederken şimdi cinsiyetleri ogreniyoruz çok heyecanlısağlıklı şekilde dogurmayida nasip etsin amin güzel prensin güzel hayati olur inşallah
Hiç korkmayın. Doktorunuz iyi bir doktormuş ki, gerektiğini farkedip hemen başlatmış. Bebeğe giden damarlar renkli doppler ile izlenir ve kan akışını dinler doktor. Eğer kan akışında çektikli akış hissederse coraspin gibi kan sulandırıcı başlatır. Bebeğin iyi beslenmesi için çok yararlı olur bu. Venöz yetersizlik gibi birşeden bahsetti mi doktor?Bu arada bisey daha sorcam kizcar corasprin kullanan varmi şu anda bugun bana doktorum yazdi 5aya kadar kullan hergun dedi ikili taramada bebişin damarlarinda sanirim bisey gordu ilerde dzelen bisey ama önlem almkta fayda var dedi kullann varmi grupta umarim kan sonuclarida temiz çikar myom cikti bu cikti biraz tedirgin oldum hayirlisi bide araya bayram gircek
Ben şimdi hallettim canım hastane işlerini. Korktum gittim çok tatlı bir doktora denk geldim, idrar bakıldı 2 gün önce de bakmışlardı yine tertemiz çıktı bebeğe de baktı çok şükür her şey yolunda. Olabilir bu zamanlarda böyle ağrılar çok şiddetlenirse yine gel dedi bir yorumda bulunmadı ekstra olarak. Bebek iyi bir şey yok içim rahatladı en azındanGeçmezse ben de yarın doktora gitmeyi düşünüyorum, kasık ağrısı uzun süreli olunca gerçekten can sıkıcı oluyor. Hamilelikte gerçekten her şeyden korkuyoruz. Gittin mi sen acile canım
Bence de normal ama yine de gittim acile kontrol edildi her şey yolunda içim rahatladıBugün sordum tekrar doktora, normal dedi rahim genişlemeye çalıştığı için oluyormuş. Ultrasonda vs de her şey normal görünüyordu.
Afiyet olsun canım ye gitsin
Benim de kanamam kesilince akıntım çok arttı. Progestan fitilden dolayı diye düşünüyorum bendeAcile gittiğimde doktor banada manusol şase verdi .Onu kullandım .Ertesi gün kendi doktorumda 3 günde bir kullanılan fitil ve krem verdi ama hala aynı .Hatta fitili kullandıktan sonraki gün böyle kremsi sapsarı kahverengi içinde pembemsi renk olan akıntım oldu .o yoğunluk fitil kalıntısı mıydı pek anlayamadım ama
Yok sadece damarlarla ilgili bişey dedi bu haftalarda böyle cikabiliyor genelde 5.ayda duzeliyor ama yinede önlem alalim nolur nolmaz dedi.Hiç korkmayın. Doktorunuz iyi bir doktormuş ki, gerektiğini farkedip hemen başlatmış. Bebeğe giden damarlar renkli doppler ile izlenir ve kan akışını dinler doktor. Eğer kan akışında çektikli akış hissederse coraspin gibi kan sulandırıcı başlatır. Bebeğin iyi beslenmesi için çok yararlı olur bu. Venöz yetersizlik gibi birşeden bahsetti mi doktor?
Been. Hamilelikten önce de vardı,rahmin dışında ama biraz büyük. O yüzden de riskli gebe kategorisindeyim. Ama bu seni korkutmasın,önemli bir durum olsa doktor mutlaka söylerdi. Benimki her ihtimali söyledi bilmem gerektiği ve ona göre hareket etmem gerektiği içinKizlar hamilelikte miyomu olan varmi ikili taramada miyom var dedi doktor bana zarari varmidir olsaydi soylerdi değilmi
Anladım. Bebişiniz güzelce beslenecek inşallah büyüyecek sağlıklaYok sadece damarlarla ilgili bişey dedi bu haftalarda böyle cikabiliyor genelde 5.ayda duzeliyor ama yinede önlem alalim nolur nolmaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?