Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    26
Perinotolog acil ve riskli görülen gebeliklere bakar canım. Kadın doğumcular genelde yaparlar 2 li taramayı. Eğer kötü bi durumdan şüphelenirlerse perinotolog görür
Çok teşekkür ederim
Perinotolog acil ve riskli görülen gebeliklere bakar canım. Kadın doğumcular genelde yaparlar 2 li taramayı. Eğer kötü bi durumdan şüphelenirlerse perinotolog görür
çok teşekkür ederim
Önceki gebeliğimde normal kadın doğum doktoru yapmıştı bunda riskli gebeliğim olduğu için perinatolog yapacak canım, riske bağlı yani
riskli gebelik neye göre belirlenir

Çok teşekkür ederim

çok teşekkür ederim

riskli gebelik neye göre belirlenir
Bebek kontrolün de anormal bi durumla karşılaşırlarsa. Bunun bir sürü nedeni var. Plesentada sorun olabilir. Kese de olabilir. Bebek ense kalınlığı olabilir. Organ parlaklığı olabilir. Kollarda anormallikler olabilir vs vs. Geniş bir durum. Mesela ben ikiz gebeyim diye direk perinotolog bakacak

Çok teşekkür ediyorum

İyi akşamlar
Bol mide bulanmalı ve uyumalı bir süreç yaşıyorum.
Bu hafta doktor kontörlümüz var, tarama testleri yapılacak.

Beni soyle oluyor Acıkınca bulanıyor biseyler yiyince gene bulanıyor anlam veremedim artık bütün gün midem agzimda geziyorum

Kızlar bu ilk 3 aylık süreçte uzun yolculuk yapılabilir mi herhangi bir riskim vs yok doktora da soracağım insallah randevu düşürebilirsem bi ama sakınca olmaz herhalde 7 8 saatlik yolculukta, kendi aracımız istediğimiz an mola vereceğiz

Bende 14. Haftamda Türkiye ye gidicem zaten denizde arabada uyuyoruz araç kullanacağımız da 6 saat doktorum o zaman gidebilirsin sorum olmaz dedi. Ama her gebe içşn geçerli değil sen sor yinede

Kızlar yoğun kanamam başladı hastaneye gidiyorum görenlerden dua istiyorum inşallah bebeğime bir şey olmaz
Rabbim sana bağışlasın bebeğini inşallah korkma hergün ped dolduran arkadaşım geçen doğurdu hemde 9 ay kanamalıydı kırmızı kırmızı. Allah’ın izniyle güzel olacak. Bize de haber ver

Rabbim sana bağışlasın bebeğini inşallah korkma hergün ped dolduran arkadaşım geçen doğurdu hemde 9 ay kanamalıydı kırmızı kırmızı. Allah’ın izniyle güzel olacak. Bize de haber ver
Bu zamana kadar hiç kanamam olmadı şimdi bir anda kan boşaldı umarım iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…