• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart Ayı Tüp bebek

Kızlaaaar ne oluyor bu grupta? Mayala nerede? Tek ayak cezası nedir
Neden bana geçti grup ve adı değişti

Sayfa sayısı neden düştü ki :/
Sayfanın yöneticisi mayala idi yanlış hatırlamıyorsam diğerleri neden ceza aldı onu anlayamadim😔 bir dertlestigimiz yer vardı onu da çok gördüler 😭
Kızlaaaar ne oluyor bu grupta? Mayala nerede? Tek ayak cezası nedir
Neden bana geçti grup ve adı değişti
Kızlar sanırım M mayala katar ceza alınca (neden aldığını anlamadım) sayfa H hayal93 'e geçmiş ve ismi değişmiş. Mayala gibi banlanan arkadaşların da yorumları dahi silinmiş ve sayfa sayısı azalmış. Neden böyle oldu acaba bize bilgi verebilir misiniz Mune Mune Hanım?

Kızlar sanırım M mayala katar ceza alınca (neden aldığını anlamadım) sayfa H hayal93 'e geçmiş ve ismi değişmiş. Mayala gibi banlanan arkadaşların da yorumları dahi silinmiş ve sayfa sayısı azalmış. Neden böyle oldu acaba bize bilgi verebilir misiniz Mune Mune Hanım?
Bana neden geçiyor ben anlamadım ben böyle bir şey talep etmedim ki
Diğerleri nerede 😩

Ay dur, ben tahmin ede biliyorum ama emin değilim.
Yani o sebepten dolayı ola bilir mi bilmiyorum, yetkili biri açıklama yaparsa iyi olur aslında
Bizede soylebilirmisin tahminini çok üzüldüm ya ben baktım tek ayak cezasına aynı konudan bir çok sayfa açmak gibi bişey diyordu

Yazdıkları silinmiş, yada acaba mayalanın ve diğer banlanan kişilerin yazdıklarını alıntılayıp yazdıkları mı silinmiş ki
Ama hepsi silinmemiş o zaman bugün konuşulan biseyden oldu onların konusmalari sadece 4 sayfa tutmaz ki

Bizede soylebilirmisin tahminini çok üzüldüm ya ben baktım tek ayak cezasına aynı konudan bir çok sayfa açmak gibi bişey diyordu
Yok bunların ki o değil, çünkü öyle bir durum değil.
Sanırım özelden telefon numara alıp vermeden kaynaklı Mune Mune doğrumudur?
Sayfada cezaların açıklaması yazıyor mu bulamadım ben

Back
X