Sayfanın yöneticisi mayala idi yanlış hatırlamıyorsam diğerleri neden ceza aldı onu anlayamadimya sayfa degıstı mı kızlar dıger arkadaşlarımıza ne oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayfanın yöneticisi mayala idi yanlış hatırlamıyorsam diğerleri neden ceza aldı onu anlayamadimya sayfa degıstı mı kızlar dıger arkadaşlarımıza ne oldu
Sayfa sayısı neden düştü ki :/
Sayfanın yöneticisi mayala idi yanlış hatırlamıyorsam diğerleri neden ceza aldı onu anlayamadimbir dertlestigimiz yer vardı onu da çok gördüler
![]()
Kızlar sanırım M mayala katar ceza alınca (neden aldığını anlamadım) sayfa H hayal93 'e geçmiş ve ismi değişmiş. Mayala gibi banlanan arkadaşların da yorumları dahi silinmiş ve sayfa sayısı azalmış. Neden böyle oldu acaba bize bilgi verebilir misinizKızlaaaar ne oluyor bu grupta? Mayala nerede? Tek ayak cezası nedir
Neden bana geçti grup ve adı değişti
Evet bende özle biliyorum, vücuda enjekte edildiği için bozuyor diye biliyorumCanım benim bildigimde yani ben ehil değilim ama bende fitil için sormuştum vücuda giren herşey orucu bozar demişlerdi.sen istersen onu bir arastir![]()
Bana neden geçiyor ben anlamadım ben böyle bir şey talep etmedim kiKızlar sanırım M mayala katar ceza alınca (neden aldığını anlamadım) sayfa H hayal93 'e geçmiş ve ismi değişmiş. Mayala gibi banlanan arkadaşların da yorumları dahi silinmiş ve sayfa sayısı azalmış. Neden böyle oldu acaba bize bilgi verebilir misinizMune Hanım?
Bilmiyorum kuzum ya ben de anlamadım şok oldumBana neden geçiyor ben anlamadım ben böyle bir şey talep etmedim ki
Diğerleri nerede![]()
Yetkili kim var açıklama yapsaBilmiyorum kuzum ya ben de anlamadım şok oldum
Evet çok insan banlanmış. Hepsi aynı anda ne yapmış olabilir?
Ay dur, ben tahmin ede biliyorum ama emin değilim.Evet çok insan banlanmış. Hepsi aynı anda ne yapmış olabilir?
Maralim var sanki onda ceza yokEvet çok insan banlanmış. Hepsi aynı anda ne yapmış olabilir?
Yazdıkları silinmiş, yada acaba mayalanın ve diğer banlanan kişilerin yazdıklarını alıntılayıp yazdıkları mı silinmiş kiMaralim var sanki onda ceza yok
Bizede soylebilirmisin tahminini çok üzüldüm ya ben baktım tek ayak cezasına aynı konudan bir çok sayfa açmak gibi bişey diyorduAy dur, ben tahmin ede biliyorum ama emin değilim.
Yani o sebepten dolayı ola bilir mi bilmiyorum, yetkili biri açıklama yaparsa iyi olur aslında
Bi burası vardı rahatladığımız yani bu da mı bozulduYazdıkları silinmiş, yada acaba mayalanın ve diğer banlanan kişilerin yazdıklarını alıntılayıp yazdıkları mı silinmiş ki
Ama hepsi silinmemiş o zaman bugün konuşulan biseyden oldu onların konusmalari sadece 4 sayfa tutmaz kiYazdıkları silinmiş, yada acaba mayalanın ve diğer banlanan kişilerin yazdıklarını alıntılayıp yazdıkları mı silinmiş ki
Yok bunların ki o değil, çünkü öyle bir durum değil.Bizede soylebilirmisin tahminini çok üzüldüm ya ben baktım tek ayak cezasına aynı konudan bir çok sayfa açmak gibi bişey diyordu
Gerçi evet haklısın, belkide belirli bir saat arasındaki yazıları silindi. Ay bilemiyorum kiiiAma hepsi silinmemiş o zaman bugün konuşulan biseyden oldu onların konusmalari sadece 4 sayfa tutmaz ki