• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart Ayı Tüp bebek

Yok bunların ki o değil, çünkü öyle bir durum değil.
Sanırım özelden telefon numara alıp vermeden kaynaklı @Mune doğrumudur?
Sayfada cezaların açıklaması yazıyor mu bulamadım ben
Hmm anladım canım tlf yasak mı onu bilmiyordum. Google da yazdım ben ordan gordum

Yok bunların ki o değil, çünkü öyle bir durum değil.
Sanırım özelden telefon numara alıp vermeden kaynaklı doğrumudur?
Sayfada cezaların açıklaması yazıyor mu bulamadım ben
Benim de aklıma sadece bu sebep geldi

Normalde kan günum yarın sağlık ocağı bugün aldığı için bugün verdim. Varsa çıkar diye düşünüyorum 🙏🏻desteğin için teşekkür ederim. Hepimiz pozitif alalım inşallah
Belli oldu mu canım yarın mı çıkıyor sonuç sağlık ocağında

Ne kadar sürüyor bu ceza, hiç bir yerde bilgi bulamadım..
Sanırım bir hafta kadar yanlış biliyor da olabilirim. Gerçekten sayfanın adı bile değişmiş ne olabilir yani bu kadar. Ayrıca sayfayı sana geçirdiklerine göre bence mayala komple banlanmış. Yoksa mesajları ve sayfası dururdu

Bende sağlık ocağına gideyim diyordum ama geç çıkıyorsa hastaneye mi gitsem
Bir gün sonra çıkıyormuş. Bekleyemeyeceksen hastaneye gidebilirsin. Benim hastaneye gitme şansım yoktu bugün o yüzden sağlık ocağına gittim. Hastaneye gitsem şimdiye sonucu öğrenmiştim 😄

Normalde kan günum yarın sağlık ocağı bugün aldığı için bugün verdim. Varsa çıkar diye düşünüyorum 🙏🏻desteğin için teşekkür ederim. Hepimiz pozitif alalım inşallah
İnşallah canım benim moral bozmak yok biz bu yaza hamiş giricez rabbimin izniyle 🤲🏻🙏🏻 haber ver gene arkadaşım merak ediyorum bende aklım sende

Merhaba arkadaşlar dün OPU oldum her şey iyiydi bu gün karnım 3aylik hamile gibi🥴baya şişti🥴sizde de böyle mi oldu? Ve nasıl geçer? Doktoruma ulaşamadım da 🥴progestan günde 2tane kullanmam gerektiği söylenildi dünden beri belki de Progeston böyle yaptı. Balonlaşma için ilaçlar var içsem mi acaba ?🙄

Merhaba arkadaşlar dün OPU oldum her şey iyiydi bu gün karnım 3aylik hamile gibi🥴baya şişti🥴sizde de böyle mi oldu? Ve nasıl geçer? Doktoruma ulaşamadım da 🥴progestan günde 2tane kullanmam gerektiği söylenildi dünden beri belki de Progeston böyle yaptı. Balonlaşma için ilaçlar var içsem mi acaba ?🙄
Opu sonrası ben de öyleydim maalesef, bir süre sonra geçiyor ama bir kaç gün sürüyor :) kaç yumurta toplanmıştı? Fazla olunca da oluyor

Back
X