- 18 Eylül 2024
- 146
- 89
- 13
Benim azalmıyor canım, ama bu gebeliğimde inşallah azalır diye dua ediyorum. Bana bulantın oldukça günde iki taneyi geçmeyecek şekilde sabah akşam içebilirsin dedibenim sadece sabah bulantısı oluyor bide uyuyacağım zaman oluyordu doktoruma söyledim şikayetlerimi yatmadan önce aç karna 2 tane iç dedi . 3aydan sonra bulantılar azalıyor diyorlar ya ondan sordum
Teşekkür ederimHaftasını özel hastaneler çalışıyor ödeme yapıp tahlil verebilirsiniz ben vermiştim
Hayır henüz kan veremedim. Dün akşam geç saatte gittiğin için yapmadılar. Yarın sabahtan baktırıcamSonuçları aldınız mı ?
Ben de doktora gidince muhakkak belirteceğim.Öyleyse benim beklenen doğum tarihi kasimin ilk haftası olabilir
Birşey olmuyodur belki ,olmasinda.Ama hemşirenin bu uyarasini dikkate alacağım.Ozellikle belirtti çünkü.
Ben kullanıyorum, bırakmayı düşünmüyorum şuan tek dayanağımHanımlar aramızda prilam kullanan var mı, bir sorum olacak
Anladım canım kasım topici açildimi istersen sen aç6.haftaymış canım.Lioo
ben de kullaniyorum prilam, gunde 4 tane. baska turlu istifra etmeden durabilmem mumkun olmuyor maalesef. surekli hastaneye gidip serum almak istemiyorum zira. bulantilar gecene kadar devamHanımlar aramızda prilam kullanan var mı, bir sorum olacak
O bendede var baya zorluyo 11.hafta beni gün geçtikce belirtiler sıklaşiyorBen de 11+2 deyim. Son zamanlarda yemekten sonra mideme bi şey oturmuş gibi hissediyorum ve bulantılarım oluyor benim de
Teşekkür ederimBen ilk gebeligimde doguma kadr kullandm berbatti. 2. Sinde ilk 3 ay ve son 2 ay kullandm. Bu cok kotu gecio bulantm gecene kadr kullanacam yani sknti olmadi. Benm cok avir gectigi icin gittgm her doktor gunde 4 e kadr kullanqbilirsn dedi ama ben gece yatmadan 2 aliyorm o sekilde idare ediyorm
Ya benim o kadar ağır bulantım olmuyordu da doktorum artarsa diye verdiBen kullanıyorum, bırakmayı düşünmüyorum şuan tek dayanağım
Bende istifra olmuyordu, 1 kere ilacı içmedim sadede bulantım oldu yemek yememe vs engel olmadıben de kullaniyorum prilam, gunde 4 tane. baska turlu istifra etmeden durabilmem mumkun olmuyor maalesef. surekli hastaneye gidip serum almak istemiyorum zira. bulantilar gecene kadar devam
Evet canım varmış zatenAnladım canım kasım topici açildimi istersen sen aç
Kuzum kasımda mısın artık? İyi misin nasıl gidiyor gözükmüyorsun hiçEvet canım varmış zaten
Ben dün akşam 1 tane aldımHanımlar aramızda prilam kullanan var mı, bir sorum olacak
Ben dün ilk defa denedim normalde günde 2-3 kere kusuyorum ve bulantım oluyordu gün boyu dün akşam 1 tane içtim bugün iyiyim maşallah diyim. 1 tane yettiği için ben 1 tane devam edicem. Bi hafta içip sonra tekrar bi bakıp eğer bitmezse devam ederim diye düşündüm. Siz de bi bırakıp bakarsınız geçmezse devam geçerse bırakmış olursunuz.benim sadece sabah bulantısı oluyor bide uyuyacağım zaman oluyordu doktoruma söyledim şikayetlerimi yatmadan önce aç karna 2 tane iç dedi . 3aydan sonra bulantılar azalıyor diyorlar ya ondan sordum
Kadın doğum hastanesinde uzman yaptı cnmKızlar merhabalar 2 li testi normal kadın doğum uzmanı mı yapıyor yoksa peritpnolog mu?
Ben perinatolog diye biliyorum kadın doğumcular yönlendiriyorKızlar merhabalar 2 li testi normal kadın doğum uzmanı mı yapıyor yoksa peritpnolog mu?
Perinotolog acil ve riskli görülen gebeliklere bakar canım. Kadın doğumcular genelde yaparlar 2 li taramayı. Eğer kötü bi durumdan şüphelenirlerse perinotolog görürBen perinatolog diye biliyorum kadın doğumcular yönlendiriyor
Teşekkür ederimBen dün ilk defa denedim normalde günde 2-3 kere kusuyorum ve bulantım oluyordu gün boyu dün akşam 1 tane içtim bugün iyiyim maşallah diyim. 1 tane yettiği için ben 1 tane devam edicem. Bi hafta içip sonra tekrar bi bakıp eğer bitmezse devam ederim diye düşündüm. Siz de bi bırakıp bakarsınız geçmezse devam geçerse bırakmış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?