Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    26
benim sadece sabah bulantısı oluyor bide uyuyacağım zaman oluyordu doktoruma söyledim şikayetlerimi yatmadan önce aç karna 2 tane iç dedi . 3aydan sonra bulantılar azalıyor diyorlar ya ondan sordum
Benim azalmıyor canım, ama bu gebeliğimde inşallah azalır diye dua ediyorum. Bana bulantın oldukça günde iki taneyi geçmeyecek şekilde sabah akşam içebilirsin dedi geçmiş olsun umarım bir an önce geçer bu zor günler de gebeliğimizin en keyifli yarısına geçeriz

Hayır henüz kan veremedim. Dün akşam geç saatte gittiğin için yapmadılar. Yarın sabahtan baktırıcam

Teşekkür ederim

ben de kullaniyorum prilam, gunde 4 tane. baska turlu istifra etmeden durabilmem mumkun olmuyor maalesef. surekli hastaneye gidip serum almak istemiyorum zira. bulantilar gecene kadar devam
Bende istifra olmuyordu, 1 kere ilacı içmedim sadede bulantım oldu yemek yememe vs engel olmadı

Kızlar merhabalar 2 li testi normal kadın doğum uzmanı mı yapıyor yoksa peritpnolog mu?

benim sadece sabah bulantısı oluyor bide uyuyacağım zaman oluyordu doktoruma söyledim şikayetlerimi yatmadan önce aç karna 2 tane iç dedi . 3aydan sonra bulantılar azalıyor diyorlar ya ondan sordum
Ben dün ilk defa denedim normalde günde 2-3 kere kusuyorum ve bulantım oluyordu gün boyu dün akşam 1 tane içtim bugün iyiyim maşallah diyim. 1 tane yettiği için ben 1 tane devam edicem. Bi hafta içip sonra tekrar bi bakıp eğer bitmezse devam ederim diye düşündüm. Siz de bi bırakıp bakarsınız geçmezse devam geçerse bırakmış olursunuz.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…