• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    26
Perinotolog acil ve riskli görülen gebeliklere bakar canım. Kadın doğumcular genelde yaparlar 2 li taramayı. Eğer kötü bi durumdan şüphelenirlerse perinotolog görür
Çok teşekkür ederim ☺️
Perinotolog acil ve riskli görülen gebeliklere bakar canım. Kadın doğumcular genelde yaparlar 2 li taramayı. Eğer kötü bi durumdan şüphelenirlerse perinotolog görür
çok teşekkür ederim ☺️
Önceki gebeliğimde normal kadın doğum doktoru yapmıştı bunda riskli gebeliğim olduğu için perinatolog yapacak canım, riske bağlı yani
riskli gebelik neye göre belirlenir

Çok teşekkür ederim ☺️

çok teşekkür ederim ☺️

riskli gebelik neye göre belirlenir
Bebek kontrolün de anormal bi durumla karşılaşırlarsa. Bunun bir sürü nedeni var. Plesentada sorun olabilir. Kese de olabilir. Bebek ense kalınlığı olabilir. Organ parlaklığı olabilir. Kollarda anormallikler olabilir vs vs. Geniş bir durum. Mesela ben ikiz gebeyim diye direk perinotolog bakacak

Bebek kontrolün de anormal bi durumla karşılaşırlarsa. Bunun bir sürü nedeni var. Plesentada sorun olabilir. Kese de olabilir. Bebek ense kalınlığı olabilir. Organ parlaklığı olabilir. Kollarda anormallikler olabilir vs vs. Geniş bir durum. Mesela ben ikiz gebeyim diye direk perinotolog bakacak
Çok teşekkür ediyorum

İyi akşamlar :süslü:
Bol mide bulanmalı ve uyumalı bir süreç yaşıyorum.
Bu hafta doktor kontörlümüz var, tarama testleri yapılacak.

Kızlar bulantı için size taktik vereyim bende işe yaradı belki size de yarar. Benim bulantı ilaçlarına alerjim var kullanamıyorum ve çok kötü bulantı yaşıyordum 4 gün öncesine kadar. Hiç bişey yiyip içemiyordum hem sabah hem akşam. Sonra doktorum bana kendini aç bırakma sürekli birşeyfe olsa ağzına zorla at dedi. Bende ilk midem bulana bulana yaptım ve gerçekten birgün sonra işe yaradı. Kahvaltımı abartmadan az az yapıyorum. Kahvaltı sonrası bir saat falan bekleyip bi iki kuru yemiş yiyorum sonra bi saat bekleyip biraz meyve yiyorum bi salatalık sonra bi domates sonra akşam yemeği falan derken hiç kendimi aç bırakmıyorum. Ve midem çok bulandığın da hep kaşarlı tost yapıp yedim oda çok işe yaradı. Yapabilirseniz deneyin belki sizde de işe yarar
Beni soyle oluyor Acıkınca bulanıyor biseyler yiyince gene bulanıyor anlam veremedim artık bütün gün midem agzimda geziyorum 😒

Kızlar bu ilk 3 aylık süreçte uzun yolculuk yapılabilir mi herhangi bir riskim vs yok doktora da soracağım insallah randevu düşürebilirsem bi ama sakınca olmaz herhalde 7 8 saatlik yolculukta, kendi aracımız istediğimiz an mola vereceğiz

Kızlar bu ilk 3 aylık süreçte uzun yolculuk yapılabilir mi herhangi bir riskim vs yok doktora da soracağım insallah randevu düşürebilirsem bi ama sakınca olmaz herhalde 7 8 saatlik yolculukta, kendi aracımız istediğimiz an mola vereceğiz
Bende 14. Haftamda Türkiye ye gidicem zaten denizde arabada uyuyoruz araç kullanacağımız da 6 saat doktorum o zaman gidebilirsin sorum olmaz dedi. Ama her gebe içşn geçerli değil sen sor yinede

Kızlar yoğun kanamam başladı hastaneye gidiyorum görenlerden dua istiyorum inşallah bebeğime bir şey olmaz
Rabbim sana bağışlasın bebeğini inşallah 🙏 korkma hergün ped dolduran arkadaşım geçen doğurdu hemde 9 ay kanamalıydı kırmızı kırmızı. Allah’ın izniyle güzel olacak. Bize de haber ver

Rabbim sana bağışlasın bebeğini inşallah 🙏 korkma hergün ped dolduran arkadaşım geçen doğurdu hemde 9 ay kanamalıydı kırmızı kırmızı. Allah’ın izniyle güzel olacak. Bize de haber ver
Bu zamana kadar hiç kanamam olmadı şimdi bir anda kan boşaldı umarım iyidir :(

Back
X