- 18 Eylül 2024
- 146
- 89
- 13
Önceki gebeliğimde normal kadın doğum doktoru yapmıştı bunda riskli gebeliğim olduğu için perinatolog yapacak canım, riske bağlı yaniKızlar merhabalar 2 li testi normal kadın doğum uzmanı mı yapıyor yoksa peritpnolog mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki gebeliğimde normal kadın doğum doktoru yapmıştı bunda riskli gebeliğim olduğu için perinatolog yapacak canım, riske bağlı yaniKızlar merhabalar 2 li testi normal kadın doğum uzmanı mı yapıyor yoksa peritpnolog mu?
Çok teşekkür ederimPerinotolog acil ve riskli görülen gebeliklere bakar canım. Kadın doğumcular genelde yaparlar 2 li taramayı. Eğer kötü bi durumdan şüphelenirlerse perinotolog görür
çok teşekkür ederimPerinotolog acil ve riskli görülen gebeliklere bakar canım. Kadın doğumcular genelde yaparlar 2 li taramayı. Eğer kötü bi durumdan şüphelenirlerse perinotolog görür
riskli gebelik neye göre belirlenirÖnceki gebeliğimde normal kadın doğum doktoru yapmıştı bunda riskli gebeliğim olduğu için perinatolog yapacak canım, riske bağlı yani
Bebek kontrolün de anormal bi durumla karşılaşırlarsa. Bunun bir sürü nedeni var. Plesentada sorun olabilir. Kese de olabilir. Bebek ense kalınlığı olabilir. Organ parlaklığı olabilir. Kollarda anormallikler olabilir vs vs. Geniş bir durum. Mesela ben ikiz gebeyim diye direk perinotolog bakacakÇok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim
riskli gebelik neye göre belirlenir
Benim riskim önceki 26+4 te doğum yapmam mesela her şey olabilirÇok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim
riskli gebelik neye göre belirlenir
Çok teşekkür ediyorumBebek kontrolün de anormal bi durumla karşılaşırlarsa. Bunun bir sürü nedeni var. Plesentada sorun olabilir. Kese de olabilir. Bebek ense kalınlığı olabilir. Organ parlaklığı olabilir. Kollarda anormallikler olabilir vs vs. Geniş bir durum. Mesela ben ikiz gebeyim diye direk perinotolog bakacak
Ben kullanıyorumHanımlar aramızda prilam kullanan var mı, bir sorum olacak
Evet canım orayı takip ediyorum çünkü burda maşallah sizler ilerlediniz ben çok geride kaldım. İyiyim hamd olsunKuzum kasımda mısın artık? İyi misin nasıl gidiyor gözükmüyorsun hiç![]()
İyi olmana sevindim canım haftanın geç döllenmenin önemi yok inşallah sağlıkla ilerlesin deEvet canım orayı takip ediyorum çünkü burda maşallah sizler ilerlediniz ben çok geride kaldım. İyiyim hamd olsun![]()
İnşallah canım benimİyi olmana sevindim canım haftanın geç döllenmenin önemi yok inşallah sağlıkla ilerlesin de![]()
Doktorunuz şu zaman bırak diye birşey dedi miBen kullanıyorum
Beni soyle oluyor Acıkınca bulanıyor biseyler yiyince gene bulanıyor anlam veremedim artık bütün gün midem agzimda geziyorumKızlar bulantı için size taktik vereyim bende işe yaradı belki size de yarar. Benim bulantı ilaçlarına alerjim var kullanamıyorum ve çok kötü bulantı yaşıyordum 4 gün öncesine kadar. Hiç bişey yiyip içemiyordum hem sabah hem akşam. Sonra doktorum bana kendini aç bırakma sürekli birşeyfe olsa ağzına zorla at dedi. Bende ilk midem bulana bulana yaptım ve gerçekten birgün sonra işe yaradı. Kahvaltımı abartmadan az az yapıyorum. Kahvaltı sonrası bir saat falan bekleyip bi iki kuru yemiş yiyorum sonra bi saat bekleyip biraz meyve yiyorum bi salatalık sonra bi domates sonra akşam yemeği falan derken hiç kendimi aç bırakmıyorum. Ve midem çok bulandığın da hep kaşarlı tost yapıp yedim oda çok işe yaradı. Yapabilirseniz deneyin belki sizde de işe yarar
Açlık hissetmeden saat başı bişey tüket az az yeBeni soyle oluyor Acıkınca bulanıyor biseyler yiyince gene bulanıyor anlam veremedim artık bütün gün midem agzimda geziyorum![]()
Bende 14. Haftamda Türkiye ye gidicem zaten denizde arabada uyuyoruz araç kullanacağımız da 6 saat doktorum o zaman gidebilirsin sorum olmaz dedi. Ama her gebe içşn geçerli değil sen sor yinedeKızlar bu ilk 3 aylık süreçte uzun yolculuk yapılabilir mi herhangi bir riskim vs yok doktora da soracağım insallah randevu düşürebilirsem bi ama sakınca olmaz herhalde 7 8 saatlik yolculukta, kendi aracımız istediğimiz an mola vereceğiz
İnsallah teşekkürlerBende 14. Haftamda Türkiye ye gidicem zaten denizde arabada uyuyoruz araç kullanacağımız da 6 saat doktorum o zaman gidebilirsin sorum olmaz dedi. Ama her gebe içşn geçerli değil sen sor yinede
Deneyeceğim teşekkürlerAçlık hissetmeden saat başı bişey tüket az az ye![]()
Rabbim sana bağışlasın bebeğini inşallahKızlar yoğun kanamam başladı hastaneye gidiyorum görenlerden dua istiyorum inşallah bebeğime bir şey olmaz
Bu zamana kadar hiç kanamam olmadı şimdi bir anda kan boşaldı umarım iyidirRabbim sana bağışlasın bebeğini inşallahkorkma hergün ped dolduran arkadaşım geçen doğurdu hemde 9 ay kanamalıydı kırmızı kırmızı. Allah’ın izniyle güzel olacak. Bize de haber ver