Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    26
Geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur

eğer ben her türlü bebeğimi kabul ettim diyorsanız boşuna yaptırmayın stres olmamak adına. zaten fetal dna'yı da tarama testlerini de yaptırmayan çok anne adayı var. tamamen sizin tercihiniz günün sonunda

Evet bende kafam karışsın istemiyorum tüp bebek süreci yeteri kadar stresli bir süreçti şimdi birde testte birşey çıksa moralim bozulcak Allah tan geliyor hersey o yüzden bebeğimi her türlü kabul ediyorum bunun için biraz gereksiz gördüm testi yine doktorumlada tekrradan görüşeyim büyük ihtimal yaptırmıcam umarım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alırız

Önceki gebeligimde tüm sorunlar üzerime gelmiş biri olarak soyleyeyim.İlk haftalarda kanama oldu biraz ilk gebelik düşük olduğu için bu da belki düşer dediler iğne ilaç verdiler..İkili testte down sendromu riski çok yüksek çıktı.Amniyosentez önerdiler.Detayli ultrasonda kalbinde sorun var dedi farklı bir Dr..Ona çok üzülmüştüm .Ama çok şükür kalp Hastanesi'nde yapılan kontrollerde birşey çıkmadı..7. ayda hafif kanama oldu 1 cnm acilman var dediler 2 ay evde yattım. Ama mutlu diyebileceğim bir hamilelik gecirdim.Allah bir şekilde insanın içine ferahlık veriyor
Ama şimdi bende kaldiramam
İnş kolayca problem olmadan bu süreci geçiririz.

Siz mideniz bulandigi için yiyemiyorsunuz ben de biraz kilolu olduğum icin diyetisyene de başladım ve şekerim yüksek çıktı ondan canımın istedigi seyleri yiyemiyorum
Seker cokkk onemli. Umarim seker dengeniz duzelir kisa zamanda. Malesef aclikla sinaniyorz hamileleigimzde

Selamlar
Cinsiyeti ultrasonda belli olan var mı aramızda Biz bugün detaylı ultrason kontrolüne girdik 12+4 teyiz
Doktor kıza benziyor ama daha çok küçük hazırlık yapmayın dedi heyecanla fetal dna bekliyoruz

Yaptırmiycam, zaten ne olursa olsun kabulleniyorum, dediğin gibi o psikoloji ile kendimi de hasta ederim. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Canım ben hiçbir şey yaptırmayacağım, ikili test de dahil. İlk bebeğimde de yaptırmamıştım.

Umarim bir sey yoktr. Ben gecen gebeligimde 6 haftalikken tas dusurmeye basladim 13.haftaya kadar cektm dusuremiyordm. Ama bebege bir zarari yok yani o agrilarla nasil durdu bilmiyorm ama korkma insallh senin bir sey yoktr. Olsa da bebege zarari yok

Bende öyleyim canim yalniz değilsin bende perşembe günü gidicem şimdiden heyecanliyim 25 gün oldu görmeyeli miniğimi

Geçmis olsun canim umarim bişey çikmaz

canım cocopops çekti iyi mi

İkili tarama yaptırdınız mı kızlar. Bugün baya stres oldum çocuk bi türlü istenen pozisyona gelmedi. Çeken doktor ve asistanı da çok kötü davrandı. Eşim izin almıştı sabahtan akşama kadar sürer diye. Çekemediler yarın gel dedi eşim izin alamaz diyince baya tepkili bi şekilde eşinle gelmek zorunda değilsin kendin gel ev hanımısın heralde daha erken hafta gebelik bu ne var bunda gelemiycek falan bi yükseldi. Yani düşük riski atlattım hem hem de kimsem yok yaşadığım yerde yanımda bi destek olsun istemiştim ama o kadar kötü bi gündü ki üzülerek çıktım ordan. Sanki çocuğa ben tembihledim dönme diye. Yarın da gitmek istemiyorım tekrar o doktoru görmek istemiyorım. Bu devlete bağlı kurumlar niye böyle anlamış değilim

Yaptırmiycam, zaten ne olursa olsun kabulleniyorum, dediğin gibi o psikoloji ile kendimi de hasta ederim. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Canım ben hiçbir şey yaptırmayacağım, ikili test de dahil. İlk bebeğimde de yaptırmamıştım.
Haklısınız gerçekten düşünüyorum yani bir problem olmuş olsa elden ne gelir insan o cana hiç kıyabilirmi o yüzden hem sonucu net olmayan birşey için moralimi bozmak üzülmek istemiyorum hemde maddı açıdanda gereksiz pahalı
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alırız şuan için hamileleiğime ve bebeğime odaklanmak istiyorum Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah

Malesef öyle, gittiğim doktor da bir kadın acı çekiyordu yüzü düşmüştü diye doktor bağırıp çağırdı bu yüzünün hali ne sanki ne yapıyorum sana surata bak diye şok olmuştum. Bir daha o doktorun yanından dâhi geçmem.

Kızlar ikili tarama testinde free beta 50 altı çıkarsa erkek 50 üzeri çıkarsa kız bebişmiş yeni birsey daha öğrendik.

Bende öyleyim canim yalniz değilsin bende perşembe günü gidicem şimdiden heyecanliyim 25 gün oldu görmeyeli miniğimi
Benm de 32 gun olacak yarn gidecem . Ben hic dusunmemeye calisiyorm is guc yemek derken zaman gecio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…