Evet ilk defa oldu. Adet kanamasından daha az geliyor. İnşallah iyidir . Bu gün bir arkadaşım 26 haftalik bebegini erken dogumla kaybetti ona çok üzülürken rabbim korktuğuma ugratmasınİyi dusun iyi olsun canim insallah ciddi bisey yoktur haber ver mutlaka ilk defami kanaman oldu canim
Amin canım rabbim hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin . Öyle stres oluyorum böyle haberler duyunca okuyunca . Oda aksiyete bozukluğundan oluyor mağlesef . Rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin . Birde galiba ben her hafta ultrasona giriyordum doktorum ilk kez 2 hafta sonra gel diyince konfor alanı dışında hissettim zaman uzun felan diye . Rabbim sağlıkla hayırlı kolaylıkla ilerletsin gebeliğini canımCanım hasarlı genleri ayıran işlemler onlar değil mi? Genetik testimiz iyi çıkmıştı bizim onlar yapılmadı. Piezzo yapıldı ama tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum da. Hiç bana bakıp kötü düşünme hayırlısı böyleymiş geriden gelmişti çok küçüktü kalbi geç duyulmuştu falan tek genetikle alakalı değildir. Rabbim seninkilere sağlık versin inşallah
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumacı bir şey benimde bebeklerimin birinin kalbi durmuş. İnşallah gelecek aylarda sağlıklı bi gebeliğiniz olur
Canım benim üzüldüm üzüldüm. İnşallah diğer yavrunı sağ selamet alırsın kucağınaMerhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlıama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık
Allah korusun iyi düşün iyi olsun ya stres yapma. Bize de mutlaka haber verEvet ilk defa oldu. Adet kanamasından daha az geliyor. İnşallah iyidir . Bu gün bir arkadaşım 26 haftalik bebegini erken dogumla kaybetti ona çok üzülürken rabbim korktuğuma ugratmasın
Yani tüyler uzadıkça da enfeksiyon yapabilir. Banyo türü olan jiletler var tek kullanımlık, onlarla alınabilir aslında. Çok iyice bastırmadan üstünden alarak kısaltma şeklinde. Benim sormak istediğim enfeksiyon olduğu nasıl anlaşılıyor yani belirtileriniz neydiHiç o şekilde düşünmemiştim, jilet kıl kökü iltihabına sebep olabilir ya da tamamen alınırsa enfeksiyona daha açık hale gelir diye korktum
Bu aslında iyi bi şey. Çünkü sağlıkla ilerliyor ki kontrol süresi uzamış diye pozitif düşünsen aslındaaaAmin canım rabbim hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin . Öyle stres oluyorum böyle haberler duyunca okuyunca . Oda aksiyete bozukluğundan oluyor mağlesef . Rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin . Birde galiba ben her hafta ultrasona giriyordum doktorum ilk kez 2 hafta sonra gel diyince konfor alanı dışında hissettim zaman uzun felan diye . Rabbim sağlıkla hayırlı kolaylıkla ilerletsin gebeliğini canım
Kötü şeyler aklına getirme benim de çok oldu kanamam lekenmem güzel haberlerle dönersin inş gittinmi doktoraEvet ilk defa oldu. Adet kanamasından daha az geliyor. İnşallah iyidir . Bu gün bir arkadaşım 26 haftalik bebegini erken dogumla kaybetti ona çok üzülürken rabbim korktuğuma ugratmasın
Umarim her sey iyidir lutfen bize haber verKızlar merhaba. Çok üzgünüm şuan. Evde değilim yoldayım. Birden kan gelmeye başladı. Simdi eve gidip sonra hastaneye gidicem. İnşallah her şey iyidir. Neden öyle oldu. Off şuan ağlamak istiyorum
Güzel sonuçlar gelsin ins canimKizlar biraz once fetal dna icin kan verdm genoks la anlastik. Esimin tandgi oldugu icin 15 bin fiyat verdi. Insallh her sey guzel olur
Bekliyoruz seniKızlar merhaba. Çok üzgünüm şuan. Evde değilim yoldayım. Birden kan gelmeye başladı. Simdi eve gidip sonra hastaneye gidicem. İnşallah her şey iyidir. Neden öyle oldu. Off şuan ağlamak istiyorum
Amin kuzum aklina kötü bişey getirme iyidir inşallah bebeğinEvet ilk defa oldu. Adet kanamasından daha az geliyor. İnşallah iyidir . Bu gün bir arkadaşım 26 haftalik bebegini erken dogumla kaybetti ona çok üzülürken rabbim korktuğuma ugratmasın
Hayırlı olsun inşallah tertemiz gelir sonuçlar. Kaçıncı haftada verdiniz kanı?Kizlar biraz once fetal dna icin kan verdm genoks la anlastik. Esimin tandgi oldugu icin 15 bin fiyat verdi. Insallh her sey guzel olur
Hayirli sonuc alirsin inşallah canimKizlar biraz once fetal dna icin kan verdm genoks la anlastik. Esimin tandgi oldugu icin 15 bin fiyat verdi. Insallh her sey guzel olur
Amin kuzum aklina kötü bişey getirme iyidir inşallah bebeğin
Bekliyoruz seni
Kötü şeyler aklına getirme benim de çok oldu kanamam lekenmem güzel haberlerle dönersin inş gittinmi doktora
Lioo canim şimdi gördüm ne yaptın bebek nasılmış umarım hersey yolundadır
Allah korusun iyi düşün iyi olsun ya stres yapma. Bize de mutlaka haber ver
Lioo naptın gittin mi doktora
Kızlar şimdi çıktım hastaneden. Bebeğin kalbi atıyormuş ama o kanama alanı yüzünden olmuş kanama ve düşük riski fazlaymış. Simdi eve gidiyorum hastanede yaticam gerekli eşyaları almak için eve gidiyorum. Suanlik bir ağrı yok. İnşallah iyi olurUmarim her sey iyidir lutfen bize haber ver
10+4 . Doktor 9 dan sonra yap dedi ben de bekledim dna biriksin kanda die insallh sknti cikmaz. Cok tedrgnm zaman nasl gececekHayırlı olsun inşallah tertemiz gelir sonuçlar. Kaçıncı haftada verdiniz kanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?