Hiç fazladan makasım yok maalesef. Antibiyotiğe başladık bile enfeksiyon çok yüksek olduğu için, progestan fitil de kullanıyorum. Sanırım bu şekilde gidicem, doktora da önceden açıklarım anlayış gösterir diye umuyorumCanım benimki tüy gibi ama tabi bebek tüyü gibi değil . Enfeksiyon riskin yüksekte hiç girme o toplara al evden bir makası kes bundan sonrada onu sırf ona kullan . Geçen ben gittim iki taraflı apse kocaman fitil yapmaktan olmuş diyor doktor . Napacaksın ? Hassas vücütluysan o sıkıntı bak . Birde antibiyotik kullanmak zorunda kalma gebelikte. Evde fazladan bir makasın vardır kısalt iyice . Yapacak birşey yok bunca şeyin arasında onu mu düşüneceksin .
Progestan fitillese dikkat et ozaman canım bende apse yaptı fazla sağa sola değdirmemeye özen göster mağlesef zaten fazlasıyla geliyor . Hassassın belli birde onu yaşama . Bencede doktorun anlar ben açıkladım zaten asla ilaç kullandırmak istemediği için inanın fark bile ettiğimiz bir durum değil dedi . Doktorun anlayışlıysa anlar . Kadın mı erkek mi ? Erkek doktorlar bu konuda göz teması bile kurmaktan çekiniyorlar bakmıyorlar bile .Hiç fazladan makasım yok maalesef. Antibiyotiğe başladık bile enfeksiyon çok yüksek olduğu için, progestan fitil de kullanıyorum. Sanırım bu şekilde gidicem, doktora da önceden açıklarım anlayış gösterir diye umuyorum
Değdirmemeye çok dikkat ediyorum canım yatarken telefonun ön kamerasından kontrol ederek kullanıyorum hatta. Doktorum erkek ama kültür için vajinadan sürüntü alacak o yüzden vajinaya da detaylı bakmak zorundaProgestan fitillese dikkat et ozaman canım bende apse yaptı fazla sağa sola değdirmemeye özen göster mağlesef zaten fazlasıyla geliyor . Hassassın belli birde onu yaşama . Bencede doktorun anlar ben açıkladım zaten asla ilaç kullandırmak istemediği için inanın fark bile ettiğimiz bir durum değil dedi . Doktorun anlayışlıysa anlar . Kadın mı erkek mi ? Erkek doktorlar bu konuda göz teması bile kurmaktan çekiniyorlar bakmıyorlar bile .
çok üzüldüm canım Allah veriyor Allah alıyor diğer yavrunu stres yapma canım haklısınMerhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlıama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık
acaba çok olması da enfeksiyonu etkiler mi jilet neden yapmıyorsunuz ben hep jiletle temizledimHiç fazladan makasım yok maalesef. Antibiyotiğe başladık bile enfeksiyon çok yüksek olduğu için, progestan fitil de kullanıyorum. Sanırım bu şekilde gidicem, doktora da önceden açıklarım anlayış gösterir diye umuyorum
Hiç o şekilde düşünmemiştim, jilet kıl kökü iltihabına sebep olabilir ya da tamamen alınırsa enfeksiyona daha açık hale gelir diye korktumacaba çok olması da enfeksiyonu etkiler mi jilet neden yapmıyorsunuz ben hep jiletle temizledim
Başınız sağ olsun, kaybınız için çok üzüldüm.Benim böğürtlenimin geçen hafta yaşadığım o ağır kanamadan 1-2 gün sonra kalbi durmuşsonlandırmak için ilaç başladık. Her gün sızıntı şeklinde gelen kanamam vardı, kahverengi de olsa. Sizin minnaklarınıza sağlıkla huzurla kavuşmanızı diliyorum anneler
Sizin de başınız sağ olsun, diğer bebeğinizin sağlıkla dünyaya gelmesini diliyorumMerhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlıama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık
Ki öylede oluyor canım . Her jiletle 3 almamın 2 tanesi kıl kökü iltihabı oldu herseferinde aynısını yaşadım ağrısı sancısı ateşlendirmeside ayrı dert .Hiç o şekilde düşünmemiştim, jilet kıl kökü iltihabına sebep olabilir ya da tamamen alınırsa enfeksiyona daha açık hale gelir diye korktum
Canım hasarlı genleri ayıran işlemler onlar değil mi? Genetik testimiz iyi çıkmıştı bizim onlar yapılmadı. Piezzo yapıldı ama tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum da. Hiç bana bakıp kötü düşünme hayırlısı böyleymiş geriden gelmişti çok küçüktü kalbi geç duyulmuştu falan tek genetikle alakalı değildir. Rabbim seninkilere sağlık versin inşallahCanım çok üzüldüm geçmiş olsun diğer yavrunu Rabbim kucağına almayı nasip etsinsende tüp bebekliydin dimi ? Bir şey sorabilirmiyim ? Embriyoların pgt yada ngsli miydi ?
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumBenim böğürtlenimin geçen hafta yaşadığım o ağır kanamadan 1-2 gün sonra kalbi durmuşsonlandırmak için ilaç başladık. Her gün sızıntı şeklinde gelen kanamam vardı, kahverengi de olsa. Sizin minnaklarınıza sağlıkla huzurla kavuşmanızı diliyorum anneler
Başınız sağolsun, acının tarifi yok malesef. Allah en yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallahBenim böğürtlenimin geçen hafta yaşadığım o ağır kanamadan 1-2 gün sonra kalbi durmuşsonlandırmak için ilaç başladık. Her gün sızıntı şeklinde gelen kanamam vardı, kahverengi de olsa. Sizin minnaklarınıza sağlıkla huzurla kavuşmanızı diliyorum anneler
Canım çok üzüldümMerhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlıama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık
Çok üzüldüm başınız sağ olsun rabbim dayanma gücü versin çok zor kaybetmek, kalbinin durduğunu görmek. Rabbim en kısa sürede çok bekletmeden tekrar hamileliği nasip etsin inşallah sağlıklı şekilde.Benim böğürtlenimin geçen hafta yaşadığım o ağır kanamadan 1-2 gün sonra kalbi durmuşsonlandırmak için ilaç başladık. Her gün sızıntı şeklinde gelen kanamam vardı, kahverengi de olsa. Sizin minnaklarınıza sağlıkla huzurla kavuşmanızı diliyorum anneler
Gittin mi hastaneye bizlere de haber verKızlar merhaba. Çok üzgünüm şuan. Evde değilim yoldayım. Birden kan gelmeye başladı. Simdi eve gidip sonra hastaneye gidicem. İnşallah her şey iyidir. Neden öyle oldu. Off şuan ağlamak istiyorum
Simdi yoldayımGittin mi hastaneye bizlere de haber ver
Anlamadığım normal ameliyatlarda da bu risk var o zaman neden ameliyat olan herkese yapılmıyor da gebelere yapılıyor bir de artık aletler steril zatenTetenoz çok uzun yıllardır var olan bir aşı. Benim korumam 55 yaşına kadar olduğu halde yapılacak dediler. Sezaryen de kullanılan kesici aletlerden dolayı onun için daha çok öneriyorlar. Ben de yaptırmak istemiyorum ama kaçacak boşluk da bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?