Başin sag olsun kuzumMerhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlıama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık
Anladım çok teşekkür ediyorum. Doktorumla görüşeceğim bu konuyu daha detaylı.Tetenoz çok uzun yıllardır var olan bir aşı. Benim korumam 55 yaşına kadar olduğu halde yapılacak dediler. Sezaryen de kullanılan kesici aletlerden dolayı onun için daha çok öneriyorlar. Ben de yaptırmak istemiyorum ama kaçacak boşluk da bulamadım.
Çok üzüldüm başınız sağ olsunMerhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlıama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık
Cevap vermeden duramadım... içimde kalbimde hissettim ne hissettiğini . İlk gebeligim de ikiz baslamisti 10. Haftada birini kaybetmiştim ama hayırlısı böyleymiş demekki canım diğer yavrun için üzülmemeyi calisMerhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlıama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık
Valla ben yesem ayrı öğürüyorum yemesem ayrı daraldım artık hayatın tadı kalmadı. En son bi heves yediğim çikolatayı da kusunca tamamen ümidi kestimKilo aldınız mı acaba ben bulantidan dolayı sadece peynir ekmek yiyebiliyorum ve buda kilo aldırdı sık da acikiyorum elim hemen ekmek peynire gidiyor
Canım beniimmm Allah en hayırlısını versın hakkında tevekkülüne hayran kaldımMerhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlıama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık
Çok üzüldüm canım ama kalp atışını diğerine göre geç duymuştun orda tahmin etmiştim. Hayırlısı buymuş Rabbim diğerini sağ salim kucağına almayı nasip etsinÇok şükür canım haftasıyla uyumlu. Hareket ediyordu kafasını dikti el kol hareketli idiSağlıklı olan büyüdükçe diğeri küçülüyor ya yok olur ya minimal kalır dedi çok mucizevi bişi normalde tek olan sonlansa işlem gerekir.
Böyle aynı şeyleri yaşayan arkadaşları da Allah denk getiriyor işte karşıma.Cevap vermeden duramadım... içimde kalbimde hissettim ne hissettiğini . İlk gebeligim de ikiz baslamisti 10. Haftada birini kaybetmiştim ama hayırlısı böyleymiş demekki canım diğer yavrun için üzülmemeyi calisdiğer bebekte 12.haftadan sonra mucizevi bir şekilde kayboluyor
Ay ben bugün gördüm aşırı belirgindi çok şaşırdımEn son 6 haftalıkken görmüştüm tortu gibiydişuan kocaman olmus tabi yine aşırı net değil cihazlar cok kaliteli değil amaaa bu görüntüsü cok kıpır kıpır yaptı beni evet dedim gercekten içimde biri var ay cok değişik ya şimdi aylarca hep merak edicez napıyo ne kadar büyüdü kime benziyor cinsiyeti ne
Bendede başladı ya alttan hafifi çekme sağ sol taraftan kasma hissi bende korktum ama doktorada zırt Pırt gitmiş olmak istemedimBende de oluyor bu haftalarda doğal dediler ama için rahat edecekse doktoruna görün vitamin değerlerine de baktır
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun diğer yavrunu Rabbim kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlıama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık
Ben lazer yaptırıyordum 3 ayda bire indirmiştik ki çok şükür rabbime hamile kaldım tüp bebek ile . Ama transfer için felan bir kaç tane olan tüğ ye jilet vurunca tekrar çoğaldı ama tüğ olarak .. ee Napacam bende çok hassasımdır sizin gibi alırsam kıl dönmesi enfeksiyon herşey olacak . Doktoruma gittim en son söyledim ben kendimi kirli hissediyorum rahatsız hissediyorum ama derken . Ah lütfen böyle düşünme enfeksiyon ve yanlış dönmesi hamilelikte en son istiyeceğimiz birşey sakın alma çok rahatsız olursan kesersin ama belli bile değil diyerek beni yatıştırdı . Bence sizde çok rahatsızsanız kısaltın. Bazı insanlar çok hassas oluyor . Yapacak birşey yok sizi bu enfeksiyon konusunda en iyi ben anlarım . Çok çektimKızlar yarın vajinal kültür testi yaptırcam. Şimdiye kadar hep karından muayene oldum, yoğun akıntım ve enfeksiyonum olduğu için çok afedersiniz genital bölgedeki tüyleri korktuğumdan bayadır almadım. Teste bu şekilde gitmeye çok çekiniyorum ama enfeksiyondan dolayı jilet kullanmaya da korkuyorum. Yazarken çok utandım kusura bakmayın fikirlerinize ihtiyacım var
Benimki tüy gibi değil baya yoğun. Enfeksiyonum çok yüksek ve kısaltmaya bile korkuyorum daha önce hep aldığım için hiç kısaltmadım, kısaltmak için kullandığım bir şey yok. Normal kullandığım bir şeyi de o bölgeye değdirmek istemiyorum. Gerçekten psikolojik olarak çok yıprandım, kanama alanı, lekelenme, yüksek enfeksiyon. Bi yandan bunlar varken doktordan çekinme zaten enfeksiyonun var bebeğin için böyle git diyorum bi yandan da hiç böyle muayeneye gitmedim çekiniyorumBen lazer yaptırıyordum 3 ayda bire indirmiştik ki çok şükür rabbime hamile kaldım tüp bebek ile . Ama transfer için felan bir kaç tane olan tüğ ye jilet vurunca tekrar çoğaldı ama tüğ olarak .. ee Napacam bende çok hassasımdır sizin gibi alırsam kıl dönmesi enfeksiyon herşey olacak . Doktoruma gittim en son söyledim ben kendimi kirli hissediyorum rahatsız hissediyorum ama derken . Ah lütfen böyle düşünme enfeksiyon ve yanlış dönmesi hamilelikte en son istiyeceğimiz birşey sakın alma çok rahatsız olursan kesersin ama belli bile değil diyerek beni yatıştırdı . Bence sizde çok rahatsızsanız kısaltın. Bazı insanlar çok hassas oluyor . Yapacak birşey yok sizi bu enfeksiyon konusunda en iyi ben anlarım . Çok çektim
Canım benimki tüy gibi ama tabi bebek tüyü gibi değil . Enfeksiyon riskin yüksekte hiç girme o toplara al evden bir makası kes bundan sonrada onu sırf ona kullan . Geçen ben gittim iki taraflı apse kocaman fitil yapmaktan olmuş diyor doktor . Napacaksın ? Hassas vücütluysan o sıkıntı bak . Birde antibiyotik kullanmak zorunda kalma gebelikte. Evde fazladan bir makasın vardır kısalt iyice . Yapacak birşey yok bunca şeyin arasında onu mu düşüneceksin .Benimki tüy gibi değil baya yoğun. Enfeksiyonum çok yüksek ve kısaltmaya bile korkuyorum daha önce hep aldığım için hiç kısaltmadım, kısaltmak için kullandığım bir şey yok. Normal kullandığım bir şeyi de o bölgeye değdirmek istemiyorum. Gerçekten psikolojik olarak çok yıprandım, kanama alanı, lekelenme, yüksek enfeksiyon. Bi yandan bunlar varken doktordan çekinme zaten enfeksiyonun var bebeğin için böyle git diyorum bi yandan da hiç böyle muayeneye gitmedim çekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?