Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Kızlar ben çok kötü hasta oldum öksürürken bebek sarsıntı geçiriyor öyle böyle değil. Size tavsiyem grip aşısı olun. Hamileler ilaç da içemiyor önlemini alın. Benim yeme içme mide bulantısı problemim de yoktu. Hasta olduğumdan beri yemeden içmeden kesildim

Başin sag olsun kuzum Rabbim diğerini kucağina almayi nasip etsin sağlikli bi şekilde .

Anladım çok teşekkür ediyorum. Doktorumla görüşeceğim bu konuyu daha detaylı.

Çok üzüldüm başınız sağ olsun bebişinize allah uzun ömürler nasip etsin

Cevap vermeden duramadım... içimde kalbimde hissettim ne hissettiğini . İlk gebeligim de ikiz baslamisti 10. Haftada birini kaybetmiştim ama hayırlısı böyleymiş demekki canım diğer yavrun için üzülmemeyi calis diğer bebekte 12.haftadan sonra mucizevi bir şekilde kayboluyor

Kilo aldınız mı acaba ben bulantidan dolayı sadece peynir ekmek yiyebiliyorum ve buda kilo aldırdı sık da acikiyorum elim hemen ekmek peynire gidiyor
Valla ben yesem ayrı öğürüyorum yemesem ayrı daraldım artık hayatın tadı kalmadı. En son bi heves yediğim çikolatayı da kusunca tamamen ümidi kestim

Canım beniimmm Allah en hayırlısını versın hakkında tevekkülüne hayran kaldım Dualarım senınle diğer yavrunu Allah sana bağışlasın. Her zaman şer görünende hayır vardıe buna sıgın

Çok üzüldüm canım ama kalp atışını diğerine göre geç duymuştun orda tahmin etmiştim. Hayırlısı buymuş Rabbim diğerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

İyi geceler arkadaşlar nacizane kabızlık sorunu ceken arkadaslarım ıcın bir öneriyle geldim. Armut. Armut hem folik asıt icerir hem lifli bir gıdadır.Sindirimi kolaylaştırır. potasyum magnezyum icerir. Kalp dostudur. Ve bence bulantıyada iyi gelir. Birde ictiginiz suyu canlı yapmak ıcın varsa bıraz zemzem katın şişenize o suyu icin. Ufak bir tavsıye

Böyle aynı şeyleri yaşayan arkadaşları da Allah denk getiriyor işte karşıma. Ne zaman ne yaşayacağımı bilmeyi çok önemsiyorum. Sağlıcakla alın bu yavrunuzu da kucağınıza inşallah

Ay ben bugün gördüm aşırı belirgindi çok şaşırdım o kadar mutlu oldum ki, her şey yolundaymış çok şükür kalbi de pıt pıt atıyordu. Meğer ne güzel bi duyguymus bu

Ben bugün gördüm sonunda bebişimi, her şey yolunda çok şükür, 8+1 de hem keseyi gördüm hem kalp atışını duydum

Bende de oluyor bu haftalarda doğal dediler ama için rahat edecekse doktoruna görün vitamin değerlerine de baktır
Bendede başladı ya alttan hafifi çekme sağ sol taraftan kasma hissi bende korktum ama doktorada zırt Pırt gitmiş olmak istemedim

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun diğer yavrunu Rabbim kucağına almayı nasip etsin sende tüp bebekliydin dimi ? Bir şey sorabilirmiyim ? Embriyoların pgt yada ngsli miydi ?

Kızlar gece bulantıları için doktor bugün Prilam verdi ama eczaneden Prifemyn vermişler bunlar ikisi benzer mi, tahminim içeriği aynı ama yine de sormak istedim var mı kullanan ya da bilgisi olan?

Kızlar yarın vajinal kültür testi yaptırcam. Şimdiye kadar hep karından muayene oldum, yoğun akıntım ve enfeksiyonum olduğu için çok afedersiniz genital bölgedeki tüyleri korktuğumdan bayadır almadım. Teste bu şekilde gitmeye çok çekiniyorum ama enfeksiyondan dolayı jilet kullanmaya da korkuyorum. Yazarken çok utandım kusura bakmayın fikirlerinize ihtiyacım var

Ben lazer yaptırıyordum 3 ayda bire indirmiştik ki çok şükür rabbime hamile kaldım tüp bebek ile . Ama transfer için felan bir kaç tane olan tüğ ye jilet vurunca tekrar çoğaldı ama tüğ olarak .. ee Napacam bende çok hassasımdır sizin gibi alırsam kıl dönmesi enfeksiyon herşey olacak . Doktoruma gittim en son söyledim ben kendimi kirli hissediyorum rahatsız hissediyorum ama derken . Ah lütfen böyle düşünme enfeksiyon ve yanlış dönmesi hamilelikte en son istiyeceğimiz birşey sakın alma çok rahatsız olursan kesersin ama belli bile değil diyerek beni yatıştırdı . Bence sizde çok rahatsızsanız kısaltın. Bazı insanlar çok hassas oluyor . Yapacak birşey yok sizi bu enfeksiyon konusunda en iyi ben anlarım . Çok çektim

Benimki tüy gibi değil baya yoğun. Enfeksiyonum çok yüksek ve kısaltmaya bile korkuyorum daha önce hep aldığım için hiç kısaltmadım, kısaltmak için kullandığım bir şey yok. Normal kullandığım bir şeyi de o bölgeye değdirmek istemiyorum. Gerçekten psikolojik olarak çok yıprandım, kanama alanı, lekelenme, yüksek enfeksiyon. Bi yandan bunlar varken doktordan çekinme zaten enfeksiyonun var bebeğin için böyle git diyorum bi yandan da hiç böyle muayeneye gitmedim çekiniyorum

Canım benimki tüy gibi ama tabi bebek tüyü gibi değil . Enfeksiyon riskin yüksekte hiç girme o toplara al evden bir makası kes bundan sonrada onu sırf ona kullan . Geçen ben gittim iki taraflı apse kocaman fitil yapmaktan olmuş diyor doktor . Napacaksın ? Hassas vücütluysan o sıkıntı bak . Birde antibiyotik kullanmak zorunda kalma gebelikte. Evde fazladan bir makasın vardır kısalt iyice . Yapacak birşey yok bunca şeyin arasında onu mu düşüneceksin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…