Çok geçmiş olsun msjlri sonradan takip ediyorim kendine iyi bak canimNice yaşlara inşallah. Yürümeye başladı mı bizimki daha yürümüyor.
Ay ben bakamadım buraya ne olduuuu iyi misinnnKızlar şimdi çıktım hastaneden. Bebeğin kalbi atıyormuş ama o kanama alanı yüzünden olmuş kanama ve düşük riski fazlaymış. Simdi eve gidiyorum hastanede yaticam gerekli eşyaları almak için eve gidiyorum. Suanlik bir ağrı yok. İnşallah iyi olur
Nolmuş kızlar size ya. Nazar mıdır herkese anlatmamakmı lazım acaba. Çok geçmiş olsun Allah'tan diğeri var inşallah o sağ salim dünyaya gelir . Bu gibi durumlarda kalbi duran bebeği nasıl alıyolar, ilaç içsen içemiyorsun çünkü diğer bebek varMerhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlıama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık
Ah ya çok geçmiş olsunKızlar şimdi çıktım hastaneden. Bebeğin kalbi atıyormuş ama o kanama alanı yüzünden olmuş kanama ve düşük riski fazlaymış. Simdi eve gidiyorum hastanede yaticam gerekli eşyaları almak için eve gidiyorum. Suanlik bir ağrı yok. İnşallah iyi olur
Pazartesi günü ikili testim var acaba doktor tahminde bulunurmu çok merak ediyorumAyy kizlar eylül annelerinin çoğu cinsiyetleri ögrenmiş bakalim bizim bizdiklar erken göstercekmi cinsiyetlerini bebişlerimiz nazli çikmazsa bayram sonu ögreniriz heralde bizde
Canım bir çoğumuz zaten 1/2/3 haftaya fetal dna ile öğreneceğiz az kaldı inşallahAyy kizlar eylül annelerinin çoğu cinsiyetleri ögrenmiş bakalim bizim bizdiklar erken göstercekmi cinsiyetlerini bebişlerimiz nazli çikmazsa bayram sonu ögreniriz heralde bizde
Ayy kizlar eylül annelerinin çoğu cinsiyetleri ögrenmiş bakalim bizim bizdiklar erken göstercekmi cinsiyetlerini bebişlerimiz nazli çikmazsa bayram sonu ögreniriz
Ben kullanıyorum. Kontrole gittim 2 hafta sonra düşmüş. Şimdi haftaiçi yarım haftasonuKızlar benimde TSH değerim yüksek çıktı ilaca başladım hamilelikten önce düşüktü aranızda ilaç kullanan var mı
Canım uzun süredir bakamıyorum buraya ama girdiğimde ilk bu yazdığını gördüm hiç canını sıkma hastanede çok iyi bakarlar inşallah sana ve hemencecik atlatırsın bu riskiKızlar şimdi çıktım hastaneden. Bebeğin kalbi atıyormuş ama o kanama alanı yüzünden olmuş kanama ve düşük riski fazlaymış. Simdi eve gidiyorum hastanede yaticam gerekli eşyaları almak için eve gidiyorum. Suanlik bir ağrı yok. İnşallah iyi olur
Banada bir ay sonra geldi dedi ben şimdilik tam içiyorum ilacıBen kullanıyorum. Kontrole gittim 2 hafta sonra düşmüş. Şimdi haftaiçi yarım haftasonu
Tam olarak ilaca devam ediyorum. 1 ay sonra kontrole gel dedi dr.
Benim de haftaya yaptırmam lazım ama karar vermiş değilim henüz siz özel de mi devlette mi yaptıracaksınızPazartesi günü ikili testim var acaba doktor tahminde bulunurmu çok merak ediyorum
Ah canım benim sana da çok geçmiş olsunMerhabalar başın sağ olsun Allah diğer bebeğine uzun ömürler versin canım çok zor bende aynısını yaşadım ikiz bebeklere o kadar hazırlamıştımki kendimi daha transfer de ikiz olacak demiştim 10 cu haftada birinin kalbi durdu şimdi diğeri çok şükür normal ilerliyor yarın kontrol var bakalım kalbi duran bebeğimin kesede hiç bozulma yok kanaman olabilir dedi dr iğne kullanıyorum vücut emececek boş keseyi dedi inşallah öyle olmuştur sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah
Merveciğim vardır bir hayır inşallah. Kalbi duran bebek eriyip gidiyormuş bu aylarda. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırız.Nolmuş kızlar size ya. Nazar mıdır herkese anlatmamakmı lazım acaba. Çok geçmiş olsun Allah'tan diğeri var inşallah o sağ salim dünyaya gelir . Bu gibi durumlarda kalbi duran bebeği nasıl alıyolar, ilaç içsen içemiyorsun çünkü diğer bebek var
Yarın kontrole gideceğim mutlaka bilgi veririm sağlıkla gelsin inşallah tüm bebelerimizAh canım benim sana da çok geçmiş olsunbir arkadaş yazmıştı buraya ben böyle olunca 12. Haftada kayboldu diye. İnşallah senin de kanaman olmadan erimiştir haber et lütfen merak ediyorum ben de ne yaşayacağımı.
Merveciğim vardır bir hayır inşallah. Kalbi duran bebek eriyip gidiyormuş bu aylarda. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırız.
Ben devletten zar zor randevu buldum aldımmBenim de haftaya yaptırmam lazım ama karar vermiş değilim henüz siz özel de mi devlette mi yaptıracaksınız
Pazartesi kaç haftalik oluyor kiPazartesi günü ikili testim var acaba doktor tahminde bulunurmu çok merak ediyorum
12+2Pazartesi kaç haftalik oluyor ki
Evet fetal yaptiranlar erken öğrenirCanım bir çoğumuz zaten 1/2/3 haftaya fetal dna ile öğreneceğiz az kaldı inşallah
Ne güzel bulmuşsunuz ben daha henüz başaramadım onuBen devletten zar zor randevu buldum aldımm
Bende 12+4 de gidicem seninki belli olursa benim minik te belli olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?