Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Bebeğin sımsıkı tutunur annesini bırakmaz asla hersey güzel olsun sizin için canım

Dualariz seninle cnm. Bebegin sana simsiki tutunuyordur annesi. Stres yapma onu da strese sokma muzik falan dinle. Film izle.

Canını sıkma her şey düzelir yatıp dinlenirsin inşallah

Ben ilk hamileliğimde yaptırmadım .kimsede bana hesap sormadı canm devlette yaptım doğumu

Her şey çok güzel olacak öyle düşün kendini strese sokma. Bebeğin seninle kalacak güçlü bizim bebeler

Canım benim neyseki oğluna kvden bakar. Sen şimdi iyice dinlen her şey güzel olsun inşallah

Ben ilk hamileliğimde yaptırmadım .kimsede bana hesap sormadı canm devlette yaptım doğumu
Ayyy sevindim bu yorumu görünce ben de devlette doğum yapacağım, aşı da düşünmüyor gibiyim sanırım yaptırmayacağım. Tabi doktorumla konuşmadım henüz, bi görüşeyim de

10+4 . Doktor 9 dan sonra yap dedi ben de bekledim dna biriksin kanda die insallh sknti cikmaz. Cok tedrgnm zaman nasl gececek
Aaaa hayır tedirgin olmayın. Hayatınıza hiç fetal dna için kan vermemiş gibi devam etmeye çalışın. Zaten sonuçlar 10-12 güne geliyor. Stres hiç iyi değil az kaldı zaten en kritik süreci atlatmaya

Ayyy sevindim bu yorumu görünce ben de devlette doğum yapacağım, aşı da düşünmüyor gibiyim sanırım yaptırmayacağım. Tabi doktorumla konuşmadım henüz, bi görüşeyim de
Bende yaptırmıycam canm tabi doktorumun görüşünü alırım yinede .
Benim ilk gebelikte kanamam vardı tam tetonoz olacağım hafta doktor bekleyelim aşı için dedi daha sonra erken doğum yaptım yine hastanede yaparken söyledim 2 3 farklı doktora şu an bebeği daha cok riske sokmayalım dediler ve aşı yapılmadm sezeryanda oldum

Cok geçmiş olsun canım benim ya inşallah bir an önce kanaman kesilir

Ne iyi doktorlara denk gelmişsin Allah gerçekten iyi doktorlarla karşılaştırsın. Zaten şöyle de bir şey var doğum yapacağım hastanede kürtaj oldum, eşim fıtık ameliyatı oldu hastayı riske atıp paslı şeyler kullanacaklarını hiç düşünmüyorum. Bir de burda yazmak istemiyorum ama aşıyla alakalı bazı şeyler okudum, sanırım hiç gerek yok yaptırmama.

Bu aslında iyi bi şey. Çünkü sağlıkla ilerliyor ki kontrol süresi uzamış diye pozitif düşünsen aslındaaa
Ah ne güzel düşünce öyle gün içinde telkin etmeye çalışıyorum canım zaten ama bilinç altı işte . İnşallah geçecek ben çok olumsuzluklar yaşadım dün googlede kaybetme korkusu en çok tüp bebek annelerinde olurmuş yazıyordu gerçekten öyle

Cok araştırdım ben bu konuyu ilk gebelikte tetonoz aşısı vurulan annelerin bebekleri troid hastası oluyormuş bilmiyorum bi yanım korkuyor yaptırma diyor bi Yanık ya bi aksilik olursa diyor

Bu korkunu çok iyi anlıyorum. Geçen sene arife günü bebeğimi kaybettim. 3. aşılamamdı, bayram sabahı hastaneden çıkarken allahım ben bir daha nasıl hamile kalacağım, bir daha nasıl bu yollardan geçeceğim diye hüngür hüngür ağladım. Toplam 7 kere aşılama yaptırdım. Artık tüp bebeğe geçecektik ki doğal yollarla hamile kaldım. Ne çatlattık ne aşılama yaptık ne progestan kullandım. Yani hayat böyle işte. İlk gebeliğimde de toz almazdım çok dikkat ederdim her şeye klozete oturup kalkarken bile temkinli hareket ederdim. Gerek yokmuş tüm bunlara şimdi anlıyorum. Rabbim eğer ol derse nasıl oluyorsa, bu dünyada yiyecek ekmekte verdiyse bir şekilde doğacaklar. Hiç kendini yok tedaviyle oldu yok şöyle böyle diye strese sokma. Her şey güzel olacak, güzel şekilde ilerleyecek sadece bunu düşün

Hayırlısı bakalım yine araştırmamızı yaparz görüşler alırız zaten ben yaptırmaya kalksam eşim karşı cıkarda bakalım nasıl olacak

Hayırlısı bakalım yine araştırmamızı yaparz görüşler alırız zaten ben yaptırmaya kalksam eşim karşı cıkarda bakalım nasıl olacak
Biz iyi doktorlarla bi iletişime geçelim, görüşlerini alalım da sonrası kolay aklımıza yatıp yatmama mevzusu. Hayırlısı olsun hakkımızda zararsız, sıkıntısız atlatalım tüm zımbırtı süreçleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…