- 7 Şubat 2022
- 3.026
- 2.000
- 83
- 27
İnşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana canım, sen dinlen kafanı meşgul edecek şeyler izle zaten hastanede çok güzel bakarlar sana, dualarım seninleKızlar şimdi çıktım hastaneden. Bebeğin kalbi atıyormuş ama o kanama alanı yüzünden olmuş kanama ve düşük riski fazlaymış. Simdi eve gidiyorum hastanede yaticam gerekli eşyaları almak için eve gidiyorum. Suanlik bir ağrı yok. İnşallah iyi olur
Güzel haberlerini alalim inşallah çok geçmiş olsunKızlar şimdi çıktım hastaneden. Bebeğin kalbi atıyormuş ama o kanama alanı yüzünden olmuş kanama ve düşük riski fazlaymış. Simdi eve gidiyorum hastanede yaticam gerekli eşyaları almak için eve gidiyorum. Suanlik bir ağrı yok. İnşallah iyi olur
Çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyi olursunKızlar şimdi çıktım hastaneden. Bebeğin kalbi atıyormuş ama o kanama alanı yüzünden olmuş kanama ve düşük riski fazlaymış. Simdi eve gidiyorum hastanede yaticam gerekli eşyaları almak için eve gidiyorum. Suanlik bir ağrı yok. İnşallah iyi olur
Merhabalar başın sağ olsun Allah diğer bebeğine uzun ömürler versin canım çok zor bende aynısını yaşadım ikiz bebeklere o kadar hazırlamıştımki kendimi daha transfer de ikiz olacak demiştim 10 cu haftada birinin kalbi durdu şimdi diğeri çok şükür normal ilerliyor yarın kontrol var bakalım kalbi duran bebeğimin kesede hiç bozulma yok kanaman olabilir dedi dr iğne kullanıyorum vücut emececek boş keseyi dedi inşallah öyle olmuştur sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallahMerhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlıama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık
Çok geçmiş olsun dualarımız seninle çiçeğimKızlar şimdi çıktım hastaneden. Bebeğin kalbi atıyormuş ama o kanama alanı yüzünden olmuş kanama ve düşük riski fazlaymış. Simdi eve gidiyorum hastanede yaticam gerekli eşyaları almak için eve gidiyorum. Suanlik bir ağrı yok. İnşallah iyi olur
Çok geçmis olsun kuzucum en azindan gözlem altinda tutarlar icin rahatlar İnşallah sagligina kavuşursun dinlenirsin çabuk toparlarsin inşallah hersey cok guzel olacakKızlar şimdi çıktım hastaneden. Bebeğin kalbi atıyormuş ama o kanama alanı yüzünden olmuş kanama ve düşük riski fazlaymış. Simdi eve gidiyorum hastanede yaticam gerekli eşyaları almak için eve gidiyorum. Suanlik bir ağrı yok. İnşallah iyi olur
Ben solda hissediyorum hep soluma bisey batiyor gibi oluyor solumada yatamiyorum zaten solda benim bidik galibaKızlar göbüşleriniz ne alemde ben bebeğin hangi tarafta olduğunu hissediyorum özellikle sırt üstü yattığımda sağ tarafım daha şiş sizdede varmı
Allahın izniyle bişey olmayacak kucağına alacaksın
İnşallah kızlarÇok geçmis olsun kuzucum en azindan gözlem altinda tutarlar icin rahatlar İnşallah sagligina kavuşursun dinlenirsin çabuk toparlarsin inşallah hersey cok guzel olacak
Endişelenme ben de yüksek riskli gebeyim hiç korkma, yat ve dinlen her şey senin ve bebeğin hakkında güzel ve hayırlısıyla sonuçlansın. Şu hastane sürecini bi atlat. Bir şey dediler mi şu kadar yatacaksın falan?Bu gun saate göre 10+6 ultrasona göre 11+3 dedi gelişimi iyi dedi ama düşük riski var dedi
Şimdi yoldayımEndişelenme ben de yüksek riskli gebeyim hiç korkma, yat ve dinlen her şey senin ve bebeğin hakkında güzel ve hayırlısıyla sonuçlansın. Şu hastane sürecini bi atlat. Bir şey dediler mi şu kadar yatacaksın falan?
Ya hepiniz iyiki varsınız korkularımı endişelerimi sevincimi yaşıyorum buradaBu korkunu çok iyi anlıyorum. Geçen sene arife günü bebeğimi kaybettim. 3. aşılamamdı, bayram sabahı hastaneden çıkarken allahım ben bir daha nasıl hamile kalacağım, bir daha nasıl bu yollardan geçeceğim diye hüngür hüngür ağladım. Toplam 7 kere aşılama yaptırdım. Artık tüp bebeğe geçecektik ki doğal yollarla hamile kaldım. Ne çatlattık ne aşılama yaptık ne progestan kullandım. Yani hayat böyle işte. İlk gebeliğimde de toz almazdım çok dikkat ederdim her şeye klozete oturup kalkarken bile temkinli hareket ederdim. Gerek yokmuş tüm bunlara şimdi anlıyorum. Rabbim eğer ol derse nasıl oluyorsa, bu dünyada yiyecek ekmekte verdiyse bir şekilde doğacaklar. Hiç kendini yok tedaviyle oldu yok şöyle böyle diye strese sokma. Her şey güzel olacak, güzel şekilde ilerleyecek sadece bunu düşün
Bilemiyorum ya bu konuda da doktorlarda fikir birliği yok insan ister istemez şüphede kalıyor bazıları zararsız diyor bazıları da zararlı bakalım artıkOnu ben de düşünüp sanırım bebek için dedim.
Çok geçmiş olsun benim kuzenim de aynı şeyi yaşadı kanaması baya vardı regl gibi ama bebeği iyiydi kalp atışı vardı ve gebeliği sağlıkla devam etti şimdi bebişi kucağında inşallah sizin de hiç bir sıkıntı olmaz zaten hastanede gerekli tedbirleri alacaklar size düşen stres ve üzüntüden uzak durmak pozitif düşününKızlar şimdi çıktım hastaneden. Bebeğin kalbi atıyormuş ama o kanama alanı yüzünden olmuş kanama ve düşük riski fazlaymış. Simdi eve gidiyorum hastanede yaticam gerekli eşyaları almak için eve gidiyorum. Suanlik bir ağrı yok. İnşallah iyi olur
Dediğin gibi hepimiz iyi ki varız hiç tanımadan ne güzel arkadaşlık bağı kuruyoruz burada. Sevincimizi, derdimizi her şeyi paylaşacağız elbet ama stres yok. Her şey güzel olacak telkiniyle geçecek bu zamanlar daYa hepiniz iyiki varsınız korkularımı endişelerimi sevincimi yaşıyorum buradaçok haklısın canım öyle aslında yiyecek ekmek yazdıysa Rabbim doğacak inşallah kolaylıkla sağlıkla hayırlısıyla gelsinler
yaş 34Merhaba tabiki eklerim hoş geldin
Merhaba hoş geldin. Yukardaki arkadaşın yaptığı gibi bilgileri yazarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?