• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
İyi dusun iyi olsun canim insallah ciddi bisey yoktur haber ver mutlaka ilk defami kanaman oldu canim
Evet ilk defa oldu. Adet kanamasından daha az geliyor. İnşallah iyidir . Bu gün bir arkadaşım 26 haftalik bebegini erken dogumla kaybetti ona çok üzülürken rabbim korktuğuma ugratmasın

Bu arada hamileyken yapılan aşılar bebeğin de bağışıklık kazanmasını sagliyormus. Eylülde dogum yaklasmisken grip aşısı olmayı düşünüyorum ben. Şimdi de influenzayim, hastalık bitince aşı olsam mı bilemedim

Canım hasarlı genleri ayıran işlemler onlar değil mi? Genetik testimiz iyi çıkmıştı bizim onlar yapılmadı. Piezzo yapıldı ama tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum da. Hiç bana bakıp kötü düşünme hayırlısı böyleymiş geriden gelmişti çok küçüktü kalbi geç duyulmuştu falan tek genetikle alakalı değildir. Rabbim seninkilere sağlık versin inşallah 🙏

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 🙏 acı bir şey benimde bebeklerimin birinin kalbi durmuş. İnşallah gelecek aylarda sağlıklı bi gebeliğiniz olur 🙏
Amin canım rabbim hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin . Öyle stres oluyorum böyle haberler duyunca okuyunca . Oda aksiyete bozukluğundan oluyor mağlesef . Rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin . Birde galiba ben her hafta ultrasona giriyordum doktorum ilk kez 2 hafta sonra gel diyince konfor alanı dışında hissettim zaman uzun felan diye . Rabbim sağlıkla hayırlı kolaylıkla ilerletsin gebeliğini canım 🌸♥️

Merhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlı 🥹 ama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık 😕
Canım benim üzüldüm üzüldüm. İnşallah diğer yavrunı sağ selamet alırsın kucağına

Evet ilk defa oldu. Adet kanamasından daha az geliyor. İnşallah iyidir . Bu gün bir arkadaşım 26 haftalik bebegini erken dogumla kaybetti ona çok üzülürken rabbim korktuğuma ugratmasın
Allah korusun iyi düşün iyi olsun ya stres yapma. Bize de mutlaka haber ver

Hiç o şekilde düşünmemiştim, jilet kıl kökü iltihabına sebep olabilir ya da tamamen alınırsa enfeksiyona daha açık hale gelir diye korktum
Yani tüyler uzadıkça da enfeksiyon yapabilir. Banyo türü olan jiletler var tek kullanımlık, onlarla alınabilir aslında. Çok iyice bastırmadan üstünden alarak kısaltma şeklinde. Benim sormak istediğim enfeksiyon olduğu nasıl anlaşılıyor yani belirtileriniz neydi

Amin canım rabbim hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin . Öyle stres oluyorum böyle haberler duyunca okuyunca . Oda aksiyete bozukluğundan oluyor mağlesef . Rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin . Birde galiba ben her hafta ultrasona giriyordum doktorum ilk kez 2 hafta sonra gel diyince konfor alanı dışında hissettim zaman uzun felan diye . Rabbim sağlıkla hayırlı kolaylıkla ilerletsin gebeliğini canım 🌸♥️
Bu aslında iyi bi şey. Çünkü sağlıkla ilerliyor ki kontrol süresi uzamış diye pozitif düşünsen aslındaaa 🌸🌸

Lioo Lioo canim şimdi gördüm ne yaptın bebek nasılmış umarım hersey yolundadır

Kötü şeyler aklına getirme benim de çok oldu kanamam lekenmem güzel haberlerle dönersin inş gittinmi doktora

Kizlar biraz once fetal dna icin kan verdm genoks la anlastik. Esimin tandgi oldugu icin 15 bin fiyat verdi. Insallh her sey guzel olur🙏

Kızlar merhaba. Çok üzgünüm şuan. Evde değilim yoldayım. Birden kan gelmeye başladı. Simdi eve gidip sonra hastaneye gidicem. İnşallah her şey iyidir. Neden öyle oldu. Off şuan ağlamak istiyorum
Umarim her sey iyidir lutfen bize haber ver🙏🙏

Amin kuzum aklina kötü bişey getirme iyidir inşallah bebeğin 🌸
Kötü şeyler aklına getirme benim de çok oldu kanamam lekenmem güzel haberlerle dönersin inş gittinmi doktora
Lioo Lioo canim şimdi gördüm ne yaptın bebek nasılmış umarım hersey yolundadır
Allah korusun iyi düşün iyi olsun ya stres yapma. Bize de mutlaka haber ver
Lioo Lioo naptın gittin mi doktora

Umarim her sey iyidir lutfen bize haber ver🙏🙏
Kızlar şimdi çıktım hastaneden. Bebeğin kalbi atıyormuş ama o kanama alanı yüzünden olmuş kanama ve düşük riski fazlaymış. Simdi eve gidiyorum hastanede yaticam gerekli eşyaları almak için eve gidiyorum. Suanlik bir ağrı yok. İnşallah iyi olur

Hayırlı olsun inşallah tertemiz gelir sonuçlar. Kaçıncı haftada verdiniz kanı?
10+4 . Doktor 9 dan sonra yap dedi ben de bekledim dna biriksin kanda die insallh sknti cikmaz. Cok tedrgnm zaman nasl gececek

Back
X