Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Bunu da sana yazmak istedim ama olmadı,bugün benim günüm değil sanırım Masal111

Kizlar etle aranız nasil ben et yiyemiyorum hiç normaldede sevmiyorum şu an beslenmeme dikkat etmem lazim
ama cok kotu kokuyor bana.
Et yemiyorum bende canım hic sevmiyorum eti canını sıkma 2 kizim var ikisinde de et filan hic yemedim ama balık cok severim en az haftada bir balık yerim et yemiyosun diye canını sıkmana gerek yok simdi 3 cocuğuma hamileyim yine et yemiyorum bu yaşıma kadar agzıma bile surmedim simdi hic yemem

Kizlar etle aranız nasil ben et yiyemiyorum hiç normaldede sevmiyorum şu an beslenmeme dikkat etmem lazim
ama cok kotu kokuyor bana.
Ahhhh seni en iyi ben anlarım canımcım. Ben de hamilelik öncesi et namına sadece sucuk ve bol baharatlı köfte yiyebilirdim. Tavuk severek yerdim. Şimdi tavuktan da nefret ettim sucuk zaten yiyemiyoruz, zar zor tiksinerek haftada bir veya iki köfte yiyebiliyorum. Yemem gerek biliyorum ama kokusunu duyunca öğürüyorum sürekli. Ben de yeşil mercimek nohut falan sık tüketmeye çalışıyorum yerini doldurmaz ama en azından daha da eksik olmasın diye

Ayy iyi içimi ferahlattin canim Sağolasin

Bende yeşil mercimek çorbasi yapiyorum arada sucukta kokuyor kesinlikle agzima suremem koftedende soğudum azda olsa yiyordum şu an yediğim seyler cok sinirli iştah filan kalmadi

Gercekten mi kız ay ilk defa duydum böyle bişey çok zor inşallah geçer bu ya

Merhaba çok teşekkürler, kutlu olsun günümüz Benim genel olarak koku hassasiyetim vardı çok şükür geçti. Bu yazıyı görünce çok güldüm, yakın kız arkadaşımda bu problem vardı kocasından iğreniyordu çok gülerdik kustuğu oluyordu yatağa girer girmez o çok çekti inşallah sizin hemen geçer

iki kızımda da eşimin kokusundan da eşimden de nefret ediyodum valla tesaduf mu gercekten kıza hamile olunca oyle oluyo diyolar ama bilemicem simdi 3 hamileyim eşime bayiliyorum sanki yeni evlendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…