Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Bendede aynı durum, ama doktorum normal dedi, sizin dediğiniz gibi kanama ve aşırı sancı falan olmadıkça sorun yok rahim büyümesinden kaynaklı olabilir dedi

Evet kendi kendime yaşıyorum bunu
Bende bazen tiksiniyorum yüzüm eksiyince anlıyor benimki artık bazı günlerde ona yapışık gezmek istiyorum.
Bazen ekşi bazen tatlı yemek istiyorum. Hem aşırı sinirli oluyorum aynı anda ağlayıp ağlarken gülüyorum hiç normal değilim karnım tıka basa dolu ama aklım hâlâ yiyemediklerimde. Karnım bazen geriliyor bazen ağrıyor bazen iğne batması tarzında birşeyler oluyor bunların sebebi bebeğimizin büyümesi ve içerde hareket etmesi kızlar. Özellikle 10. Hafta ve sonrasında olanlar bebeklerinin sağa sola kaydığını hissedebilier mesela. Kısacası hamileyiz ve yaşadığımız çoğu şey hamileliğin doğasında olan şeyler. Korkmakta ve stres yapmakta haklıyız ama daha sakın olmamız lazım bebeğimize en çok zarar veren şeyler sinir ve stres unutmayalım. Hepimizi seviyorum iyi ki varız

Kızlar yorgunluklariniz halsizlikleriniz ne durumda? Ben bozuk telefon şarjı gibiyim %80’den %5’e düşüyor aniden sonra ne oluyor anlamıyorum %45’e falan çıkmış oluyor sonra yine %3 :) bugun ilk kez avm’ye gittik ama ben 1 saat bile gezemedim halim kalmadı yani sanki 7-8 aylık hamile gibi oturup soluklanmak istedim, arabaya bindigimiz anda ağır bir uyku çöktü. Duzenli yuruyus yapan biriyim normalde geçen gün parka gittim yarım saat yürüyemedim iyi hissetmedim kendimi. Bunlar normal mi sizde de benzer süreçler var mı?

Batarya bende hiç dolmuyor arkadaşım gerçekten çok zorlanıyorum. Çalışıyorum da günler çok zor geçiyor. Bulantım zorlamıyor çok şükür o olmazsa yorgunluk oluyo sanki.

Benim dün dışarıda çok işim vardı, toplam 3 saat dışarda kaldım mesafeleri arabayla gittim geldim, ayaklarım gaza bile basacak durumda değildi. Neyse eve geldim bel ağrısından ölmek üzereydim. Sürekli soluklandım. Bıraksan günlerce uyurum. Hala belim ağrıyor, endişe ediyorum. Ama yorulduğum için herhalde diyip geçiştiriyorum.

Bendede aynı durum, ama doktorum normal dedi, sizin dediğiniz gibi kanama ve aşırı sancı falan olmadıkça sorun yok rahim büyümesinden kaynaklı olabilir dedi
Evet bana da doktor kasık ağrısı beklediğimizi bir şey demişti. Kanama olmadığı sürece

Batarya bende hiç dolmuyor arkadaşım gerçekten çok zorlanıyorum. Çalışıyorum da günler çok zor geçiyor. Bulantım zorlamıyor çok şükür o olmazsa yorgunluk oluyo sanki.
Ben de çalışıyorum ve öğle yemeğinden 3’e kadar falan Allah yar ve yardımcım olsun asla kendime gelemiyorum :) kimseye de söylemedim daha ruh gibi geziyorum ortada. eve geldiğimde direkt koltuk 5-7 arası mutlaka uyuyakalıyorum anca belki biraz akşama enerjim geliyor 14. Haftadan sonra falan geçer mi ki bu günler ?

Off aynısı ya. 9 ay böyle geçmeyecektir di mi yani bedenimiz bu değişikliğe adapte olmaya calistigi icin boyledir yani benim gördüğüm hamileler valla fildir fildir geziyordu nasil yapiliyor bu asla anlamiyorum.

Evet bende de iliklerim çekilmişçesine yorgunluk oluyor. Normalde yürümeyi severim. Şimdi biraz yürüyorum yorgunluk çöküyor. Ben tiroit hormonuma yormuştum ama hamilelikte normal dedi bu duruma da doktor

Evet bende de iliklerim çekilmişçesine yorgunluk oluyor. Normalde yürümeyi severim. Şimdi biraz yürüyorum yorgunluk çöküyor. Ben tiroit hormonuma yormuştum ama hamilelikte normal dedi bu duruma da doktor
Şu zaman azalır bu zaman kesilir falan bir şey dedi mi? Ben pazartesi kalp atışı dinlemeye gideceğim soracağım ilk sorulardan biri de bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…