- 2 Temmuz 2019
- 860
- 883
- 103
Ben istanbuldayım ya yakın olsam dediğiniz yerden memnun kalırsanız bende giderdimİnşallah ben tekirdağdayım irmet hastanesi var oraya gidiyorum
O zaman benimki normal yani içim rahatladıTeşekkur ederizAslında bana verdiği görüntüde bebek belli olmuyor eşim video çekti ordan aldım resmi ultrason fotoğrafım senin goruntun ile tipatip aynı
İnsan özlüyor resmen 2 hafta oldu ne enteresan bir şeymiş yaHuzur resmen görmekbekliyorum senden de ultrason görüntüsü
Ya ben özele gittim bu sefer daha güzel net görünür diye ama cihazlarımız iyi değil dedi doktor
Bişey göremedim
Ama belliydi kocaman olmuş
Ay inşallahİnsan özlüyor resmen 2 hafta oldu ne enteresan bir şeymiş yaİnşallah canım ben de devlete gidiyorum bakalım net çekerse doktorum benim miniğe de bakarız.
Olsun kuzum bebiş iyiymiş önemli olan o maşallahDaha çooook büyüyecekler merak ediyorum ilk yüzünü gördüğüm günü falan
Hepimizin bebisi aynı görüntüde şuanda doktorlar bilerek goruntusunu vermiyorlar diye dusunuyorum çünkü kesenin tam şeklini veriyorlar bize bu görüntüyü 5 dakikalık ultrasondan videosundan 1 saniyelik bir görüntü onu da ben zor ayırt ettim normalde simsiyah seçilmiyor bile 1 hafta oldu gideli anca fark ettim bu arada 100 kere izlemisimdirO zaman benimki normal yani içim rahatladı
Ayy maşallah maşallah hastanenin usg cihazi eski galiba net cikmamiş Ayy darisi bana günler geçmiyor bi türlü 16gün nasil geçecek bana bilmiyorumEki Görüntüle 3556382
Bu gün gittim muayeneye kocaman olmuş bu ultrason fotoğrafları ne kadar değişik ya çocuğum öcü gibi çıkmışAy kızlar nasıl pır pırdı ya hareketli bi sağa bi sola gördüm sizlerde durumlar ne
Nereye gittin canim özele devlet hastanesi cihazi sandim benHuzur resmen görmekbekliyorum senden de ultrason görüntüsü
Ya ben özele gittim bu sefer daha güzel net görünür diye ama cihazlarımız iyi değil dedi doktor
Bişey göremedim
Ama belliydi kocaman olmuş
Hamileliğin başında müdahale ettik kötü bir etkisi olmamştr inşAynı ilacın 25 mg olanını verdi, 2 hafta ictim anca 2,53e düşmüş. Dozu arttırılarak 50 mg içiyorum şimdi. İyi olmuş siz direkt 50den baslamissiniz
Atlas üniversitesi hsstanesi. Eskiden medicine hospitaldi orası. Doktor aynı bina vs herşey aynı ad değişti sadeceNereye gittin canim özele devlet hastanesi cihazi sandim ben
Muayene ucreti ne kuzum ordaAtlas üniversitesi hsstanesi. Eskiden medicine hospitaldi orası. Doktor aynı bina vs herşey aynı ad değişti sadece
Neden böyle oldu bilmiyorum18 ine ikili tarama testim var devlette ama
Bazen öyleyim. Hiç uyanmak istemiyorum uykudan doyamıyorumHerkese merhaba iyi pazarlar
Sürekli olarak uyku halinde olan, uyuyup uyanınca da sersem gibi olan bütün günü o şekilde geçiren var mı benim gibi
Sersem halde olmaktan çok sıkıldım hiçbir şey yapasım gelmiyor
Benim geri geldi özellikle kokular et sucuk kokuları mahvediyor bide yemek yiyince ekstra şişkinlik oluyor zaten pek bisey yiyebildiğim de söylenemez biraz meyve bazen çorba o kadarAynı durumdayım bulantım birden kesildi sizin devam etti mi yoksa aynı mı
Gece 12’de yattım ve gündüz 12’ye kadar uyumuşum sonra sanki hic 12 saat uyumamisim gibi 15:45 gibi tekrar uyuyup 18.30’da uyandim kedi gibi bir sey oldum gercekten ve yani şu an yatacağım hiçbir sey yapmamama ragmen çok şey yapmis gibi derin bir uykuya dalacağım muhtemelen çünkü her an yorgun uykulu ve sersemimHerkese merhaba iyi pazarlar
Sürekli olarak uyku halinde olan, uyuyup uyanınca da sersem gibi olan bütün günü o şekilde geçiren var mı benim gibi
1000 liraydı çok uygun hastane inanılmaz temiz ve gerçekten yüksek bütçeli gibi duruyor. Medicine iken yüksekti fiyatlar zatende sahibi dğeişmiş üniversite hastanesine çevirmişler işteMuayene ucreti ne kuzum orda
Ayy Sen benden önce yaptrcaksin desene benim sonuç bayram sonuna kalir heralde neyse en azindan biraz buyumus olur belki doktor cinsiyet tahminide yapar
Bu benHerkese merhaba iyi pazarlar
Ay kendi yavrularımı hayal ettim günümüz aynı gibi yaEki Görüntüle 3556382
Bu gün gittim muayeneye kocaman olmuş bu ultrason fotoğrafları ne kadar değişik ya çocuğum öcü gibi çıkmışAy kızlar nasıl pır pırdı ya hareketli bi sağa bi sola gördüm sizlerde durumlar ne
Limon büyüklüğüne gelmişler bebişlerimizBu ben
Ay kendi yavrularımı hayal ettim günümüz aynı gibi yabu kadarlar demek ki çok tatlı ve yakışıklı duruyor sanki
25 ine verdi günü ama öncesinde yer bulabilirsem bir perinetaloga görünmek istiyorum. Vay be limon diyorsunLimon büyüklüğüne gelmişler bebişlerimizsenin randevu ne zaman senin birde değil iki heyecan var
İnşallah25 ine verdi günü ama öncesinde yer bulabilirsem bir perinetaloga görünmek istiyorum. Vay be limon diyorsunseverim sağlıkla alalım kucağımıza inşallah hepimiz
Bana yasak mesela hamilelik boyu tüketmeyeceğim. Şu an bizim yediklerimizden beslenmiyorlar o yüzden üzmeyin kendinizi. Şu an et yiyip yememeniz çok büyük sorun değilKizlar etle aranız nasil ben et yiyemiyorum hiç normaldede sevmiyorum şu an beslenmeme dikkat etmem lazim
ama cok kotu kokuyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?