Hamile oldugumu öğrendiğimden beri öyleyim.Benimde afedersin aşiri gazim oluyor
Ben de 12. haftadan önce yaptırmak istemiyorum. Tabi daha doktorum bir şey demedi fetal dna ile ilgili. Cinsiyette baktıracağız canım öğrenmiş oluruz net şekilde işte. Bir heyecanlıyım bir bayram heyecanı var resmen ne güzel bir şeymiş bebek heyecanı allahım daim etsin hayırlısı olsun sağlıkla alalım kucaklarımızaAynı benim doktorumda 13 hafta için yapalım dedi ..12/13 cü haftalar doğru buluyormuş . Bir sonraki randevum 11 ci haftada olduğu için fetal dna için 13 cü haftaya yaparız dedi . Rabbim sorunsuz sıkıntısız o günlere gelmeyi sonrada hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimize .. sizler cinsiyette baktırıcakmısınız ?
Ahh evett istenilen haftalar netlik açısından 12/13 canım en doğrusu olur her doktor tabi farklı yorumluyor . Gerçekten güzel heyecanmışBen de 12. haftadan önce yaptırmak istemiyorum. Tabi daha doktorum bir şey demedi fetal dna ile ilgili. Cinsiyette baktıracağız canım öğrenmiş oluruz net şekilde işte. Bir heyecanlıyım bir bayram heyecanı var resmen ne güzel bir şeymiş bebek heyecanı allahım daim etsin hayırlısı olsun sağlıkla alalım kucaklarımıza
Canım yanlış hatırlamıyorsam sende almanyadasın dimi ? Geçmiş olsun ama bu tarz durumlarda acile başvurabilirsin . Haftayı beklemek yerine . İllaha bakarlar en azından bir şekilde yatıştırırlar . Ben bu şekilde olunca sabah saatlerinde randevusuz gidebileceğim beklemeli doktorlarıda tercih ediyorum acil bakan yerleri .8 mart Dunya kadınlar gununuz kutlu olsun canlarım
Kızlar bana yardım edin 1 haftadan beni alerjiden çok kotu oldum ya yuzum,gözum şistihapşurmaktan önumu göremiyorum geceleri bile uyuyamıyorum artık yuzum yanıyo polen alerjim var normalden ama daha erken bide bukadar hic olmamıştım doktorum haftaya gel dedi ama haftaya kadar nasıl dayancam bilmiyorum doğal yolarla ilaçsız bişey yapamazmiyiz evde
Aynıııı aynıııı hep merak etmeler heyecanlanmalar özlemelerAhh evett istenilen haftalar netlik açısından 12/13 canım en doğrusu olur her doktor tabi farklı yorumluyor . Gerçekten güzel heyecanmışher ultrasona gittiğimde bile kalp çarpıntım hep merak etmeler
Saol kuzumCanım yanlış hatırlamıyorsam sende almanyadasın dimi ? Geçmiş olsun ama bu tarz durumlarda acile başvurabilirsin . Haftayı beklemek yerine . İllaha bakarlar en azından bir şekilde yatıştırırlar . Ben bu şekilde olunca sabah saatlerinde randevusuz gidebileceğim beklemeli doktorlarıda tercih ediyorum acil bakan yerleri .
Kuzum kutlu olsun günümüz8 mart Dunya kadınlar gununuz kutlu olsun canlarım
Kızlar bana yardım edin 1 haftadan beni alerjiden çok kotu oldum ya yuzum,gözum şistihapşurmaktan önumu göremiyorum geceleri bile uyuyamıyorum artık yuzum yanıyo polen alerjim var normalden ama daha erken bide bukadar hic olmamıştım doktorum haftaya gel dedi ama haftaya kadar nasıl dayancam bilmiyorum doğal yolarla ilaçsız bişey yapamazmiyiz evde
Hanımlar iyi akşamlar kabızlığı olan var mı ? Ben genelde pek çıkabilen biri değildim de önceden de hamilelikte iyice oldu şişim acaba bunun bi çözümü var mı ilacı takviyesi ?
Ay sanada geçmis olsun Kuzum cok kotu gercekten yaeklenirse
Teşekkür ederim canım. Bi dene dediklerimi belki seni de rahatlatırAy sanada geçmis olsun Kuzum cok kotu gercekten yaRabbim yardimcimiz olsun dediklerini dikkate alicam cunku artık dayanılır gibi değil cok saok canim sende kendine dikkat et
Kızlar ya çok moralim bozuk, 4 haftaliktan beri TSH'ım 2,5un uzerindeymis doktora sormamisim. Ben 7 haftalikken doktor fark etti 4,3 iken. İlaca başladım yeni 2,5 olmuş. Şu anda tam 9 haftalığım ve son 5 haftam TSH yüksek olarak geçti. Bebeğin de beyin gelişimini etkiliyormus, bebeğin zeki olma hakkını elinden mi aldım doktora az giderekçok moralim bozuldu
8 mart Dunya kadınlar gununuz kutlu olsun canlarım
Kızlar doktorla mı konuşsanız bu konuyu? Gerçekten iyi bir hekime danışmadan kendinizi hemen strese sokmayın, üzmeyin kendiniziSizin endişenizi okuyunca suan daha çok korktum..benim tsh 11.7lerde cıktı 6.haftada ...ilaç kullanıyorum. şuan moralim çok bozuldu
Şimdi kaç oldu tekrar kan verin isterseniz. Ne zaman normal değerlere düştüğünü de bilirseniz ona göre doktora sorarsınız şu-şu haftalar arası TSH yüksek geçti, bir şey olur mu diye. Ben şimdi biliyorum 4 ile 9 arası yüksek geçti. Doktora soracağım sizi de bilgilendiririm. Düşük riski ve zekada gelişim geriliği olabiliyormuş, düşük yapmadigimizna göre bir sorun yok ama diğer konu beni endişelendirdiSizin endişenizi okuyunca suan daha çok korktum..benim tsh 11.7lerde cıktı 6.haftada ...ilaç kullanıyorum.
yurt dışında yaşayan arkadaşlarımız randevuyu bile kaçıncı hafta alıyorlar orada çocuklarda zeka sorunu mu var eskiden ultrason mu vardı hiç doktor görmeden doğuran dolu 6-7 haftaya kadar hamile olduğunu anlamayan bile dolu içki içen antibiyotik kullanan hiç korkmayın bir şey olmaz o kadar da savunmasız değillerSizin endişenizi okuyunca suan daha çok korktum..benim tsh 11.7lerde cıktı 6.haftada ...ilaç kullanıyorum. şuan moralim çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?