Amin çok teşekkür

ederim canım Rabbim cümlemizinkini bağışlasın valla hi bende dedim belki hiç çocuğu olmayanlar üzülür ah çeker dedim kimsenin gönlü kırılmasın çok ince düşündüm

tabi ki umut her zaman var benim kızım mucize gibi geldi halen derim nasıl oldu hiç aklım almaz hala bende yıllardır evlat olmamasıyla sınandım kızım ilk aşılamayı yaptım negatif oldu İKİ ay ara vermiştik yeni yılda başlıyacaktım ikinci aşılama için ve adetim tam iki hafta geçti gram aklımda hamilelik geçmiyor Almanca kursuna gidiyordum o dönem hiçbir belirti yok en son eşime dedim hele bir test al gel bu neydi adetim bu kadar geçti ona göre doktora söyliyeyim ilaç vs versin neyse test aldı geldi akşam yaptım çizgi birden koyulaştı 4 yıldan sonra çift çizgiyi görmüştük sonunda eşim hala inanmıyordu sabah ev doktorumu aradım hemen gel dedi idrar aldı dedi pozitif ultrason yaptı dedi kese görünüyor bebek 6+2 günlük dediim kızım el sallıyor buradayım diye

tam 2015 yılına girerken süpriz bir şekilde hayatımıza girdi o ilk ve son hamileligim oldu ilk başta hiç tedavi işine girmedik doğal akışına bırakmıştık birde kızım küçüktü aklıma gelmedi yeniden bir bebek neyse kızım 3 yaşına girdi anaokuluna başladı o zamandan bellidir uğraşıyorum iki aşılama üç tüp bebek sonuç elde var sıfır kızım hergün soruyor dedim kızım bazen bazı kişilerin kardeşi olmayabilir hayır diyor sen öyle diyorsun okulda herkesin kardeşi var

kandıramadım dilerim Rabbim yüzümüze bakar tekrardan sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder artık zaten yeter yaşım aldı 36 evllendigimden belli çocuk oldu olmadıyla geçti

Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olmaları