• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuna kadar katılıyorum. Bende şöyle birşey sezdim başka bir grupta senin nasil olsa çocuğun var ne anlarsin halimizden der gibi yazdiklarima cevap alamiyordum. Halbuki birçok kişinin yaşadığı anne olamama mobingini, tedavi sürecinin zorluğunu ilk çocuğum da yaşadın şuan da da yaşıyorum. Ama buraya bir yazdım herkesten o kadar güzel yorumlar dualar aldım ki heleki mayala katar mayala katar desteğini, dualarını hayatta unutmayacağım :KK68:
Bu da başka bir mobing canım şu an sen bizle aynı durumdasın elbette bir çocuğun olması bir mucize sana bir destek ama biizle aynı süreçte olduğun gerçeğini değiştirmez 😁 buradan çok yararlı bilgiler ediniyoruz ve destek görüyoruz mayala katar mayala katar bence psikolog olmalıydı 🥰🥰 mayala katar mayala katar desteği iyi ki var Allah razı olsun hepimizin Allah kalbinde olan tüm iyilikleri versin

Bu da başka bir mobing canım şu an sen bizle aynı durumdasın elbette bir çocuğun olması bir mucize sana bir destek ama biizle aynı süreçte olduğun gerçeğini değiştirmez 😁 buradan çok yararlı bilgiler ediniyoruz ve destek görüyoruz mayala katar mayala katar bence psikolog olmalıydı 🥰🥰 mayala katar mayala katar desteği iyi ki var Allah razı olsun hepimizin Allah kalbinde olan tüm iyilikleri versin
Amin 🤲 Ay canım benim Allah sizlerden razı olsun ben sizleri görmeden sevdim 😍 sizde iyi ki varsınız canlarım bazen girmeyince merak ediyom dur diyom kızlar yazmış mı bağımlı gibi oldum İnan ki dilerim her zaman böyle birbirimize destek ve moral verelim inşallah 🤲🥹💕 artık diğer sosyal medyalara bile bakmıyorum buraya bakmaktan 😂

Amin canım çok teşekkür ederim inşallah güzel pozitif haberler alalım bu sefer yorulduk ama pes etmek yok sonu da nereye varacak bilmiyorum bakalım hayırlısı inşallah 🤲😅💕
Topiğinizi gördüm moral vermek için geldim minşaAllah hepinizin pozitif olurr canımm sene sonunda hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alırsınızz 🩷🥳🥳

Topiğinizi gördüm moral vermek için geldim minşaAllah hepinizin pozitif olurr canımm sene sonunda hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alırsınızz 🩷🥳🥳
Amin Ecmain inşallah 🙏 Ay canım gece gece Allah seni gönderdi ne güzel dua 📿 ettin Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim senin de ne dileğin isteğin varsa hayırlısıyla kabul eylesin inşallah dilerim yeni yıla girerken bebek sesleriyle gireriz inşallah 🤲🥹🥰

Amin Ecmain inşallah 🙏 Ay canım gece gece Allah seni gönderdi ne güzel dua 📿 ettin Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim senin de ne dileğin isteğin varsa hayırlısıyla kabul eylesin inşallah dilerim yeni yıla girerken bebek sesleriyle gireriz inşallah 🤲🥹🥰
İnşaAllah inşaAllah canımm bende çok istiyorum inanıyorum sene sonunda hepimizin bebekleri olucak Allah'ın izniyle 🩷🥳 çok isterdim bende şuan bu topikte olmayı ama şuan koşullardan dolayı tedaviye başlayamadım umarım gerek kalmadan olur 🌸

İnşaAllah inşaAllah canımm bende çok istiyorum inanıyorum sene sonunda hepimizin bebekleri olucak Allah'ın izniyle 🩷🥳 çok isterdim bende şuan bu topikte olmayı ama şuan koşullardan dolayı tedaviye başlayamadım umarım gerek kalmadan olur 🌸
Oy oy canım Rabbim inşallah kolayından nasip eylesin inşallah dilerim tez zamanda hamilelik haberiyle gelirsin sağlıklı hayırlı güzel evlatların olsun inşallah Amin Rabbim maddi ve manevi yardımcın olsun sana hayırlı güzel kapılar açsın inşallah 🤲🥲🌹

Oy oy canım Rabbim inşallah kolayından nasip eylesin inşallah dilerim tez zamanda hamilelik haberiyle gelirsin sağlıklı hayırlı güzel evlatların olsun inşallah Amin Rabbim maddi ve manevi yardımcın olsun sana hayırlı güzel kapılar açsın inşallah 🤲🥲🌹
Allah razı olsun balım amin aminnn🤩 Hepimize hayırlı kapılar açsın Rabbim bol boll pozitif haberler okuruz inşaAllah burdan 🤩

Amin 🤲 Ay canım benim Allah sizlerden razı olsun ben sizleri görmeden sevdim 😍 sizde iyi ki varsınız canlarım bazen girmeyince merak ediyom dur diyom kızlar yazmış mı bağımlı gibi oldum İnan ki dilerim her zaman böyle birbirimize destek ve moral verelim inşallah 🤲🥹💕 artık diğer sosyal medyalara bile bakmıyorum buraya bakmaktan 😂
Sahur için kalkınca bile buraya bakıyorum 🤩🤩eğlenceli bir grup olduk Allah hepinizden razı olsun kalbimizde ki dualarımızı tez zömands bizlere versin ❤️❤️

Canım bu durumu doktorunla paylaştın mi ? Yanlış bilmiyorsam test günün gelmeden şüpheli lekenenme olursa Progestan ilacinin dozunu yukseltiyor. Birde yerleşme belirtileri de olabilir. Benim ilk transferimde yani hamileligimin başında ayni adet olur gibi belirtim vardi. Ve sonucum pozitifti. Hemen stres yapma bence
Dün yazdım ama cevap vermediler bakalım inşallah 🙏 birazdan gidicez kan vermeye

Back