Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Kızlar doktorla mı konuşsanız bu konuyu? Gerçekten iyi bir hekime danışmadan kendinizi hemen strese sokmayın, üzmeyin kendinizi

Yarın randevum var kızlar dahileyede. 2 hafta olmuş olacak ilaca başlayalı. Hersey yoluna girer inşallah. 2 haftadır kendimi teskin etmeye çalışıyorum aslında. Bu süreçte en büyük destekçimiz chat gpt oldu. Cok güzel açıklıyor çoğu şeyi. Ama hassas anıma denk geldi, mesajı okuyunca travmam tetiklendi. Korku doldu birden kalbim. Biraz ağladım rahatladım Rabbım korusun evlatlarımızı.

Cok tesekur ederim canim cok yararlı bilgiler yazmışın sağol dediklerini yapicam

Canım bile isteye yaptığın bişey değil ki kendini suçlama. Bundan sonraki kontrollerde daha dikkatli olursun

Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar tsh ı yüksek olan arkadaşlar, ben 20 yıldır troid hastasıyım. Oğlumda dönem dönem yükseldi ve 2,5 altı çok nadir oldu. Çok şükür sağlıklı zeka da alt düzeyde değil normalde kontrole kolay aldığımız tsh ı çok yüksek dozlarda bile istenilen seviye çok yapamamıştı doktorlar. Lütfen böyle kısa süreli az yükseklikleri problem yapmayın, normalde tsh problemi yoksa düzelecektir hemen. Çok çok yüksek ve uzun süreli değerlerde korkacağız ama en garantisi 2.5 altı diyor doktorlar.

Merhaba dili şifa kadın

Kizlar etle aranız nasil ben et yiyemiyorum hiç normaldede sevmiyorum şu an beslenmeme dikkat etmem lazim
ama cok kotu kokuyor bana.
Benim koku hassasiyetim geçti canım. Sadece eşim sigara içince çok kötü oluyorum kokusundan o kadar. Et tüketiyorum bugün ayıptır söylemesi ıspanaklı kıymalı yemek yapacağım seviyorum öyle direkt et değil de işte yemek içinde yiyebiliyorum.

Evet zaten erkenden belli olmuş oluyor baktıracağız.

Bende az az koyup yiyeyim yemeklere inşallah yiyebilirim

Kizlar etle aranız nasil ben et yiyemiyorum hiç normaldede sevmiyorum şu an beslenmeme dikkat etmem lazim
ama cok kotu kokuyor bana.
Kıyma şeklinde yedim canım ben en son sorun olmadı
Ama gel gör ki sütü, cevizi, kuruyemişi hamilelik öncesi cok severdim. Suan canım hiç istemiyor. Tahin yedim sabah midemi bulandırdı. Hamilelik değişik bir deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…