Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Ben yaşıyorum, sabahtan beri şiddetli ve geçmedi korktum açıkçası doktoruma sordum gaz sancısı veya kabızlıktan olabilir dedi
Bende şimdi doktordan çıktım karın ağrısı bel ağrısı çok normal bağırsaklarında biriken gazdan dolayı bile olabilir normal dedi

Evet evet,büyümüş doktor 2 hafta sonra tekrar çağırdı ve o zaman fetal dna için kan vermemi de istedi. 2 hafta sonra 10 haftalık oluyorum bu arada
Ayyy maşallah darısı bizlere sat neydi canım senin? listeye baktım da göremedim

Amiiinnn ya ben biraz korku dolu olduğum için listeye eklenmek için bebişin biraz büyümesini görmek istedim :) 7 ocak sat
4 gün var aramızda ben de haftaya gideceğiö bebişi görmeye ister istemez merak oluyor stresli şekilde nasıl acaba diye güzel geçsin tüm süreçlerimiz inşallah. Bir de fetal dna için 10. hafta yeterli mi sordun mu?

Sevgili Lioo
İlk çocuk
Sat:7 ocak
Kese:5+1
Kalp atışı:6+3
Tahmini doğum: belirsiz miyomum etkileyecek gibi tarihi

Size de maşallahh evet ya yanlış bilmiyorsam sizin de kaybınız vardı,o yüzden daha da stresli oluyor maalesef. Şöyle ki benim rahim dışında da olsa 8 cm’lik bir miyomum var ve ilerleyen zamanlarda bize sıkıntı çıkarabileceğini zaten konuştuk. Şu an içinse bu 2li 3 lü tarama testleri yapılırken miyom kaynaklı yanlış sonuçlar görebiliriz ve bu moral bozar o yüzden fetal dna öneriyorum ve isterseniz 2 hafta sonra onları da çağırayım dedi. Yani zaten direkt o zamanı ve teklifi söyledi. Ben ve eşim de zaten diğer taramalar yerine fetal dna yaptırmak istiyorduk,doktor da tavsiye edince onu dinlemek doğru geldi. Biraz uzun yazdım umarım okurken bayılmamışsınızdır

Hahah hayııır asla olur mu hiç öyle Evet benim de geçen sene bir kaybım olmuştu. 2li 3lü testler genellikle kafa karıştırıcı olabiliyor anne adaylarını çok strese sokuyor. Ben tamamen şans işi olarak bakıyorum bu taramalara. Çok doğru karar alınmış kafanız karışacağına eşinle mutlu huzurlu bir 9 ay geçirirsin daha net bir sonuçla.

Aynen öyle. Biz elimizden geleni yapalım,gerisi zaten Allah’ın takdiri. Umarım hepimiz sağlıklı,mutlu,huzurlu bir 9 ay geçiririz. Gerçi 2si geçti bile,şaka gibi

Kızlar perinatoloğa gittim bugün çok şükür bi anormallik görmedi hatta yönlendirmelerine şaşırdı bile denebilir. Bebek ve kese düzgündü. Sadece lekelenme ve önceki düşükten dolayı düşük tehdidi var dedi. Yalnız pai geninde biz iğne veya aspirin vermiyoruz dedi aspirini kesti iğneyi de vermedi pai homozigottu inşallah bi sorun olmaz. Kullanan var mı iğne?

Kızlar hardal tüketmekte sakınca var mı? Tabi ki sağlıklı değil yenmese daha iyi olur ama mesela mayonez yasak ya içinde çiğ yumurta oldupuniçin hardal da da böyle sorun var mı?

Kızlar fetal dna için en doğru süreç ne ? Kimisi 10 haftasında yaptırıyor . Benim doktorum 13 cü haftada istedi .

Hahahaha öyle desene. Tabi eklerim.
Son adet tarihi
Kese ve kalp atışı
Tahmini doğum Tarihi
Bunları yazarsan eklerim
İlk çocuk
Sat: 17 ocak 25
Kese :5+1
Kalp atışı :6+1
Tahmini doğum 24 Ekim 2025

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…