Ben yaşıyorum, sabahtan beri şiddetli ve geçmedi korktum açıkçası doktoruma sordum gaz sancısı veya kabızlıktan olabilir dediKizlar karin ağrisi yaşayan varmi bugun karnim agriyo
Bende şimdi doktordan çıktım karın ağrısı bel ağrısı çok normal bağırsaklarında biriken gazdan dolayı bile olabilir normal dediBen yaşıyorum, sabahtan beri şiddetli ve geçmedi korktum açıkçası doktoruma sordum gaz sancısı veya kabızlıktan olabilir dedi
Sat
Kese ve kalp atışı kaçıncı haftada
Tahmini doğum Tarihi
Ayyy maşallah darısı bizlereEvet evet,büyümüşdoktor 2 hafta sonra tekrar çağırdı ve o zaman fetal dna için kan vermemi de istedi. 2 hafta sonra 10 haftalık oluyorum bu arada
6+6Kaç haftalık gebesiniz
AmiiinnnAyyy maşallah darısı bizleresat neydi canım senin? listeye baktım da göremedim
4 gün var aramızda ben de haftaya gideceğiö bebişi görmeye ister istemez merak oluyor stresli şekilde nasıl acaba diyeAmiiinnnya ben biraz korku dolu olduğum için listeye eklenmek için bebişin biraz büyümesini görmek istedim :) 7 ocak sat
Size de maşallahh4 gün var aramızda ben de haftaya gideceğiö bebişi görmeye ister istemez merak oluyor stresli şekilde nasıl acaba diyegüzel geçsin tüm süreçlerimiz inşallah. Bir de fetal dna için 10. hafta yeterli mi sordun mu?
Hahah hayııır asla olur mu hiç öyleSize de maşallahhevet ya yanlış bilmiyorsam sizin de kaybınız vardı,o yüzden daha da stresli oluyor maalesef. Şöyle ki benim rahim dışında da olsa 8 cm’lik bir miyomum var ve ilerleyen zamanlarda bize sıkıntı çıkarabileceğini zaten konuştuk. Şu an içinse bu 2li 3 lü tarama testleri yapılırken miyom kaynaklı yanlış sonuçlar görebiliriz ve bu moral bozar o yüzden fetal dna öneriyorum ve isterseniz 2 hafta sonra onları da çağırayım dedi. Yani zaten direkt o zamanı ve teklifi söyledi. Ben ve eşim de zaten diğer taramalar yerine fetal dna yaptırmak istiyorduk,doktor da tavsiye edince onu dinlemek doğru geldi. Biraz uzun yazdım umarım okurken bayılmamışsınızdır
Aynen öyle. Biz elimizden geleni yapalım,gerisi zaten Allah’ın takdiri. Umarım hepimiz sağlıklı,mutlu,huzurlu bir 9 ay geçiririz. Gerçi 2si geçti bile,şaka gibiHahah hayııır asla olur mu hiç öyleEvet benim de geçen sene bir kaybım olmuştu. 2li 3lü testler genellikle kafa karıştırıcı olabiliyor anne adaylarını çok strese sokuyor. Ben tamamen şans işi olarak bakıyorum bu taramalara. Çok doğru karar alınmış kafanız karışacağına eşinle mutlu huzurlu bir 9 ay geçirirsin daha net bir sonuçla.
Benimde bugün tam 7 hafta oldu bendede hiç bulantı yokta korkuyorum acaba olurmu ilerde diye ama başlasa şimdiye başlardı galiba
Ben 2 gun yine iyidim bugun yine başladı karın ağrımKizlar karin ağrisi yaşayan varmi bugun karnim agriyo
Son adet tarihi
Kese ve kalp atışı
Tahmini doğum Tarihi
Bunları yazarsan eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?