Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Daha önce bir kayıp var mı? hematoloji bölümüne gitmeni öneririm. Kendimle alakalı örnek vermeyeceğim ama muhakkak hematoloji, tıbbı genetik ve başka bir kadın doğumla görüş.

Daha önce bir kayıp var mı? hematoloji bölümüne gitmeni öneririm. Kendimle alakalı örnek vermeyeceğim ama muhakkak hematoloji, tıbbı genetik ve başka bir kadın doğumla görüş.
Evet 6.haftada gelişim durmuştu. Tıbbi genetik doktoru çok önemli değil ama kadın doğumcular tedbiren verir demişti. Kadın doğumcum da perinatolog görsün demişti perinatolog da böyle dedi işte bi de hematolojiye gideyim o zaman veya özel hastaneye mi gitsem

Kızlar hardal tüketmekte sakınca var mı? Tabi ki sağlıklı değil yenmese daha iyi olur ama mesela mayonez yasak ya içinde çiğ yumurta oldupuniçin hardal da da böyle sorun var mı?
mayonez bile artık pastorize canım evde yapmadığın sürece ona da izin var -eski bilgiler yasak olduğu- ama yine de tüketmemekte fayda var zaten sağlıklı da değil hardal çiçek sonuçta ben azıcık nadir de olsa tüketiyorum

Hematoloji, tıbbı genetik, kadın doğuma muhakkak danışın lütfen. Benim de paı heterozigot ama benim ayrıca başka bir pıhtılaşma öyküm de var bulunamayan. Normal şartlarda paı homozigota da verilir benim bildiğim ve düşük öyküsü varsa muhakkak verilir. O yüzden bi danışın

Benimde pai de sorun yoktu diğerler 2 gende vardı heterezigottu canım bana hep iğne verdiler neden önemsemedi ki acaba

Aynen ya benim genlerim de ilk başlarda sorun teşkil etmez deniyordu sonra 2 kayıp ve ayrıca doğum sonrası dvt gecirdim gerçekten iyi bir doktorla devam et canim

Merhaba kızlar biz de pazartesi günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz kısmetse tam 7. Hafta olacak. Benim bu haftanın başında tiksinmelerim başladı ama minik minik. Öğürme bulantı kusma yok, acaba bu seviyelerde mi olur yoksa ilerler mi tiksinmelere de limon iyi geliyor çubuk kraker ya da limon ile geçiştiriyorum. Zencefil ve limonlu bir çay almıştım o da iyi geliyor ama kullanmamalı mıyım acaba ?

Merhaba kızlar biz de pazartesi günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz kısmetse tam 7. Hafta olacak. Benim bu hafta’nın başında tiksinmelerim başladı ama minik minik. Öğürme bulantı kusma yok, acaba bu seviyelerde mi olur yoksa ilerler mi tiksinmelere de limon iyi geliyor çubuk kraker ya da limon ile geçiştiriyorum. Zencefil ve limonlu bir çay almıştım o da iyi geliyor ama kullanmamalı mıyım acaba ?

Aynen ya benim genlerim de ilk başlarda sorun teşkil etmez deniyordu sonra 2 kayıp ve ayrıca doğum sonrası dvt gecirdim gerçekten iyi bir doktorla devam et canim
Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bizlere böyle bir şey. Benim de beynimde pıhtı var 2 tane damar tıkalı ömür boyu ecopirin hamilelik boyunca da oksapar kullanacağım. O yüzden hiçbir doktora güvenmiyorum mutlaka ve mutlaka başka görüşte almak lazım. Bana ilk hamileliğimde de gerek yok denilmişti ecopirin kesilip üstüne oksapar vermemişlerdi. Kayıp yaşanınca tüm bölümün ortak kararı oldu ömür boyu ecopirin hamilelikte de oksapar kullanmam.

Zencefili kök olarak emebilirsin ama minicik olacak. Hiçbir şekilde çay vs kullanmıyoruz gebelikte bitki çayı yok. Özellikle ilk trimester çok önemli.

Bende 7+1 oldum bugün. Aşırı bulantım yok, tiksinme var. 2 kere kustum ama bana dar etmiyor bulantı. Değişedebilir devam da edebilir böyle benim doktorum adaçayı, yeşilçay ve karışık bitki çayları dışında ki çayları içebileceğimi söyledi. Sanırım herkesin doktoru farklı bir fikirde. Kendi doktoruna danışarak tüketebilirsin

Teşekkür ederim ben hiç hardal sevmem tüketmem ama kuaföre gittim kızın biri hardallı ton balıklı salata yiyordu sürekli anlatıp durdu canım çekti hemen markete gidip aldım malzeme yaptım kendime hardal sevmeyen bana tadı bir güzel geldi

Aynen ya genlere önem vermiyor bazı doktorlar çok dikkat etmek gerekli Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kalp atışı duydunuz değil mi

Beni biliyorsun canım benim sadece bir gen heterezigot hem iğne hem coraspin kullanıyorum tabi ben hiç perinatologa gitmedim benim doktorum direkt kendi başlatmıştı

Aynen ya genlere önem vermiyor bazı doktorlar çok dikkat etmek gerekli Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benim iki kaybım olmasına rağmen genetik doktoru bununla ilgisi yok demişti sonra kadın doğum doktorum ilaç başlanır demişti gebelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…