S selvaolk Guru Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2014 8 6 286 İstanbul Bugün 00:04 Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo #7.081 Esra-se .!.: Bende aynı durumdayım 7+3 oldum tek iyi gelen ayva oda biraz geçiriyor tam olarak yanmaya çözüm bulamadım geceleri çok vuruyor Genişletmek için tıkla... Dün akşam dondurma aldım sade üstüne de donmuş böğürtlen yedim bir süre kesiyor 2 saat kadar
Esra-se .!.: Bende aynı durumdayım 7+3 oldum tek iyi gelen ayva oda biraz geçiriyor tam olarak yanmaya çözüm bulamadım geceleri çok vuruyor Genişletmek için tıkla... Dün akşam dondurma aldım sade üstüne de donmuş böğürtlen yedim bir süre kesiyor 2 saat kadar
S selvaolk Guru Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2014 8 6 286 İstanbul Bugün 00:05 Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo #7.082 Ugurlu000 .!.: Bu bende de oluyor. Yediğim hiçbir şeyi sindiremiyorum Genişletmek için tıkla... Dün akşam dondurma aldım sade üstüne de donmuş böğürtlen yedim bir süre kesiyor 2 saat kadar
Ugurlu000 .!.: Bu bende de oluyor. Yediğim hiçbir şeyi sindiremiyorum Genişletmek için tıkla... Dün akşam dondurma aldım sade üstüne de donmuş böğürtlen yedim bir süre kesiyor 2 saat kadar
L luckykus Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2023 1.482 1.404 53 Bugün 00:37 Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo #7.083 Diyetisyenim eğer bulantın olursa kök zencefili emebilirsin dedi ama çok az minicik bir şey bahsettiği
Diyetisyenim eğer bulantın olursa kök zencefili emebilirsin dedi ama çok az minicik bir şey bahsettiği
U Umayis Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2024 988 1.179 28 26 Bugün 00:41 Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo #7.084 luckykus .!.: Diyetisyenim eğer bulantın olursa kök zencefili emebilirsin dedi ama çok az minicik bir şey bahsettiği Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim zencefil düsüğe neden olur
luckykus .!.: Diyetisyenim eğer bulantın olursa kök zencefili emebilirsin dedi ama çok az minicik bir şey bahsettiği Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim zencefil düsüğe neden olur
L luckykus Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2023 1.482 1.404 53 Bugün 00:43 Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo #7.085 Umayis .!.: Benim bildiğim zencefil düsüğe neden olur Genişletmek için tıkla... Şöyle söyleyim zencefil çayı vs den bahsetmiyorum her türlü bitki çayı birinci trimesterde zaten yasak. Bahsettiğim zencefil kök olan minik bir şekilde emilmesinde zararı yok. Eklentiler IMG_3511.webp 33,8 KB · Görüntüleme: 5
Umayis .!.: Benim bildiğim zencefil düsüğe neden olur Genişletmek için tıkla... Şöyle söyleyim zencefil çayı vs den bahsetmiyorum her türlü bitki çayı birinci trimesterde zaten yasak. Bahsettiğim zencefil kök olan minik bir şekilde emilmesinde zararı yok.
P pembesever01 Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2024 140 58 13 25 21 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo #7.086 HeySero .!.: Kabızlık için özellikle yaptığınız bişey var mı Genişletmek için tıkla... Ben kuru kayısı ve cevizi beraber yiyiyorum üstüne biraz su içince iyi geliyor
HeySero .!.: Kabızlık için özellikle yaptığınız bişey var mı Genişletmek için tıkla... Ben kuru kayısı ve cevizi beraber yiyiyorum üstüne biraz su içince iyi geliyor