Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
M masal2025 sizi merak ettim bi değişiklik var mı acaba
Öncelikle teşekkür ederim 8 ocak son adet günümdü stres tüpten aldığımm hormonlar derken adet döngüm 28 ken aralıkta 32.gün oldu yumurtlamam 14.gün olurdu hesaplamalarımla 8 ocak son adet tarihim 4 şubat yada 8 şubatta 28.veye 32.günümde adet beklerken olmadım 13 şubatta idrar test negatif çıktı 14 şbat beta 30 15şbtta 74 17şbtta 160 24 şbtta 1884 çıktı 2 çocuk doğurdum 2sindede 29.günümde idrarda silikçizgi beta hcg positif çıkmıştı drun son adetine göre 8 hftlık bugün gittim 6+2 çıktı dr geçen hft 2 hft bayağı geç yumurtlamışsın dedi sanırım adete yakın birliktelik tuttu diye düşünüyorum çğnki 8 ocak son adettim 13 şbttaki test negatif çıkmazdı bugün dr ultrasonda baktığında minicik 1 nokta görüyorum ama emin değilim dedi hft çarşambaya kaldı geç döllenmede olurmuş kese içinde bebiş göremeyince boş gebelikten korktum gerçi hala korkuyorum ama 2 hft geç döllenme var normal son adettn sonra diğer adetim gecikip positif çıksaydı testlerim boş gebelik ihtimalim daha çok olurdu diye düşünüyorum bekliyorum

Beklemek çok zor ama inşallah sonu güzel olur, güzel haber alıp bizede verirsiniz

siz kalp atışı duydunuz mu ? Aramızda çok az gün varmış.

Benimde pai de sorun yoktu diğerler 2 gende vardı heterezigottu canım bana hep iğne verdiler neden önemsemedi ki acaba
Ay bilmiyorm çok da ilgili bi doktordu aslında. Ben de çok tedirginim korkuyorum gelişim durucak diye ateş üstündeyim hep (

Hanımlar iyi akşamlar kabızlığı olan var mı ? Ben genelde pek çıkabilen biri değildim de önceden de hamilelikte iyice oldu şişim acaba bunun bi çözümü var mı ilacı takviyesi ?

Hanımlar iyi akşamlar kabızlığı olan var mı ? Ben genelde pek çıkabilen biri değildim de önceden de hamilelikte iyice oldu şişim acaba bunun bi çözümü var mı ilacı takviyesi ?
Kuru kayısı veya kabak çekirdeği iyi geliyor onun dışında bana doktor şurup yazmıştı onu kullanmıştım ama oda biraz gaz sancısı yapıyor

Ben ev yapımı kefir ve toz probiyotik kullanıyorum. Gebelikten once de bağırsak sağlığım için kullanıyordum. Hamile kalınca doktoruma sordum ikisine devam etmemi tavsiye etti.

Bana sek quark iyi geliyor. Bir deneyebilirsin. Probiyotikli herhangi bir yoğurt kefir deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…