Benimde afedersin aşiri gazim oluyorBen yaşıyorum, sabahtan beri şiddetli ve geçmedi korktum açıkçası doktoruma sordum gaz sancısı veya kabızlıktan olabilir dedi
Soluma bisey batiyor ayakta cok kalincaBenim de çok agriyo korkuyorum bazı günler çok hissediyorum
Doğal yolla gebe kaldim kuzum gebeyim evetAra sıra oluyor transferde kaçıncı günün gebemisin
Anladım sağlıklıca kucağına alkrsın inşallahDoğal yolla gebe kaldim kuzum gebeyim evet
Öncelikle teşekkür ederim 8 ocak son adet günümdü stres tüpten aldığımm hormonlar derken adet döngüm 28 ken aralıkta 32.gün oldu yumurtlamam 14.gün olurdu hesaplamalarımla 8 ocak son adet tarihim 4 şubat yada 8 şubatta 28.veye 32.günümde adet beklerken olmadım 13 şubatta idrar test negatif çıktı 14 şbat beta 30 15şbtta 74 17şbtta 160 24 şbtta 1884 çıktı 2 çocuk doğurdum 2sindede 29.günümde idrarda silikçizgi beta hcg positif çıkmıştı drun son adetine göre 8 hftlık bugün gittim 6+2 çıktı dr geçen hft 2 hft bayağı geç yumurtlamışsın dedi sanırım adete yakın birliktelik tuttu diye düşünüyorum çğnki 8 ocak son adettim 13 şbttaki test negatif çıkmazdı bugün dr ultrasonda baktığında minicik 1 nokta görüyorum ama emin değilim dedi hft çarşambaya kaldı geç döllenmede olurmuş kese içinde bebiş göremeyince boş gebelikten korktum gerçi hala korkuyorum ama 2 hft geç döllenme var normal son adettn sonra diğer adetim gecikip positif çıksaydı testlerim boş gebelik ihtimalim daha çok olurdu diye düşünüyorum bekliyorum
Beklemek çok zor ama inşallah sonu güzel olur, güzel haber alıp bizede verirsinizÖncelikle teşekkür ederim 8 ocak son adet günümdü stres tüpten aldığımm hormonlar derken adet döngüm 28 ken aralıkta 32.gün oldu yumurtlamam 14.gün olurdu hesaplamalarımla 8 ocak son adet tarihim 4 şubat yada 8 şubatta 28.veye 32.günümde adet beklerken olmadım 13 şubatta idrar test negatif çıktı 14 şbat beta 30 15şbtta 74 17şbtta 160 24 şbtta 1884 çıktı 2 çocuk doğurdum 2sindede 29.günümde idrarda silikçizgi beta hcg positif çıkmıştı drun son adetine göre 8 hftlık bugün gittim 6+2 çıktı dr geçen hft 2 hft bayağı geç yumurtlamışsın dedi sanırım adete yakın birliktelik tuttu diye düşünüyorum çğnki 8 ocak son adettim 13 şbttaki test negatif çıkmazdı bugün dr ultrasonda baktığında minicik 1 nokta görüyorum ama emin değilim dedi hft çarşambaya kaldı geç döllenmede olurmuş kese içinde bebiş göremeyince boş gebelikten korktum gerçi hala korkuyorum ama 2 hft geç döllenme var normal son adettn sonra diğer adetim gecikip positif çıksaydı testlerim boş gebelik ihtimalim daha çok olurdu diye düşünüyorum bekliyorum
İnşAllah canımBeklemek çok zor ama inşallah sonu güzel olur, güzel haber alıp bizede verirsiniz
siz kalp atışı duydunuz mu ? Aramızda çok az gün varmış.Bende 7+1 oldum bugün. Aşırı bulantım yok, tiksinme var. 2 kere kustum ama bana dar etmiyor bulantı. Değişedebilir devam da edebilir böylebenim doktorum adaçayı, yeşilçay ve karışık bitki çayları dışında ki çayları içebileceğimi söyledi. Sanırım herkesin doktoru farklı bir fikirde. Kendi doktoruna danışarak tüketebilirsin
Bana sorduysanız. 6+1 ken gördük. Bugün 7+1 ken kalp atışını duydukPazartesi soracağım bunu da zencefilli çay baya iyi geliyor çünküsiz kalp atışı duydunuz mu ? Aramızda çok az gün varmış.
Amin canim inşallah hepimiz kucagimiza alirizAnladım sağlıklıca kucağına alkrsın inşallahbende şuan gebeyim 7 haftalık ara sıra karın ağrılarım oluyor kramp seklinde
Ay bilmiyorm çok da ilgili bi doktordu aslında. Ben de çok tedirginim korkuyorum gelişim durucak diye ateş üstündeyim hepBenimde pai de sorun yoktu diğerler 2 gende vardı heterezigottu canım bana hep iğne verdiler neden önemsemedi ki acaba
Senin doktorun nerde canım özel mi devlet miBeni biliyorsun canım benim sadece bir gen heterezigot hem iğne hem coraspin kullanıyorum tabi ben hiç perinatologa gitmedim benim doktorum direkt kendi başlatmıştı
Doktor dinletmedi daha çok hafif dedi. 6+2 ydi ultrasonKalp atışı duydunuz değil mi
Kuru kayısı veya kabak çekirdeği iyi geliyor onun dışında bana doktor şurup yazmıştı onu kullanmıştım ama oda biraz gaz sancısı yapıyorHanımlar iyi akşamlar kabızlığı olan var mı ? Ben genelde pek çıkabilen biri değildim de önceden de hamilelikte iyice oldu şişim acaba bunun bi çözümü var mı ilacı takviyesi ?
Ben ev yapımı kefir ve toz probiyotik kullanıyorum. Gebelikten once de bağırsak sağlığım için kullanıyordum. Hamile kalınca doktoruma sordum ikisine devam etmemi tavsiye etti.Hanımlar iyi akşamlar kabızlığı olan var mı ? Ben genelde pek çıkabilen biri değildim de önceden de hamilelikte iyice oldu şişim acaba bunun bi çözümü var mı ilacı takviyesi ?
Yinede almak istersen bu şurupHanımlar iyi akşamlar kabızlığı olan var mı ? Ben genelde pek çıkabilen biri değildim de önceden de hamilelikte iyice oldu şişim acaba bunun bi çözümü var mı ilacı takviyesi ?
Bana sek quark iyi geliyor. Bir deneyebilirsin. Probiyotikli herhangi bir yoğurt kefir deneyebilirsinHanımlar iyi akşamlar kabızlığı olan var mı ? Ben genelde pek çıkabilen biri değildim de önceden de hamilelikte iyice oldu şişim acaba bunun bi çözümü var mı ilacı takviyesi ?
Evet biliyorum bunu ama hiç kullanmadımYinede almak istersen bu şurup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?