- 5 Şubat 2025
- 158
- 206
- 18
- 35
ben eskiden cok su ıcerdım bı sure tıksındım sudan sımdıde az az ıcmeye calısıyorum ama suanda su hıc hos gelmıyo banaKızlar su içme durumunuz nasıl ? Ben çok az içiyorumokulda olunca da hepten unutuyorum
Artık her gün 2,5 litre içiyorum. Tiksinti gele gele içiyorum bu tiksintilerim geçerse 3 e çıkartıcam inşallahKızlar su içme durumunuz nasıl ? Ben çok az içiyorumokulda olunca da hepten unutuyorum
Yanınıza şişe alın ihmal etmeden içmeye çalışın. Su gerçekten çok çok önemliKızlar su içme durumunuz nasıl ? Ben çok az içiyorumokulda olunca da hepten unutuyorum
Canım çok üzüldüm. Demekki hayırlısı buymuş ne oldu . Önümüzdeki aylara inşallah.Canım maalesef beni gruptan çıkar inşallah sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi isteyen herkese de nasip olur ben kürtaj oldum
Sen kimsin kizzz ben bu nick değiştirmeleri bi türlü çözemedim kim kim5+1 kese 6+1 kalp atışı duyduk
Gittiniz mi bilmiyorum ama eğer özele gideceksiniz kesinlikle Ali Ekiz devlete gideceksiniz ben Zeynep kamile gittim çok memnun kaldımKızlar tecrübeli annelerden deneyimleyen, yardımcı olabilicek olan var mı?
geçen hafta bir kez kanlı akıntım olmuştu yazmıştım buraya sonrasında acile gittim deneyimsiz birkaç doktor yüzünden kötü günler geçirdim kese bozuk vs dediler neyse en son kendi doktorum pazartesi günü (5+6) keseyi ve bebeği gördü. Kese yuvarlak ve düzgün duruyor etrafında kanama alanı var ondan biraz zor görünüyor dedi. Bozuk değil dış gebelik falan da yok dedi. Bu sıra kahverengi akıntım da vardı zaten progestan ve istirahat verdi. Aspirini bırakınca bi daha kanama olmadı zaten. Bugün (6+2) de tekrar gittim kese ve bebek duruyor kese yine düzgün dedi kalp atımı çok azdı yeni yeni atmaya başlıyor gibi dedi. Bu açıdan sorun yoktu ama kesenin etrafında bi şeyler var anlaşılmıyor bi tuhaflık var dedi. Aslında lekelenmem de baya azalmıştı. Kanama alanı değil mi dedim, perinatolog görsün bi dedi. Kaybolan ikizden şüphelendi bi. Sonra mol gebelikten şüphelendik ama onda da bebek oluşmuyormuş sanırım. Velhasıl perinatoloğa gidicem. Perinatolog önerisi olan var mı bu arada istanbul ?
Devletten randevu buldum bugüne şişli hamidiye etfalden inşallah güzel geçerGittiniz mi bilmiyorum ama eğer özele gideceksiniz kesinlikle Ali Ekiz devlete gideceksiniz ben Zeynep kamile gittim çok memnun kaldım
Kaç haftalık gebesinizMidem çok bulanıyor kaç gündür ne yemek yiyebiliyor ne su içiyorum hiç bir şey işe yaramadı . Prizin diye bir ilaç yazdı doktor bakalım içtim inşallah işe yarar
Tabloya eklemeniz için yazmıştım benSen kimsin kizzz ben bu nick değiştirmeleri bi türlü çözemedim kim kim
Prebiyotik yoğurt, kayısılı activia 1 haftadır çok rahatladım.Kabızlık için özellikle yaptığınız bişey var mı
Anladım canım inşallah sağlıkla geçer bu günlerimiz.Teşekkür ederim,Ben bir kez yaşadım büyük ihtimalle kanama alanından kaynaklandı . O da aspirinden kaynaklandı diye düşündük. Aspirine ara verdim progestan alıyorum akıntı kahverengiye döndü 1 hafta falan oldu şimdi bitti gibi
Hahahaha öyle desene. Tabi eklerim.Tabloya eklemeniz için yazmıştım bendaha önce hiç konuşmadık
kusturmayan mide bulantısına çözüm öneresi olan var mı? ne yaptıysam geçmedi gece uyutmadı
Merhaba tabiki eklerim.
Canim nasıl geçti bebis büyümüş müGünaydın kızlar. Bugün bebişi görmeye gideceğiz saat 12de,bizim için dua eder misiniz bebişimiz büyümüş,her şey yolunda olsun. Biraz heyecanlı ve gerginim her muayene günü olduğu gibi
Aksi bir şey olsaydı Dr mutlaka söylerdi. Dr ihtimali bile söylüyor. O yzuden içini ferah tut. Bizi böyle korkuttuklari için dogduklarinda dödlerinden ısırırız bol bolAslında doktor olumsuz hiç bişy söylemedi erken olduğunu söyledi o yüzden yeni bi doktora gitmeyi şuanlık düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?