Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Canım maalesef beni gruptan çıkar inşallah sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi isteyen herkese de nasip olur ben kürtaj oldum
Canım çok üzüldüm. Demekki hayırlısı buymuş ne oldu . Önümüzdeki aylara inşallah.

Gittiniz mi bilmiyorum ama eğer özele gideceksiniz kesinlikle Ali Ekiz devlete gideceksiniz ben Zeynep kamile gittim çok memnun kaldım

kusturmayan mide bulantısına çözüm öneresi olan var mı? ne yaptıysam geçmedi gece uyutmadı

Midem çok bulanıyor kaç gündür ne yemek yiyebiliyor ne su içiyorum hiç bir şey işe yaramadı . Prizin diye bir ilaç yazdı doktor bakalım içtim inşallah işe yarar

Anladım canım inşallah sağlıkla geçer bu günlerimiz.Teşekkür ederim,

Tabloya eklemeniz için yazmıştım ben daha önce hiç konuşmadık
Hahahaha öyle desene. Tabi eklerim.
Son adet tarihi
Kese ve kalp atışı
Tahmini doğum Tarihi
Bunları yazarsan eklerim

Günaydın kızlar. Bugün bebişi görmeye gideceğiz saat 12de,bizim için dua eder misiniz bebişimiz büyümüş,her şey yolunda olsun. Biraz heyecanlı ve gerginim her muayene günü olduğu gibi
Canim nasıl geçti bebis büyümüş mü

Aslında doktor olumsuz hiç bişy söylemedi erken olduğunu söyledi o yüzden yeni bi doktora gitmeyi şuanlık düşünmüyorum
Aksi bir şey olsaydı Dr mutlaka söylerdi. Dr ihtimali bile söylüyor. O yzuden içini ferah tut. Bizi böyle korkuttuklari için dogduklarinda dödlerinden ısırırız bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…