Aslında fazla göbekli değilim ama tabi şimdi kaç haftadır iğne vuruyorum göbekte biraz şişlik var ama zayıfım genel olarak bir sorayım öyle bakmayı denesin . Ondan sonra lekelenmem oldu zaten alttan ultrasondanVajinal daha rahat görüyorlar karından bir tık daha geç oluyor ve karından bakılması için göbek çok olmaması lazım. Göbekte rahat bakmaya engel oluyor canım
Anladım canım güzel haberler almayı nasip etsin rabbimYok ben kullanmıyorum çok şükür benimki aşırı değil ama çoğalırsa doktoruma durumu belirtirim .Henüz doktor muayenesine hiç gitmedim canım
En son doktora gittiğimde 7+2 di kese var ama bebek yoktu kese de çok büyümemişti doktorda söyledi boş kese olabilir ama kesin değil cuma günü gidicem o zaman belli olacak umarım mucize olurMerhaba neden öyle düşünüyorsunuz acaba .Boş kese olduğunu nasıl anlarız .Bende henüz doktor muayenesine gitmedim merak ediyorum
Ya çok şükür her şey yolunda yaniYüzde 5 5.5 şeklinde artmış normalde 2 kat artış bekleniryine de içim rahat edecek vermek istiyorum dersen ver tabii ki
İnşallah canımAnladım canım güzel haberler almayı nasip etsin rabbim
Anladım canım . İnşallah bebeğin seninledir .Güzel haber alırsın .Rabbim nasip etsinEn son doktora gittiğimde 7+2 di kese var ama bebek yoktu kese de çok büyümemişti doktorda söyledi boş kese olabilir ama kesin değil cuma günü gidicem o zaman belli olacak umarım mucize olur
Bana bunların hiçbirini söylemedi özel olduğu haldeBilemiyorum ama kese gözüküyor sınırları belli rahimde kanama alanı da görmedim ben. Rahim duvarınız da kalınlaşmış iyi gözüküyor maşallah. Mutlaka ölçüp bakmıştır cihaza da kaydediyorlar ya da bilgisayara bi dahaki gittiğinizde sorarsınız mutlaka söyler.
İnşallah canim sen hangi sehirdesin doktorundan memnunmusun surekli özelemi gidiyosun devletede gidiyormusun aradaEvet evet hemen veriyor özel doktorlar. O kartını verir ama sen yine de doktor unutursa iste numarasını. Gece gündüz birşey olursa arayabiliyorsun. Benim arkadaşım gece 3 de bile mesaj atıyodu doktoruna:) ama ben genelde akşam saatleri ve haftasonu atmamaya çalışıyorum. İnşallah bundan sonra da acil birşey olmaz da ihtiyaç olmaz:)
Amin inşallahAnladım canım . İnşallah bebeğin seninledir .Güzel haber alırsın .Rabbim nasip etsin
Ben istanbuldayım canım. Bizim sürecimiz tüp bebek süreciydi. O yüzden hep tüp bebek doktorumuzun özel yerindeydik. İnşallah kalp atışlarını duyarsak artık bu doktorla sürecimiz bitecek, başka bir kadın doğum uzmanına devam edeceğim. Daha önceden gittiğim bir kadın doğum uzmanım vardı onunla devam ederim diye düşünüyorum. Özelde kendisi. Ama fiyatlar da uçmuş tabii belki arada kaçamak devlete giderim. günlerdir sanki çocuğu doğurdum da büyüttüm de kreşti özel okuldu fiyatlarına baktıkça kalbim sıkışıyoİnşallah canim sen hangi sehirdesin doktorundan memnunmusun surekli özelemi gidiyosun devletede gidiyormusun arada
Merhaba siz hangi sehirdesiniz, doktorunuzun adını söyler misiniz. Beni hiç bilgilendirmedi korkuttu sadece. Eve gelip kalp şeklinde rahmin yaygın bir şey olduğunu arastirinca rahatladimBenimde kalp şeklinde ve zaten kalp şekli ters rahim bele daha yakın bana riskli gebelik demedi ama sırt ağrısı kasik ağrısı var deyince progestan verdi ilk üç ay ilişki yasak dedi bana
Aslında bunları bilmek hastayı strese sokar şimdi günde 1 1,5 cm büyümesini lazım mesela kendinizi yersiniz 1 cm eksik büyüse falan bazı doktorların mizacı böyledir ben de bilmemeyi tercih ederim mesela. Sorun olsa doktor mutlaka söylerdi o yüzden içiniz rahat olsun . Şimdi doktor kanama alanı yok dese olması mı lazım dersinizBana bunların hiçbirini söylemedi özel olduğu haldeAslında hepsini de biliyorum ama sormak asla aklıma gelmedi o an. Danışmada kız evin adresini sordu ee 32..33..neydi ya oldum kız da tamam sadece ilçe söyleyin dedi Çok teşekkür ederim canım haftaya gittiğimde mutlaka soracağım. Çok sevindim yorumuna
Hemen hemen aynı beta değerleri olur benimde 1-2 gün sonra. Bu kadar yüksek beklemiyordum ya bu arada son adet ile uyumlu mu yoksa biraz önde mi acaba sizinki bana biraz yüksek geldi deDuyarsın benim de 5+2 de 10400 dü betam 6+4 kalbini duydum
Yine güncellerim burayı inşallahDuyarsınız bence
Ayy yalnizim saniyordum bu surece ben hiç girmedim ama bende 2 buçuk sene özlemini çektim miniğimin çok sevindim sizin adiniza inşallah kalp atişini duyarsiniz bende henuz bebeğide kalp atişinida görmedim umarim benimledir minik mucizem bende sizin gbi daha ilerki levellerin hayalini kuruyorumBen istanbuldayım canım. Bizim sürecimiz tüp bebek süreciydi. O yüzden hep tüp bebek doktorumuzun özel yerindeydik. İnşallah kalp atışlarını duyarsak artık bu doktorla sürecimiz bitecek, başka bir kadın doğum uzmanına devam edeceğim. Daha önceden gittiğim bir kadın doğum uzmanım vardı onunla devam ederim diye düşünüyorum. Özelde kendisi. Ama fiyatlar da uçmuş tabii belki arada kaçamak devlete giderim. günlerdir sanki çocuğu doğurdum da büyüttüm de kreşti özel okuldu fiyatlarına baktıkça kalbim sıkışıyo
Çok haklısın canım, ne kadar az detay o kadar iyi aslında. Ben 5+4 sanıyordum 4+5’mişim mesela, keşke hiç bilmeme imkanım olsaydı çünkü birden 1 hafta geriye attıAslında bunları bilmek hastayı strese sokar şimdi günde 1 1,5 cm büyümesini lazım mesela kendinizi yersiniz 1 cm eksik büyüse falan bazı doktorların mizacı böyledir ben de bilmemeyi tercih ederim mesela. Sorun olsa doktor mutlaka söylerdi o yüzden içiniz rahat olsun . Şimdi doktor kanama alanı yok dese olması mı lazım dersinizben soracağım soruları telefonuma mutlaka not kısmına yazıyorum gidince soruyorum öyle yapabilirsiniz doktora gidince bebeği görme telaş ve mutluluğuyla da akıldan umup gidiyor her şey
Rica ederim
Kese baz alınıyor ya ne zaman yumurtlama ve döllenme olduğunu bilemiyoruz tabi bunda sonra böyle takip edersiniz.Çok haklısın canım, ne kadar az detay o kadar iyi aslında. Ben 5+4 sanıyordum 4+5’mişim mesela, keşke hiç bilmeme imkanım olsaydı çünkü birden 1 hafta geriye attıBir dahaki sefere ben de öyle yapacağım zira akıldan uçup gidiyor gerçekten. Sen ne zaman gideceksin muayeneye?
Hahhaa bu mesajı görünce ben mi yazdım ne oldu diye düşündümBen istanbuldayım canım. Bizim sürecimiz tüp bebek süreciydi. O yüzden hep tüp bebek doktorumuzun özel yerindeydik. İnşallah kalp atışlarını duyarsak artık bu doktorla sürecimiz bitecek, başka bir kadın doğum uzmanına devam edeceğim. Daha önceden gittiğim bir kadın doğum uzmanım vardı onunla devam ederim diye düşünüyorum. Özelde kendisi. Ama fiyatlar da uçmuş tabii belki arada kaçamak devlete giderim. günlerdir sanki çocuğu doğurdum da büyüttüm de kreşti özel okuldu fiyatlarına baktıkça kalbim sıkışıyo
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım. Umarım bebeğine sağlıklı ve mutlu bir şekilde kavuşursun. Ben de ağustos ayında düşük yaptım. Geçen hafta Keseyi görmeye gittiğimde doktorum iğne ve coraspin verdi.kızlar iyi akşamlar bugün betam 120 çıktı adet günümdü normalde. Sağlıklı ilerlerse inşallah doğum ekim sonu gözüküyor
Eylül ayında düşük yapmıştım, aramızda düşükten dolayı veya pıhtılaşma testinden dolayı coraspin kullanan var mı, varsa ne zaman başladınız acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?