• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Canım ben doğuda yaşıyorum eşimin işinden dolayı Korkulacak birşey yok ben yumurtlama takibi yaptırdım öyle ikinci ayimda hamile kaldım doktorumun ilk dediği şey gebe kalmaya ve normal doğuma engel değil dedi sadece gebelikte bel ağrısı oluyor bende sizde nasıl bilmiyorum
Bende emin konuşamam film çekilmeyince kalp gibi dedi. Bu hamileliğimde belim çok ağrıyor. Bir öncekinde bel ağrım bu kadar yoktu. Bilmiyordum böyle olduğunh

Ayy yalnizim saniyordum bu surece ben hiç girmedim ama bende 2 buçuk sene özlemini çektim miniğimin çok sevindim sizin adiniza inşallah kalp atişini duyarsiniz bende henuz bebeğide kalp atişinida görmedim umarim benimledir minik mucizem bende sizin gbi daha ilerki levellerin hayalini kuruyorum 🤣Bizi ancak bu özlemi çekenler anlar heralde yavrumun ilerde dini egitimi iyi olsun aman oyle yerlerede gonderym diye dusunmeye bile başladim simdiden🤣bu arada anadoludamisinz avrupadami😄🤗
İnşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız da burada hep birlikte güzel haberlerini paylaşırız🍀 gerçekten hepsi birer minik mucize şu an. Ben anadolu yakasındayım. Siz?

İnşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız da burada hep birlikte güzel haberlerini paylaşırız🍀 gerçekten hepsi birer minik mucize şu an. Ben anadolu yakasındayım. Siz?
İnşallah 🌸 minik mucizelerimize sahlikli bi sekilde kavuşuruz Ben avrupa yakasindaym

O zman kaç haftalikti canim benimkide en son gttigimde 12mm dedi
Sata göre 5+3 tü ama doktor 5 hafta tam dedi, sende yolksac göründü mü canım benim kesede öyle bir görüntü görünmedi ama karından bakıldı erken diyen de var görünen de var okudukça aklı karışıyor insanın 🥲

Bende emin konuşamam film çekilmeyince kalp gibi dedi. Bu hamileliğimde belim çok ağrıyor. Bir öncekinde bel ağrım bu kadar yoktu. Bilmiyordum böyle olduğunh
Ay bana dediki genetik sonradan olabilir mi bilmiyorum vajinal ultrasonda direk ters kalp şeklinde dedi hatta ben 5+2de doktora gittim betam 5000 uzeriydi ama ultrasonda gozukmedi doktor rahim geride olduğu için alttan baktı öyle gördü keseyi

Sata göre 5+3 tü ama doktor 5 hafta tam dedi, sende yolksac göründü mü canım benim kesede öyle bir görüntü görünmedi ama karından bakıldı erken diyen de var görünen de var okudukça aklı karışıyor insanın 🥲
Benim o zman 6+2 idi son adetime göre
Ama doktor 5+2 ile uyumlu dedi ultrasonda karindan göremedi vajinal bakalm dedi ordanda göremedi cumartesi gdicem tekrar umarim gorunur bu sfer hersey yolundadir sen devletemi gttin canim.

Back