- 18 Eylül 2024
- 20
- 8
- 1
Sizin de başınız sağ olsunAhh canım aynı kaderi yaşamışız![]()
Ahh canım aynı kaderi yaşamışız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin de başınız sağ olsunAhh canım aynı kaderi yaşamışız![]()
Ahh canım aynı kaderi yaşamışız![]()
Bende emin konuşamam film çekilmeyince kalp gibi dedi. Bu hamileliğimde belim çok ağrıyor. Bir öncekinde bel ağrım bu kadar yoktu. Bilmiyordum böyle olduğunhCanım ben doğuda yaşıyorum eşimin işinden dolayı Korkulacak birşey yok ben yumurtlama takibi yaptırdım öyle ikinci ayimda hamile kaldım doktorumun ilk dediği şey gebe kalmaya ve normal doğuma engel değil dedi sadece gebelikte bel ağrısı oluyor bende sizde nasıl bilmiyorum
Merhaba hayırlı olsun. Saglikla gelsin minik. Yaş kaçıncı çocuk tahmini doğum tarihini de soylersen ekleme yapayımLioo beni de listeye ekler misiniz sat 10 Ocak 5+3 de keseyi gördük ( doktor 5 haftalık dedi)
İnşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız da burada hep birlikte güzel haberlerini paylaşırızAyy yalnizim saniyordum bu surece ben hiç girmedim ama bende 2 buçuk sene özlemini çektim miniğimin çok sevindim sizin adiniza inşallah kalp atişini duyarsiniz bende henuz bebeğide kalp atişinida görmedim umarim benimledir minik mucizem bende sizin gbi daha ilerki levellerin hayalini kuruyorumBizi ancak bu özlemi çekenler anlar heralde yavrumun ilerde dini egitimi iyi olsun aman oyle yerlerede gonderym diye dusunmeye bile başladim simdiden
bu arada anadoludamisinz avrupadami
![]()
Merhaba doktora ne zaman gitmiştiniz acaba?Lioo beni de listeye ekler misiniz sat 10 Ocak 5+3 de keseyi gördük ( doktor 5 haftalık dedi)
Seninki aşılama dimi ? İlaç kullanıyoöusun progestan felanCanım nasıl rahat edeceksen öyle iste görüş doktorundan
Yaş 25 ilk bebeğim olacak nasip olursa tahmini doğum tarihi de 17 EkimMerhaba hayırlı olsun. Saglikla gelsin minik. Yaş kaçıncı çocuk tahmini doğum tarihini de soylersen ekleme yapayım
Avrupa yakasındayım bendeİnşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız da burada hep birlikte güzel haberlerini paylaşırızgerçekten hepsi birer minik mucize şu an. Ben anadolu yakasındayım. Siz?
Geçtiğimiz cumartesi gittim 22.02 de yani. 11.02 mm ile keseyi gördük şimdi önümüzdeki cuma tekrar gideceğimMerhaba doktora ne zaman gitmiştiniz acaba?
İnşallahİnşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız da burada hep birlikte güzel haberlerini paylaşırızgerçekten hepsi birer minik mucize şu an. Ben anadolu yakasındayım. Siz?
O zman kaç haftalikti canim benimkide en son gttigimde 12mm dediGeçtiğimiz cumartesi gittim 22.02 de yani. 11.02 mm ile keseyi gördük şimdi önümüzdeki cuma tekrar gideceğim
Evet yazmıştım zaten doktor kontrolü sonrasında canım.
Sata göre 5+3 tü ama doktor 5 hafta tam dedi, sende yolksac göründü mü canım benim kesede öyle bir görüntü görünmedi ama karından bakıldı erken diyen de var görünen de var okudukça aklı karışıyor insanınO zman kaç haftalikti canim benimkide en son gttigimde 12mm dedi
Ay bana dediki genetik sonradan olabilir mi bilmiyorum vajinal ultrasonda direk ters kalp şeklinde dedi hatta ben 5+2de doktora gittim betam 5000 uzeriydi ama ultrasonda gozukmedi doktor rahim geride olduğu için alttan baktı öyle gördü keseyiBende emin konuşamam film çekilmeyince kalp gibi dedi. Bu hamileliğimde belim çok ağrıyor. Bir öncekinde bel ağrım bu kadar yoktu. Bilmiyordum böyle olduğunh
Benim nerdeyse gördüğüm herşeye canım çekiyorKizlar aşermeniz varmi sizin![]()
Benim o zman 6+2 idi son adetime göreSata göre 5+3 tü ama doktor 5 hafta tam dedi, sende yolksac göründü mü canım benim kesede öyle bir görüntü görünmedi ama karından bakıldı erken diyen de var görünen de var okudukça aklı karışıyor insanın![]()
Benim nerdeyse gördüğüm herşeye canım çekiyor![]()