• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Merhaba canım hoş geldin 💖🤩
Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sağ sağlim… Yerleşme kanaması kahverengi ve açık pembe renkte gelenler. Bebek yer yaptığı için de o tarz kasılmalar kasık ağrıları olur demişti doktorum.
Hikayemizi de benzettim benim de 7. aşılamamdı bu hamileliğim bir de 3. aşılamada kalmıştım o nasip olmadı. Çok sevindim senin adına rabbim daim etsin inşallah 💖🥳
Yerleşme sırasındada geldi doğru ama 5+3 deyim bugün hala ne lekelenmesi diye çok korktum.. sağ kasığımda adlandıramıyorum böyle gerginlik dedem değil çekme değil batma değil tuaf ortasında hepsinin birşey var . Rabbim sende kucağına almayı nadip etsin canım 🌸 süreçler çok zor kolay yollardan geçmedik .. o yüzden belki bu pimpiriklikiğimiz..

İyi akşamlar. Kalp atışı duyanlar,alttan muayenede mi yoksa karından mı duydular? Özellikle de nispeten daha erken dönemde duyanlara soruyorum

Yerleşme sırasındada geldi doğru ama 5+3 deyim bugün hala ne lekelenmesi diye çok korktum.. sağ kasığımda adlandıramıyorum böyle gerginlik dedem değil çekme değil batma değil tuaf ortasında hepsinin birşey var . Rabbim sende kucağına almayı nadip etsin canım 🌸 süreçler çok zor kolay yollardan geçmedik .. o yüzden belki bu pimpiriklikiğimiz..
Benim de yarın 5+3 oluyor 1 gün var aramızda 😍 O kadar haklısın ki benim diyenin kaldırabileceği şeyler değildi gerçekten, şu an halimize hamdolsun. Amin canım inşallah hepimize nasip etsin rabbim. Sen yine de çok korkarak yaşama olur mu? Dikkat et ama korkma.

Kızlar ben heyecandan soramadım kesenin boyutunu falan, bilen varsa yorumlayabilir mi?
image.jpg

Evet çok zor geçiyor, herkesin süreci aynı değil, bana doktorum şey demişti eğerki kaygılı bir anneysen hamileliğinde doğumunda doğum sonrasıda zor geçer, ama daha rahat bir anneysen hamileliğinde doğumunda rahat geçer demişti. O yüzden elimden geldiğince bunda daha rahat hissetmek istiyorum başta psikolojik sağlık :) 🌸🌺
Ben çok panik bir insanım ya🙁 Rahat olmayı çok isterdim

Benim rahmim kalp şeklindeymis riskli gebelik dedi doktor ama internette gayet normal durum yazıyor

Sen özelemi gidiyosun canm bende özele gtcem ilk defa cumartesi gunu numarasini istesem verirmi doktor

Sen özelemi gidiyosun canm bende özele gtcem ilk defa cumartesi gunu numarasini istesem verirmi doktor
Evet evet hemen veriyor özel doktorlar. O kartını verir ama sen yine de doktor unutursa iste numarasını. Gece gündüz birşey olursa arayabiliyorsun. Benim arkadaşım gece 3 de bile mesaj atıyodu doktoruna:) ama ben genelde akşam saatleri ve haftasonu atmamaya çalışıyorum. İnşallah bundan sonra da acil birşey olmaz da ihtiyaç olmaz:)

Benim de yarın 5+3 oluyor 1 gün var aramızda 😍 O kadar haklısın ki benim diyenin kaldırabileceği şeyler değildi gerçekten, şu an halimize hamdolsun. Amin canım inşallah hepimize nasip etsin rabbim. Sen yine de çok korkarak yaşama olur mu? Dikkat et ama korkma.
Gerçekten öyle rabbim bir şekilde sabrını veriyor oldu sevincini yaşattı bizlere doğdu sevincinide yaşatsın amin 🌸🤲🏼 evet aramızda 1 gün fark varmış .. dikkat ediyorum kalkmıyorum fazla bol su içiyorum uzanıyorum genelde . Tüp bebel doktoruma yazdım sabah bu lekelenmeler olabilir dedi extra yapabilinecek pek bişeyde yok zaten dedi çünki 3 progestan fitil 2 iğnem var . Yani aslında önlemliyiz gerisi takdir ilahi ama işte insan korku duyuyor yinede .. sen kalp için gittin mi canım ?

Teşekkürler tavsiyeleriniz için
Benim ilk defa bu sabah oldu hafta sonu baya ağır ve karışık beslendim onun acısı çıkmış da olabilir. Umarım devamı gelmez
Limonlu su içtim o da hafifletti sanki biraz
Evet size iyi gelecek şeyi deneyerek öğrenirsiniz. Kraker kimine iyi geliyor. Bana hiç birşey fayda etmedi sadece leblebi. Daha az sıvıyağ, daha çok zeytinyağı, salça daha az domates daha çok hafif şeylere yönelirseniz daha rahat geçer.

Benim rahmim kalp şeklindeymis riskli gebelik dedi doktor ama internette gayet normal durum yazıyor
Benimde kalp şeklinde ve zaten kalp şekli ters rahim bele daha yakın bana riskli gebelik demedi ama sırt ağrısı kasik ağrısı var deyince progestan verdi ilk üç ay ilişki yasak dedi bana

Gerçekten öyle rabbim bir şekilde sabrını veriyor oldu sevincini yaşattı bizlere doğdu sevincinide yaşatsın amin 🌸🤲🏼 evet aramızda 1 gün fark varmış .. dikkat ediyorum kalkmıyorum fazla bol su içiyorum uzanıyorum genelde . Tüp bebel doktoruma yazdım sabah bu lekelenmeler olabilir dedi extra yapabilinecek pek bişeyde yok zaten dedi çünki 3 progestan fitil 2 iğnem var . Yani aslında önlemliyiz gerisi takdir ilahi ama işte insan korku duyuyor yinede .. sen kalp için gittin mi canım ?
Amiiiiin inşallah inşallah allahın izniyle 😍😍❤️Sana oksapar verdiler mi? Tedavi süresinde falan kullandın mı canım? Yarın gidiyorum keseyi görmeye henüz kese kalp atışı için gitmedik geçen hafta beta takibi yaptık ilk defa yarın gidicez 2 haftaya kadar görürüz inşallah öyle düşünüyorum. Sen ne zaman gitceksin?

Kızlaaarr beta 111den 600 olmuşş 🥹😇 biraz rahat bi nefes alabilir miyim sizce artık yine de 2 güne bir artış takip etmeli miyim
Yaaaa haydi gözün aydın hayırlı olsun 😍😍😍😍 artış aşırı iyi maşallah diyim bence gerek yok bir daha kan vermene. Artık kese ve kalp atışını görmek için bekleme zamanı

Kızlaaarr beta 111den 600 olmuşş 🥹😇 biraz rahat bi nefes alabilir miyim sizce artık yine de 2 güne bir artış takip etmeli miyim
Benim doktorum 1400 e kadar takip etti canım oda 3 kanda oldu şükür direk kese için randevumu verdi sonra . Ama her doktor farklı kardeşim kan verdi 200 lerde geldi beta doktoru 2 buöuk hafta sonra gel dedi direk kalp gördü .

Amiiiiin inşallah inşallah allahın izniyle 😍😍❤️Sana oksapar verdiler mi? Tedavi süresinde falan kullandın mı canım? Yarın gidiyorum keseyi görmeye henüz kese kalp atışı için gitmedik geçen hafta beta takibi yaptık ilk defa yarın gidicez 2 haftaya kadar görürüz inşallah öyle düşünüyorum. Sen ne zaman gitceksin?
Canım bende kanama bozukluğu var kanım ince. O yüzden oksapar verilmedi .. ben 4+5 de gittim .. almanyadaki doktorum 3 kan aldı ilk 142sonra540 sonrasındada 1.412 çıktı.. bu ona yetti çünki 1500 üzeri kese gözüküyorya gittik 4+5de keseyi ve bebeği gördü şükür ama kalp henüz görmedi . Haftaya çarşambaya tekrar randevu verdi ilk randevunun tam 14 gün sonrası için kalp için inşallah rabbim kalp atışlarını dinlemeyide nasip eder amin 🤲🏼🌸

Belki sen direk kalp duyarsın ..

Back