• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Canım bende kanama bozukluğu var kanım ince. O yüzden oksapar verilmedi .. ben 4+5 de gittim .. almanyadaki doktorum 3 kan aldı ilk 142sonra540 sonrasındada 1.412 çıktı.. bu ona yetti çünki 1500 üzeri kese gözüküyorya gittik 4+5de keseyi ve bebeği gördü şükür ama kalp henüz görmedi . Haftaya çarşambaya tekrar randevu verdi ilk randevunun tam 14 gün sonrası için kalp için inşallah rabbim kalp atışlarını dinlemeyide nasip eder amin 🤲🏼🌸

Belki sen direk kalp duyarsın ..
Anladım canımmm baya iyi şekilde takip edilmiş orada çok sevindim valla 😍 hadi hepimize nasip etsin rabbim hepimiz görelim. Yarın için heyecanlıyım inşallah görürüm bakalım

Anladım canımmm baya iyi şekilde takip edilmiş orada çok sevindim valla 😍 hadi hepimize nasip etsin rabbim hepimiz görelim. Yarın için heyecanlıyım inşallah görürüm bakalım
Evet bende bukadar güzel takip beklemiyordum doğrusu .. tüp bebek doktorum türkiyede kendisinden çok memmunum onun kadar ilgilenmezler ne diyordum ilgilendi doktorum çok naif çıktı hatta şöyle benim sürekli gittiğim doktor emekliye ayrıldı bu doktorla ilk kez denk geldik değiştiririm diyordum ama kalmayı tercih ettim çok naif 7 ci denemede hamile kaldım felan diyince bu anı göstermek beni çok duygulandırdı dedi iki pıt göz yaşı indi 🤣

Kesinlikle kalp görünürde bazı doktorlar dinletmiyor sadece gösteriyor

Arkadaşlar aranızda sarımsı akıntısı olan var mı macaba .Benim afedersiniz idrar sonrası silince peçeteye gelen akıntım oluyor bazen açık sarı bazen sarı bazen beyaz .Ama yanma vs yok
Ya aynısı banada oluyor idrardan sonra elimi yıkarken bişey geliyor hissi oluyor bakıyorum peceteye sarı yada beyaz akıntı doktoruma söyledim bebegin suyumu diye korktum doktorum progestan kaynaklı dedi fitil olarak kullanıyorum siz kullanıyormusunuz acaba

Evet bende bukadar güzel takip beklemiyordum doğrusu .. tüp bebek doktorum türkiyede kendisinden çok memmunum onun kadar ilgilenmezler ne diyordum ilgilendi doktorum çok naif çıktı hatta şöyle benim sürekli gittiğim doktor emekliye ayrıldı bu doktorla ilk kez denk geldik değiştiririm diyordum ama kalmayı tercih ettim çok naif 7 ci denemede hamile kaldım felan diyince bu anı göstermek beni çok duygulandırdı dedi iki pıt göz yaşı indi 🤣

Kesinlikle kalp görünürde bazı doktorlar dinletmiyor sadece gösteriyor
Doktor gerçekten şans işi 😅 İnsanın doktorunu sevmesi güvenmesi bu tarz tedavilerde gerçekten çok rahatlatıcı oluyor. Hep şanslı ilerlesin hamileliğin 🥳🍀 haha insin insin hak edilmiş bir mutluluk artık bunlar.

evet ısıdan dolayı cihazların bebeğe zarar verdiği düşünülüyor.

Ya aynısı banada oluyor idrardan sonra elimi yıkarken bişey geliyor hissi oluyor bakıyorum peceteye sarı yada beyaz akıntı doktoruma söyledim bebegin suyumu diye korktum doktorum progestan kaynaklı dedi fitil olarak kullanıyorum siz kullanıyormusunuz acaba
Yok ben kullanmıyorum çok şükür benimki aşırı değil ama çoğalırsa doktoruma durumu belirtirim .Henüz doktor muayenesine hiç gitmedim canım

Doktor gerçekten şans işi 😅 İnsanın doktorunu sevmesi güvenmesi bu tarz tedavilerde gerçekten çok rahatlatıcı oluyor. Hep şanslı ilerlesin hamileliğin 🥳🍀 haha insin insin hak edilmiş bir mutluluk artık bunlar.

evet ısıdan dolayı cihazların bebeğe zarar verdiği düşünülüyor.
Evet ama işte bebek küçük diye sadece aşşağıdan bakıyorlar birdahaki gitmemiz haftaya olacak karından baksa kalp zor demi karından ?

Hepimizin hamileliği kolay ve güzel ilerlesin canım inşallah 🌸🌸

Evet ama işte bebek küçük diye sadece aşşağıdan bakıyorlar birdahaki gitmemiz haftaya olacak karından baksa kalp zor demi karından ?

Hepimizin hamileliği kolay ve güzel ilerlesin canım inşallah 🌸🌸
Vajinal daha rahat görüyorlar karından bir tık daha geç oluyor ve karından bakılması için göbek çok olmaması lazım. Göbekte rahat bakmaya engel oluyor canım

ilk hamileliğimde vajinal bakılmıştı 5 haftalıkken kese, 6. haftada yine vajinal kalp duymuştuk. Göbekten görememiştik canım
Çok teşekkür ederim. Geçen hafta 5+1de karından keseyi gördük,bu cuma kalp atışı için gidicez inşallah. O zaman da 6+3 olucam,ondan dolayı sordum

Yaa 😔 Niye o şekilde vermemiş peki daha çok küçük olduğu için mi sence?
Bilemiyorum ama kese gözüküyor sınırları belli rahimde kanama alanı da görmedim ben. Rahim duvarınız da kalınlaşmış iyi gözüküyor maşallah. Mutlaka ölçüp bakmıştır cihaza da kaydediyorlar ya da bilgisayara bi dahaki gittiğinizde sorarsınız mutlaka söyler.

Back