• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Vajinal daha rahat görüyorlar karından bir tık daha geç oluyor ve karından bakılması için göbek çok olmaması lazım. Göbekte rahat bakmaya engel oluyor canım
Aslında fazla göbekli değilim ama tabi şimdi kaç haftadır iğne vuruyorum göbekte biraz şişlik var ama zayıfım genel olarak bir sorayım öyle bakmayı denesin . Ondan sonra lekelenmem oldu zaten alttan ultrasondan

kızlar iyi akşamlar bugün betam 120 çıktı adet günümdü normalde. Sağlıklı ilerlerse inşallah doğum ekim sonu gözüküyor 🥹
Eylül ayında düşük yapmıştım, aramızda düşükten dolayı veya pıhtılaşma testinden dolayı coraspin kullanan var mı, varsa ne zaman başladınız acabaa 🥰🙏🏻

Merhaba neden öyle düşünüyorsunuz acaba .Boş kese olduğunu nasıl anlarız .Bende henüz doktor muayenesine gitmedim merak ediyorum
En son doktora gittiğimde 7+2 di kese var ama bebek yoktu kese de çok büyümemişti doktorda söyledi boş kese olabilir ama kesin değil cuma günü gidicem o zaman belli olacak umarım mucize olur

En son doktora gittiğimde 7+2 di kese var ama bebek yoktu kese de çok büyümemişti doktorda söyledi boş kese olabilir ama kesin değil cuma günü gidicem o zaman belli olacak umarım mucize olur
Anladım canım . İnşallah bebeğin seninledir .Güzel haber alırsın .Rabbim nasip etsin 🤲🤲🌸🩷

Bilemiyorum ama kese gözüküyor sınırları belli rahimde kanama alanı da görmedim ben. Rahim duvarınız da kalınlaşmış iyi gözüküyor maşallah. Mutlaka ölçüp bakmıştır cihaza da kaydediyorlar ya da bilgisayara bi dahaki gittiğinizde sorarsınız mutlaka söyler.
Bana bunların hiçbirini söylemedi özel olduğu halde 🥲 Aslında hepsini de biliyorum ama sormak asla aklıma gelmedi o an. Danışmada kız evin adresini sordu ee 32..33..neydi ya oldum kız da tamam sadece ilçe söyleyin dedi 😂😂 Çok teşekkür ederim canım haftaya gittiğimde mutlaka soracağım. Çok sevindim yorumuna 💗

Evet evet hemen veriyor özel doktorlar. O kartını verir ama sen yine de doktor unutursa iste numarasını. Gece gündüz birşey olursa arayabiliyorsun. Benim arkadaşım gece 3 de bile mesaj atıyodu doktoruna:) ama ben genelde akşam saatleri ve haftasonu atmamaya çalışıyorum. İnşallah bundan sonra da acil birşey olmaz da ihtiyaç olmaz:)
İnşallah canim sen hangi sehirdesin doktorundan memnunmusun surekli özelemi gidiyosun devletede gidiyormusun arada🤗

İnşallah canim sen hangi sehirdesin doktorundan memnunmusun surekli özelemi gidiyosun devletede gidiyormusun arada🤗
Ben istanbuldayım canım. Bizim sürecimiz tüp bebek süreciydi. O yüzden hep tüp bebek doktorumuzun özel yerindeydik. İnşallah kalp atışlarını duyarsak artık bu doktorla sürecimiz bitecek, başka bir kadın doğum uzmanına devam edeceğim. Daha önceden gittiğim bir kadın doğum uzmanım vardı onunla devam ederim diye düşünüyorum. Özelde kendisi. Ama fiyatlar da uçmuş tabii belki arada kaçamak devlete giderim. günlerdir sanki çocuğu doğurdum da büyüttüm de kreşti özel okuldu fiyatlarına baktıkça kalbim sıkışıyo🤣🤣🤣

Benimde kalp şeklinde ve zaten kalp şekli ters rahim bele daha yakın bana riskli gebelik demedi ama sırt ağrısı kasik ağrısı var deyince progestan verdi ilk üç ay ilişki yasak dedi bana
Merhaba siz hangi sehirdesiniz, doktorunuzun adını söyler misiniz. Beni hiç bilgilendirmedi korkuttu sadece. Eve gelip kalp şeklinde rahmin yaygın bir şey olduğunu arastirinca rahatladim

Bana bunların hiçbirini söylemedi özel olduğu halde 🥲 Aslında hepsini de biliyorum ama sormak asla aklıma gelmedi o an. Danışmada kız evin adresini sordu ee 32..33..neydi ya oldum kız da tamam sadece ilçe söyleyin dedi 😂😂 Çok teşekkür ederim canım haftaya gittiğimde mutlaka soracağım. Çok sevindim yorumuna 💗
Aslında bunları bilmek hastayı strese sokar şimdi günde 1 1,5 cm büyümesini lazım mesela kendinizi yersiniz 1 cm eksik büyüse falan bazı doktorların mizacı böyledir ben de bilmemeyi tercih ederim mesela. Sorun olsa doktor mutlaka söylerdi o yüzden içiniz rahat olsun . Şimdi doktor kanama alanı yok dese olması mı lazım dersiniz 😂 ben soracağım soruları telefonuma mutlaka not kısmına yazıyorum gidince soruyorum öyle yapabilirsiniz doktora gidince bebeği görme telaş ve mutluluğuyla da akıldan umup gidiyor her şey ☺️
Rica ederim 💕

Ben istanbuldayım canım. Bizim sürecimiz tüp bebek süreciydi. O yüzden hep tüp bebek doktorumuzun özel yerindeydik. İnşallah kalp atışlarını duyarsak artık bu doktorla sürecimiz bitecek, başka bir kadın doğum uzmanına devam edeceğim. Daha önceden gittiğim bir kadın doğum uzmanım vardı onunla devam ederim diye düşünüyorum. Özelde kendisi. Ama fiyatlar da uçmuş tabii belki arada kaçamak devlete giderim. günlerdir sanki çocuğu doğurdum da büyüttüm de kreşti özel okuldu fiyatlarına baktıkça kalbim sıkışıyo🤣🤣🤣
Ayy yalnizim saniyordum bu surece ben hiç girmedim ama bende 2 buçuk sene özlemini çektim miniğimin çok sevindim sizin adiniza inşallah kalp atişini duyarsiniz bende henuz bebeğide kalp atişinida görmedim umarim benimledir minik mucizem bende sizin gbi daha ilerki levellerin hayalini kuruyorum 🤣Bizi ancak bu özlemi çekenler anlar heralde yavrumun ilerde dini egitimi iyi olsun aman oyle yerlerede gonderym diye dusunmeye bile başladim simdiden🤣bu arada anadoludamisinz avrupadami😄🤗

Aslında bunları bilmek hastayı strese sokar şimdi günde 1 1,5 cm büyümesini lazım mesela kendinizi yersiniz 1 cm eksik büyüse falan bazı doktorların mizacı böyledir ben de bilmemeyi tercih ederim mesela. Sorun olsa doktor mutlaka söylerdi o yüzden içiniz rahat olsun . Şimdi doktor kanama alanı yok dese olması mı lazım dersiniz 😂 ben soracağım soruları telefonuma mutlaka not kısmına yazıyorum gidince soruyorum öyle yapabilirsiniz doktora gidince bebeği görme telaş ve mutluluğuyla da akıldan umup gidiyor her şey ☺️
Rica ederim 💕
Çok haklısın canım, ne kadar az detay o kadar iyi aslında. Ben 5+4 sanıyordum 4+5’mişim mesela, keşke hiç bilmeme imkanım olsaydı çünkü birden 1 hafta geriye attı 😅 Bir dahaki sefere ben de öyle yapacağım zira akıldan uçup gidiyor gerçekten. Sen ne zaman gideceksin muayeneye?

Çok haklısın canım, ne kadar az detay o kadar iyi aslında. Ben 5+4 sanıyordum 4+5’mişim mesela, keşke hiç bilmeme imkanım olsaydı çünkü birden 1 hafta geriye attı 😅 Bir dahaki sefere ben de öyle yapacağım zira akıldan uçup gidiyor gerçekten. Sen ne zaman gideceksin muayeneye?
Kese baz alınıyor ya ne zaman yumurtlama ve döllenme olduğunu bilemiyoruz tabi bunda sonra böyle takip edersiniz.
Belki yarın giderim eşim arayacak sabah arkadaşını belli değil bu hafta gideceğim ama.

Hahhaa bu mesajı görünce ben mi yazdım ne oldu diye düşündüm 😅😅 benim de tüp bebek merkeziydi doktorum 10-12 hafta olana kadar umarım bana bakar, genelde kalp atışı duyduktan sonra başka doktora yönlendiriyor. Özeller kafayı yemiş gibi ücretleri coşturmuşlar. Muayene, tahliller, doğum vs derken 150 bini geçiyor. Zaten araştırma hastanesinde doğurmak istiyorum en mantıklısı o olacak gibi hastalığım için birkaç doktorun daha girmesi gerekiyor doğuma biraz yırttım bundan dolayı özel düşüncesinden 😅

kızlar iyi akşamlar bugün betam 120 çıktı adet günümdü normalde. Sağlıklı ilerlerse inşallah doğum ekim sonu gözüküyor 🥹
Eylül ayında düşük yapmıştım, aramızda düşükten dolayı veya pıhtılaşma testinden dolayı coraspin kullanan var mı, varsa ne zaman başladınız acabaa 🥰🙏🏻
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım. Umarım bebeğine sağlıklı ve mutlu bir şekilde kavuşursun. Ben de ağustos ayında düşük yaptım. Geçen hafta Keseyi görmeye gittiğimde doktorum iğne ve coraspin verdi.

Back