• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
kızlar, 6+1 6+2 6+3 civarlarında kalp atışı duyanlar vajinal mı duydu karından mı acaba? ben de çarşamba gidicem inşallah, 6+4 olucam, karından görünmezse biraz daha geç gideyim diyorum da. ne dersiniz?
Daha onceki bebeğimde 6+4 de duydum. Bunda 6+1

E Eylulde_gel kiz sen nick mi değiştirdin. Bende surda yaasemint diye ugrasiyorum boyle bir uye yok diyor. 😅
sen ne zaman kese ve kalp atışını duydun. Kaçıncı haftada

B Bluehappinies böyle durumlarda tek dr en iyisi. Başkası moral bozuyo önceki durumu bilmediği için korkutuyor. Günlerimiz aynı hemen hemen biliyorsun geçen haftada 6+4 te yolk göründü benimde. Dr da şu an korkacak bir şey yok 2 hafta bekleyelim stres yapmayalım dedi. O zaman panik oldum ama şimdi hak veriyorum. Yarın gelişmeyi yaz ama içim kötü hissetmedi benim iyi olacak gibi düşünüyorum 🥰 ha Allah korusun kürtajın adı korkunç kendisi kolay bir şey merak etme.

Merveturann Merveturann canim sen keseyi ve kalp atışını ne zaman gördün

B Bluehappinies böyle durumlarda tek dr en iyisi. Başkası moral bozuyo önceki durumu bilmediği için korkutuyor. Günlerimiz aynı hemen hemen biliyorsun geçen haftada 6+4 te yolk göründü benimde. Dr da şu an korkacak bir şey yok 2 hafta bekleyelim stres yapmayalım dedi. O zaman panik oldum ama şimdi hak veriyorum. Yarın gelişmeyi yaz ama içim kötü hissetmedi benim iyi olacak gibi düşünüyorum 🥰 ha Allah korusun kürtajın adı korkunç kendisi kolay bir şey merak etme.
Canım kesinlikle öyle normalde tek doktor devam ediyordum randevu bulamayınca mecburen gittim ☺️ yaaa çok teşekkür ederim 🥰🥰🎀

Back