- 18 Haziran 2024
- 178
- 113
- 18
Adana da tedavi gördüm ben deİzmir Ege üniversitesinde tedavi gördüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adana da tedavi gördüm ben deİzmir Ege üniversitesinde tedavi gördüm
Aminn inşallahAmin inşallah su gibi akıp gitsin![]()
Yarın güzel haberler alırız inşallahAminn inşallah![]()
EvetKızlar İzmir’de olan var mı?![]()
EvettKızlar İzmir’de olan var mı?![]()
Ben regle 6 gün kala prodoctor ile yaptım 10 dk içinde silik bir çizgi çıktı. Daha sonra bata 3 gün kala tekrar yaptım 5 dk içinde belirgin pembe çizgi çıktı. Yani beni yanıltmadı bu markaSelam kızlar ovalüsyonla yumurtlama takibi yapıyordum dün çatlamanın 9.günüydü akşam prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk on dk birşey göremedim ama sonrasında coook silik vardı çizgi ama zor görünen bu sabah catlamanın 10.günü aynı marka testle tekrar yaptım ve ilk 10 dk içinde silik çizgi belirdi pek sevinemedim çünkü bilirsiniz yalancı pozitiftir belki diye yorumunuz nedir prodoctor güvenilir mi ? Daha önce de çok kullandığım bir testti bu ara da 2 gündür kasık ağrım var hafif birde göğüs ağrısı var o da çok az inşallah hamileyimdir![]()
Yaaa inşallah benim de vardır zaten umut ettiğim nokta ilk 10 dk içinde belirmesi oldu fotoda pek çıkmadı yada ben cekemedim ama sizin ilk yaptığınız nasıldı belirginlik olarakBen regle 6 gün kala prodoctor ile yaptım 10 dk içinde silik bir çizgi çıktı. Daha sonra bata 3 gün kala tekrar yaptım 5 dk içinde belirgin pembe çizgi çıktı. Yani beni yanıltmadı bu marka
Test verdinmi? Ne zaman test yaptiracaksin?
Evet 40 çıktı değerim :) sanırım takip etmek gerekiyor ama bayram giriyor araya ne yapacağımı bilemiyorumTest verdinmi? Ne zaman test yaptiracaksin?
Rabbim hayırlı eylesin. Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşAllah. Tebrik ederim. Bayramda kan vermezsin sıkıntı değil. Senin bat ne zaman idi?Evet 40 çıktı değerim :) sanırım takip etmek gerekiyor ama bayram giriyor araya ne yapacağımı bilemiyorum
Çok silik görünüyor. Bir kaç gün sonra testi tekrarla. Daha yoğun görünür hale gelir tahminimce. inşAllah bebek vardır.Kızlar fotosunu çekmeye çalıştım ama atayım tam görünmüyor gibi ama gözle daha net gözüküyor
Amin inşallahRabbim hayırlı eylesin. Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşAllah. Tebrik ederim. Bayramda kan vermezsin sıkıntı değil. Senin bat ne zaman idi?
Tekrar hayırlı olsun o zaman. Sıkıntı etme geliyor bebiş inşAllah.Amin inşallahbat 24 Mart olarak görünüyor ancak birkaç gün değişebiliyor benim tarihlerim. Kan tahlilini 27 martta verdim
Ben de sabah bu testten yaptım ve neredeyse hiç çizgi göremedim ama kan tahlilinde 40 çıktı değerim siz de kan verin istersenizKızlar fotosunu çekmeye çalıştım ama atayım tam görünmüyor gibi ama gözle daha net gözüküyor
İnşallah canım inşallahÇok silik görünüyor. Bir kaç gün sonra testi tekrarla. Daha yoğun görünür hale gelir tahminimce. inşAllah bebek vardır.
Yaaa aynı gün mü verdiniz kanıBen de sabah bu testten yaptım ve neredeyse hiç çizgi göremedim ama kan tahlilinde 40 çıktı değerim siz de kan verin isterseniz
Dün kan verdim sonucu henüz çıkmamıştı o yüzden bu sabah idrar testi yaptım ve çizgi göremedim neredeyse :) Sonra kan testi sonucumu öğrendim. Ama idrar testinde son 6 ay içerisinde düşük varsa test sonucu hatalı olabilir diye bir ibare gördüm, ben 22 Kasımda kürtaj olmuştum belki onunla da alakalı olabilir bilmiyorumYaaa aynı gün mü verdiniz kanı