Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    3
Selam kızlar ovalüsyonla yumurtlama takibi yapıyordum dün çatlamanın 9.günüydü akşam prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk on dk birşey göremedim ama sonrasında coook silik vardı çizgi ama zor görünen bu sabah catlamanın 10.günü aynı marka testle tekrar yaptım ve ilk 10 dk içinde silik çizgi belirdi pek sevinemedim çünkü bilirsiniz yalancı pozitiftir belki diye yorumunuz nedir prodoctor güvenilir mi ? Daha önce de çok kullandığım bir testti bu ara da 2 gündür kasık ağrım var hafif birde göğüs ağrısı var o da çok az inşallah hamileyimdir🤲🏻

Selam kızlar ovalüsyonla yumurtlama takibi yapıyordum dün çatlamanın 9.günüydü akşam prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk on dk birşey göremedim ama sonrasında coook silik vardı çizgi ama zor görünen bu sabah catlamanın 10.günü aynı marka testle tekrar yaptım ve ilk 10 dk içinde silik çizgi belirdi pek sevinemedim çünkü bilirsiniz yalancı pozitiftir belki diye yorumunuz nedir prodoctor güvenilir mi ? Daha önce de çok kullandığım bir testti bu ara da 2 gündür kasık ağrım var hafif birde göğüs ağrısı var o da çok az inşallah hamileyimdir🤲🏻
Ben regle 6 gün kala prodoctor ile yaptım 10 dk içinde silik bir çizgi çıktı. Daha sonra bata 3 gün kala tekrar yaptım 5 dk içinde belirgin pembe çizgi çıktı. Yani beni yanıltmadı bu marka

Ben regle 6 gün kala prodoctor ile yaptım 10 dk içinde silik bir çizgi çıktı. Daha sonra bata 3 gün kala tekrar yaptım 5 dk içinde belirgin pembe çizgi çıktı. Yani beni yanıltmadı bu marka
Yaaa inşallah benim de vardır zaten umut ettiğim nokta ilk 10 dk içinde belirmesi oldu fotoda pek çıkmadı yada ben cekemedim ama sizin ilk yaptığınız nasıldı belirginlik olarak

Kızlar fotosunu çekmeye çalıştım ama atayım tam görünmüyor gibi ama gözle daha net gözüküyor

Eklentiler

• IMG_0475.webp
    IMG_0475.webp
    89,4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_0476.webp
    IMG_0476.webp
    83,9 KB · Görüntüleme: 40
Evet 40 çıktı değerim :) sanırım takip etmek gerekiyor ama bayram giriyor araya ne yapacağımı bilemiyorum
Rabbim hayırlı eylesin. Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşAllah. Tebrik ederim. Bayramda kan vermezsin sıkıntı değil. Senin bat ne zaman idi?

Rabbim hayırlı eylesin. Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşAllah. Tebrik ederim. Bayramda kan vermezsin sıkıntı değil. Senin bat ne zaman idi?
Amin inşallah 🙏🏻 bat 24 Mart olarak görünüyor ancak birkaç gün değişebiliyor benim tarihlerim. Kan tahlilini 27 martta verdim

Yaaa aynı gün mü verdiniz kanı
Dün kan verdim sonucu henüz çıkmamıştı o yüzden bu sabah idrar testi yaptım ve çizgi göremedim neredeyse :) Sonra kan testi sonucumu öğrendim. Ama idrar testinde son 6 ay içerisinde düşük varsa test sonucu hatalı olabilir diye bir ibare gördüm, ben 22 Kasımda kürtaj olmuştum belki onunla da alakalı olabilir bilmiyorum

Back
X