• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Var bence belirtileriniz nelerdi
İnşallah hepimize nasip olur 🙏🏻
Belirtilere odaklanmamaya çalışıyorum aslında bazıları çok somatik oluyor ama bu ay en çok mide yanması, rahimde batma ve göğüs hassasiyeti yaşadım diyebilirim. Önceki hamileliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım mide hassasiyetim yoktu mesela. Her seferinde farklı olabiliyor sanırım tabi henüz kesin değil şu anki durumum :)

Innovita ovülasyon testlerinin içerisinden çıkan hamilelik testiyle yaptım güvenirliliği konusunda bilgim yok tabi 🤷‍♀
Bu test ile alakalı olumsuz yorum okumadım sanırım. Artimed vs gibi bazı markalar problemli. Sabah kan verin bize de haber verin 🌸

Merhaba hanımlar, reglim 8 gün gecikmişti dün öylesine bir acaba yumurtalıklar hala olgun mu diye ovulasyon testi yaptım. Çift çizgi çıktı ama garip geldi çünkü ben neredeyse regl olurum diye düşünüyordum. Sonra gebelikte olunca böyle olduğunu okudum ve hemen erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktım. Yine inanmadım bu sabah 2 farklı markadan yine yaptım ikiside çift çizgi. Sonra doktora gidip kan testi verdim. HCG 4000 çıktı 😱 Neredeyse 4 haftalık gebelik demek sanırım değil mi internette böyle yazıyor. Son adet tarihimde 18 Şubattı bu arada. Yarın doktor kontrolüm var sizce kese gözükür mü vajinal ultrason ile? (Bu hesaplamalar doğruysa 2025 Aralıkta doğuracağım gözüküyor 😅)

Merhaba hanımlar, reglim 8 gün gecikmişti dün öylesine bir acaba yumurtalıklar hala olgun mu diye ovulasyon testi yaptım. Çift çizgi çıktı ama garip geldi çünkü ben neredeyse regl olurum diye düşünüyordum. Sonra gebelikte olunca böyle olduğunu okudum ve hemen erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktım. Yine inanmadım bu sabah 2 farklı markadan yine yaptım ikiside çift çizgi. Sonra doktora gidip kan testi verdim. HCG 4000 çıktı 😱 Neredeyse 4 haftalık gebelik demek sanırım değil mi internette böyle yazıyor. Son adet tarihimde 18 Şubattı bu arada. Yarın doktor kontrolüm var sizce kese gözükür mü vajinal ultrason ile? (Bu hesaplamalar doğruysa 2025 Aralıkta doğuracağım gözüküyor 😅)
Maşallah. 6000 de kese görünüyor sanırım. 7000 de kalp atışı duyuluyor. Yanlış biliyor da olabilirim. Ama vajinal ultrasonda 1000 den sonra görünüyor. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Kızlar benim 23 martta yumurtlamam oldu dünden beri sağ kasığımda batma sızı gibi bir şey oluyor ağrısı bacağıma vuruyor bu bir belirti olabilir mi acaba. Ve belimde sanki büyük bir ağırlık bağlıymış gibi

Maşallah. 6000 de kese görünüyor sanırım. 7000 de kalp atışı duyuluyor. Yanlış biliyor da olabilirim. Ama vajinal ultrasonda 1000 den sonra görünüyor. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Amin çok sağolun bugün gittim doktora normal ultrasonla baktı kese gözüküyor, içinde de 1mm kadar da yüzük gibi bir şey var bebek o ama şu an gözükmez dedi 10 gün sonra gidicem kalp atışını duyabiliriz ☺️

Merhaba benimde dün acilde kan testim 236 çıktı yarın randevum var ilk kez gidicem tüp bebek tedavisiyle oldu rabbim hepimize sonuna ulaşmayı nasip eylesin ☺️
Merhabalar hayırlı olsun 😌 kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı günde test yapmıştınız ? Benim de tüp bebek tedavisi ile oldu şu anda 10. Günüm. Dün test yapmıştım yani 9. Gün değerim 191 çıktı. Yarın tekrar yapacağım artışa bakacak doktorum 😌

Merhabalar hayırlı olsun 😌 kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı günde test yapmıştınız ? Benim de tüp bebek tedavisi ile oldu şu anda 10. Günüm. Dün test yapmıştım yani 9. Gün değerim 191 çıktı. Yarın tekrar yapacağım artışa bakacak doktorum
Teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olur ☺️ 3. Gün embriyosu 9. Gün İdrar testi yaptım silik çizgi gördüm 3 gün takip ettim 12. Gün 236 çıktı değerim normal test tarihim yarın ben 2 gün erken verdim ☺️

Teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olur ☺️ 3. Gün embriyosu 9. Gün İdrar testi yaptım silik çizgi gördüm 3 gün takip ettim 12. Gün 236 çıktı değerim normal test tarihim yarın ben 2 gün erken verdim ☺️
Ayy ben de öyle çok heyecanlı olduğumdan dolayı test gününden önce verdim ☺️ çok şükür ki pozitif gördük, inşallah bundan sonrası çok güzel ve rahat geçer bizim için 🙃

Hangi şehirde tedavi gördünüz bu arada ?

Back
X