- 14 Haziran 2022
- 675
- 867
- 33
Testinizin markası neTeşekkürler2-3 dk içerisinde çıktı bekletmeden fotoğrafını çektim yarın sabah kan verebilirim umarım pozitiftir
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testinizin markası neTeşekkürler2-3 dk içerisinde çıktı bekletmeden fotoğrafını çektim yarın sabah kan verebilirim umarım pozitiftir
![]()
Var bence belirtileriniz nelerdiMerhaba regl gecikmesinin 3. günündeyim, sabahki testim böyle çıktı hamile olma ihtimalim var mı acaba? Daha önce kürtaj öyküm var biraz endişeliyim
Eki Görüntüle 3566383
İnşallah Hayırlı haberlerle gelirsinizMerhaba kızlar, bizde bu ayı değerlendirdik hayırlı bir evlat ve Aralık bebişi nasip etsin hepimize
Sat 7 Mart
Bat 2 Nisan
Cok heycanlıyım tuttu mu diye![]()
Innovita ovülasyon testlerinin içerisinden çıkan hamilelik testiyle yaptım güvenirliliği konusunda bilgim yok tabiTestinizin markası ne
İnşallah hepimize nasip olurVar bence belirtileriniz nelerdi
Bu test ile alakalı olumsuz yorum okumadım sanırım. Artimed vs gibi bazı markalar problemli. Sabah kan verin bize de haber verinInnovita ovülasyon testlerinin içerisinden çıkan hamilelik testiyle yaptım güvenirliliği konusunda bilgim yok tabi♀
Maşallah. 6000 de kese görünüyor sanırım. 7000 de kalp atışı duyuluyor. Yanlış biliyor da olabilirim. Ama vajinal ultrasonda 1000 den sonra görünüyor. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahMerhaba hanımlar, reglim 8 gün gecikmişti dün öylesine bir acaba yumurtalıklar hala olgun mu diye ovulasyon testi yaptım. Çift çizgi çıktı ama garip geldi çünkü ben neredeyse regl olurum diye düşünüyordum. Sonra gebelikte olunca böyle olduğunu okudum ve hemen erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktım. Yine inanmadım bu sabah 2 farklı markadan yine yaptım ikiside çift çizgi. Sonra doktora gidip kan testi verdim. HCG 4000 çıktıNeredeyse 4 haftalık gebelik demek sanırım değil mi internette böyle yazıyor. Son adet tarihimde 18 Şubattı bu arada. Yarın doktor kontrolüm var sizce kese gözükür mü vajinal ultrason ile? (Bu hesaplamalar doğruysa 2025 Aralıkta doğuracağım gözüküyor
)
Test verdinmi? Ne zaman test yaptiracaksin?Merhaba regl gecikmesinin 3. günündeyim, sabahki testim böyle çıktı hamile olma ihtimalim var mı acaba? Daha önce kürtaj öyküm var biraz endişeliyim
Eki Görüntüle 3566383
Amin çok sağolun bugün gittim doktora normal ultrasonla baktı kese gözüküyor, içinde de 1mm kadar da yüzük gibi bir şey var bebek o ama şu an gözükmez dedi 10 gün sonra gidicem kalp atışını duyabilirizMaşallah. 6000 de kese görünüyor sanırım. 7000 de kalp atışı duyuluyor. Yanlış biliyor da olabilirim. Ama vajinal ultrasonda 1000 den sonra görünüyor. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Merhabalar hayırlı olsunMerhaba benimde dün acilde kan testim 236 çıktı yarın randevum var ilk kez gidicem tüp bebek tedavisiyle oldu rabbim hepimize sonuna ulaşmayı nasip eylesin![]()
Teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olurMerhabalar hayırlı olsunkaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı günde test yapmıştınız ? Benim de tüp bebek tedavisi ile oldu şu anda 10. Günüm. Dün test yapmıştım yani 9. Gün değerim 191 çıktı. Yarın tekrar yapacağım artışa bakacak doktorum
Ayy ben de öyle çok heyecanlı olduğumdan dolayı test gününden önce verdimTeşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olur3. Gün embriyosu 9. Gün İdrar testi yaptım silik çizgi gördüm 3 gün takip ettim 12. Gün 236 çıktı değerim normal test tarihim yarın ben 2 gün erken verdim
![]()
Hangi şehirde tedavi gördünüz bu arada ?Teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olur3. Gün embriyosu 9. Gün İdrar testi yaptım silik çizgi gördüm 3 gün takip ettim 12. Gün 236 çıktı değerim normal test tarihim yarın ben 2 gün erken verdim
![]()
İzmir Ege üniversitesinde tedavi gördümHangi şehirde tedavi gördünüz bu arada ?
Amin inşallah su gibi akıp gitsinAyy ben de öyle çok heyecanlı olduğumdan dolayı test gününden önce verdimçok şükür ki pozitif gördük, inşallah bundan sonrası çok güzel ve rahat geçer bizim için
![]()