Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mucize gibi birsey ya Allah sana bağışlasın 40 bin kere maşallah kuzucugumabi tane de sizde var teyzesiii insan içinde olduguna inanamasa da varlar :) sağlıkla doğsunlarrr
20 ile 24 arası en uygun zaman deniliyor.Kızlar detaylı ultrasona doktorunuz kaçıncı haftada gidin dedi?
Ben asla dayanamam valla3 haftaya uzun demişsin benim ayda bir ben napayımNormalde cinsiyeti şu an artık belli olur ama ay sonunu bekliyorum mesela
![]()
Tekil ve risksiz gebelikte 20 ile 22. Hafta da gidiliyorKızlar detaylı ultrasona doktorunuz kaçıncı haftada gidin dedi?
Bu vitamin işine başlayamadım bir türlü, 13+4 haftalığım en yakın haftaya hafta içi gidicem doktoruma çok mu geç kalmış olurum?Çok sevindimm hepimiz inşallah güzel haberler alalımhangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba
![]()
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler
Bana şehir hastanesi 22+4 e gün verdi 16 haziranaKızlar detaylı ultrasona doktorunuz kaçıncı haftada gidin dedi?
Aşkım benim çok teşekkür ederim kuş gibi oldum sanki nasıl rahatladım bir bilsenluckykus ayyhadi gözün aydın canımmm minnoşun sonuçları güzel gelmiş
darısı benim minnoşaa kız beklemek ne zormuş ya .. Çarşamba verdim zaman durdu sanki
Vallaha sonuç sağlıkla gelsin zaten cinsiyet ikiside yok ikiside baş tacıAşkım benim çok teşekkür ederim kuş gibi oldum sanki nasıl rahatladım bir bilsendarısı sana bebeğim güzel gelsin sonuçları cinsiyeti öğren de rahatla bi oh çek inşallah
Teşekkür ederimTekil ve risksiz gebelikte 20 ile 22. Hafta da gidiliyor
TeşekkürlerBana şehir hastanesi 22+4 e gün verdi 16 hazirana
Teşekkürler doktor bana söylemedi en son çok yoğundu unuttu sanırım.20 ile 24 arası en uygun zaman deniliyor.
Hahahhas vallahi ya erkek tahmini olanları öpüyorum hajsjs ben çocuğumu 3 ay kızım diye sevdimVallaha sonuç sağlıkla gelsin zaten cinsiyet ikiside yok ikiside baş tacıama bak sana demiştim seninkide erkek diye ben kendimdede 90% erkek diyorum o yüzden cinsiyeti merak etmiyorum ya ahhahahah sanki biliyorum öğrenmişim gibi .. şu sonuçlar beni geriyor heycanlandırıyor
Ay inşallah çıksın gerildim beklerken aslında sitelerinde 3 günde çıkıyor diyor ama ben,benim doktorum aracılığı ile verdim ya o yüzden 1 hafta 10 gün dediler klinikteki kızlarHahahhas vallahi ya erkek tahmini olanları öpüyorum hajsjs ben çocuğumu 3 ay kızım diye sevdimneyse kız güzeli olur oğluşum. Bana da senin oğlun olcak gibi geliyor oyyy cumaya kadar çıksın sonucun
Benim başından beri öyle vallaBenim bugün tam 3 hafta oldu doktorum haftaya pazartesi gel dedi 1 ay sonra oğluşu görcez krizdeyim hahah çok fenaymış ayda 1 görmek ya![]()