Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    56
IMG_8867.webp
Kızlar sonuç çıkmış sonunda 🥲 normal değil mi?

3 haftaya uzun demişsin benim ayda bir ben napayım 😂 Normalde cinsiyeti şu an artık belli olur ama ay sonunu bekliyorum mesela 🥲
Ben asla dayanamam valla 😂 bide benim ikiz diye riskli gebelik oluyor 2 haftada bir doktorum çağırıyor. Ben cinsiyeti merak etmiyorum sürekli acaba iyiler mi diye düşünmekten ama yarın detaylıya giricem belki gösterirler

IMG-20250414-WA0002.webp
Merhaba tatlı anne adayları bizim için herşey yolundaymış çok şükür burun kemiği oluşmuş enseyi 2 2.5 arası ölçtü ama çok büyük bir problem değil dedi. Ama bir sürü kan verdim. Hem ikili tarama için hemde doktor başka testler de istedi idrar vs de istedi. Önde gidiyormuşuz maşallah süphanallah. Cinsiyeti hafta söyleyecem net emin olalım tarama testi de hafta çıkacak. Şimdilik herşey yolunda çok şükür bin şükür

En son 14. Haftada kontrole gittim. Birdahikine detayliya gidicem diyordum ama özledim detayliya en az 4 5 hafta daha var. 21 de falan gidicem diyordum. Acaba 18. Haftada yine kontrole gidip detayliyi uzatsammi 22 23 de gitsem.

Çok sevindimm hepimiz inşallah güzel haberler alalım 🙏🏻🥰 hangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba 🌸
Bu vitamin işine başlayamadım bir türlü, 13+4 haftalığım en yakın haftaya hafta içi gidicem doktoruma çok mu geç kalmış olurum?

luckykus luckykus ayyhadi gözün aydın canımmm minnoşun sonuçları güzel gelmiş 😍 darısı benim minnoşaa kız beklemek ne zormuş ya .. Çarşamba verdim zaman durdu sanki

luckykus luckykus ayyhadi gözün aydın canımmm minnoşun sonuçları güzel gelmiş 😍 darısı benim minnoşaa kız beklemek ne zormuş ya .. Çarşamba verdim zaman durdu sanki
Aşkım benim çok teşekkür ederim kuş gibi oldum sanki nasıl rahatladım bir bilsen 🥹🥹🥹 darısı sana bebeğim güzel gelsin sonuçları cinsiyeti öğren de rahatla bi oh çek inşallah

Kızlar benim gibi biraz ayakta kalsa ,yürüse ayak tabanları patlayacak gibi ağrıyan varmı ? Kilomda yok ,hamile kaldığım kiloya geri geldim (4kilo vermiştim başta) anlamadım bu taban ağrısı ne

Aşkım benim çok teşekkür ederim kuş gibi oldum sanki nasıl rahatladım bir bilsen 🥹🥹🥹 darısı sana bebeğim güzel gelsin sonuçları cinsiyeti öğren de rahatla bi oh çek inşallah
Vallaha sonuç sağlıkla gelsin zaten cinsiyet ikiside yok ikiside baş tacı 😍 ama bak sana demiştim seninkide erkek diye ben kendimdede 90% erkek diyorum o yüzden cinsiyeti merak etmiyorum ya ahhahahah sanki biliyorum öğrenmişim gibi .. şu sonuçlar beni geriyor heycanlandırıyor

Vallaha sonuç sağlıkla gelsin zaten cinsiyet ikiside yok ikiside baş tacı 😍 ama bak sana demiştim seninkide erkek diye ben kendimdede 90% erkek diyorum o yüzden cinsiyeti merak etmiyorum ya ahhahahah sanki biliyorum öğrenmişim gibi .. şu sonuçlar beni geriyor heycanlandırıyor
Hahahhas vallahi ya erkek tahmini olanları öpüyorum hajsjs ben çocuğumu 3 ay kızım diye sevdim 😂😂😂 neyse kız güzeli olur oğluşum. Bana da senin oğlun olcak gibi geliyor oyyy cumaya kadar çıksın sonucun

Hahahhas vallahi ya erkek tahmini olanları öpüyorum hajsjs ben çocuğumu 3 ay kızım diye sevdim 😂😂😂 neyse kız güzeli olur oğluşum. Bana da senin oğlun olcak gibi geliyor oyyy cumaya kadar çıksın sonucun
Ay inşallah çıksın gerildim beklerken aslında sitelerinde 3 günde çıkıyor diyor ama ben,benim doktorum aracılığı ile verdim ya o yüzden 1 hafta 10 gün dediler klinikteki kızlar 🤣 kız kardeşimde o kadar tahmini erkek ki futbol topu almış , buraya yalın bir futbol sahasında ⚽️ patlattıracak..

Olsun çok yakışıklı bir erkek olacak eminim 🤣 o sen severken tekmeler atmıştır anne yapma şunu 🤣🤣 diye

Back
X