Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Kızlar Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin benim sadece bat 2 nisandı 5 nisanda betam 106 çıktı bana çok düşük geldi doktor kese içinde iki hafta sonra gel dedi bakınca çok düşük buluyorum ben de sebebi nedir sizce

Bana gebelik düşündüğümü söylediğimde regenesis vermişti, içinde hem foklik asit hemde diğer destek vitaminleri vardı
Ben onu 2. Trimester dan itibaren kullanmaya başladım, hatta gebelik sonrası da kullandım bayağı. Öncesinde daha basic bir şey kullanıcam sanırım. Teşekkürler cevap için

Kızlar Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin benim sadece bat 2 nisandı 5 nisanda betam 106 çıktı bana çok düşük geldi doktor kese içinde iki hafta sonra gel dedi bakınca çok düşük buluyorum ben de sebebi nedir sizce
Geç döllenmiş belliki canım benim sıkıntı yapma hic

Bazılarının böyle düşük değerlerle başlıyor. Sanırım döllenme zamanı ile alakalı. Çünkü katlanarak gittiği için 5-6 gün bile önemli fark atar. Artış olması gerektiği gibi, endişe etmeyin bence

Kızlar beslenmenizi düzenlediniz mi? Dikkat ediyor musunuz kafein vs. Ben şu an zaten normal kilomun üstündeyim. Beslenmemi düzenleyip protein ve sebze ağırlıklı devam etmek istiyorum ama annem yanımda şu an. O yüzden imkansız şu an.

Kızlar ben beslenmeye normal yediğim gibi yapıyorum sadece daha vitaminli şeyler tüketmeye çalışıyorum et sebze bol su tüketiyorum normalde çok kahve içerdim içmemeye çalışıyorum

Kızlar
sat10 mart
Bat 5 Nisan az önce yaptığım test sizce gebelik var mı

Eklentiler

• IMG-20250410-WA0016.webp
    IMG-20250410-WA0016.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 19
Arkadaşlar kan sulandırıcı kullanan var mı? Ben Clexane kullanıyorum. Şu an ücretli alıyorum. Aile hekimleri yazabiliyor mu acaba?

Back
X