- 25 Şubat 2025
- 50
- 20
- 3
- 34
- Konu Sahibi annabelica
Folafect. metil folat şeklinde içeriğiHangi folik asit kullanıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folafect. metil folat şeklinde içeriğiHangi folik asit kullanıyorsunuz?
Teşekkürler canımŞu şekilde tatlım
Sağlıkla gelsin bebişTeşekkürler canım![]()
Progestan kullaniyo musun ağızdan canımKızlar bende hastaneye geldim bi bebeğimde herşey yolundamı diye, ani alt karın batmalarım oluyor hem sağ hem sol ve baş dönmem geliyor hergün bi kaç kez içim rahat etsin istiyorumbu durumu yaşayanlar var mı? Gebeliğin 5+6 haftasındayım
![]()
Canım sen başka bir doktora da sor bence. Bende de hashimoto var. Bugün kadın doğumcuya sordum. Ne zaman endokrinoloji doktoruna gitmeliyim diye. Oda haftaya git dedi ben 4+6 dayım. Endokrinoloji doktorumda hamile kaldığında her ay geleceksin demişti.Merhaba arkadaşlar,şu an 5+2 gebeyim.tam 5 haftalıkken sağlık ocağında kan tahlili verdim sonuçlar ancak e nabız sistemine bugün yüklendi tsh 3,08 gebeler için normal değerin üstüymüş ,t4 ise tam 1 çıktı bu değerde normal.Arada kalan gündede kadın doğum uzmanına gitmiştim kendisi profesör doktor ve kesenin çok çok az olduğunu söyleyerek 2 hafta sonraya randevu verdi.hem kesen tam oluşur hem bebek tam görünür hemde tahlillerini yaparız dedi.fakat bugün kan sonuçlarını alınca tekrardan doktoruma ulaşıp tsh yüksekliğini sordum kendisi ise kese tam gözükmedi şuan bebeğe tam etkisi olmaz dedi fakat içim hiç rahat değil. Alerji doktorumda ben olsam hemen ilaç başlardım diyince çok korktum.Buna karşılık haşimato ve 5 -6 değerle hamile kalan yakın arkadaşımın kız bebeğinin maşallahı var sapasağlam.Kafam karıştı.2 hafta beklersem bebeğime bişey olur mu?Zeka diyorlar düşük diyorlar bunlar korkutucu. Birde internette 5 haftalıkken kesede oluşır organlarda oluşur diyorlar ama yani kese çok incecik banada gösterdi .Böyle durumlar yaşayan varsa ve keselerinizi ne zaman gördünüz bunlarla ilgili bilgi verebilir misiniz? Tahmini doğum tarihi:9 aralık
Amin hepimizin inşallahSağlıkla gelsin bebiş![]()
Folik asit (folidoce) kansızlık için (oreferon) b 12 için iğne vitamin için (coledan-d) kullanıyorum benDoktora gidip kese gören arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorunuz folik asit verdi mi? Ya da vitamin takviyesi? Gebelik başında doktorum kullandırmıştı bana ama hatırlayamadım hangisiydi tam olarak.
evet kullanıyorumProgestan kullaniyo musun ağızdan canım
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ gebesurec 26 1 4 Mart
Peki sizin değerleriniz kaçtıCanım sen başka bir doktora da sor bence. Bende de hashimoto var. Bugün kadın doğumcuya sordum. Ne zaman endokrinoloji doktoruna gitmeliyim diye. Oda haftaya git dedi ben 4+6 dayım. Endokrinoloji doktorumda hamile kaldığında her ay geleceksin demişti.
Az önce dahiliyeden çıktım. Değerim 3,14 dü doktor 25 mg leviteron yazdı. Dedim 5.5 haftalık gebeyim bir sıkıntı oluşturmaz değil mi diye. Çok yüksek olmadığı sürece bu değerler bir sıkıntı yaratmaz dedi. Ayda bir kontrole gideceğim. Doğuma kadar kullan dedi. Kadın doğum dahiliyeye yönlendiriyormuş. Ben o sebeple direkt dahiliyeye randevu aldım. Sen de al, git ilaca başla canım. Canını sıkma![]()
MerhabaMerhaba
Benim doktorum elenatal 2 ve folidays başladı. İlerleyen haftalarda bulantı durumuma göre demir ve balık yağı da başlayabileceğini söyledi fakat henüz başlamadı. Tam 5. Haftan bugün.
Hangi marka önerdi?Merhaba ben de bugün keseyi gördüm 5+4teyim folik asit verdi doktorum içinde OMEGA 3de var ihmal etme dedi vitaminolarak da kendim d vitamini demir magnezyum kullanıyorum 3aydir kalsiyum da başlayacam değer sınırda çıktı canım
Tamamdır aldım cevabımı, teşekkürler cevap veren herkeseŞu şekilde tatlım
Bazılarının böyle erkenden başlayabiliyormuş, ara ara benimde bulantım oluyor ve çokkk halsizim daha ilk kontrole bile gitmedim cumartesi gidicem :) bence normal yaniKızlar tüm mesajları okuyorum ama dönemedim, allah herkesin/hepimizin yardımcısı olsunbebişler bizimledir umarım…
Bir şey soracağım özellikle tecrübeli annelere.. 5+5 gözüküyorum son adet tarihime göre, ay bugün midem bi hassas bulantı var ama böyle tatlı tatlı. Kusacak gibi değil bilmem anlatabildim mi. Çok erken değil mi böyle semptomlar için ya korktumhalsizim de çok
![]()
Bana gebelik düşündüğümü söylediğimde regenesis vermişti, içinde hem foklik asit hemde diğer destek vitaminleri vardıDoktora gidip kese gören arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorunuz folik asit verdi mi? Ya da vitamin takviyesi? Gebelik başında doktorum kullandırmıştı bana ama hatırlayamadım hangisiydi tam olarak.
Hap olarakkullaninca baş donmesi yaparmış benim de öyle bı şikayetim vardı doktorum öyle söyledi sorun yok yanievet kullanıyorum![]()
Öyleyse iyi içim rahatHap olarakkullaninca baş donmesi yaparmış benim de öyle bı şikayetim vardı doktorum öyle söyledi sorun yok yani