Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Şu şekilde tatlım

Eklentiler

• 17442940222855959887492704184666.webp
    17442940222855959887492704184666.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar bende hastaneye geldim bi bebeğimde herşey yolundamı diye, ani alt karın batmalarım oluyor hem sağ hem sol ve baş dönmem geliyor hergün bi kaç kez içim rahat etsin istiyorum🌸 bu durumu yaşayanlar var mı? Gebeliğin 5+6 haftasındayım🩷

Kızlar bende hastaneye geldim bi bebeğimde herşey yolundamı diye, ani alt karın batmalarım oluyor hem sağ hem sol ve baş dönmem geliyor hergün bi kaç kez içim rahat etsin istiyorum🌸 bu durumu yaşayanlar var mı? Gebeliğin 5+6 haftasındayım🩷
Progestan kullaniyo musun ağızdan canım

Merhaba arkadaşlar,şu an 5+2 gebeyim.tam 5 haftalıkken sağlık ocağında kan tahlili verdim sonuçlar ancak e nabız sistemine bugün yüklendi tsh 3,08 gebeler için normal değerin üstüymüş ,t4 ise tam 1 çıktı bu değerde normal.Arada kalan gündede kadın doğum uzmanına gitmiştim kendisi profesör doktor ve kesenin çok çok az olduğunu söyleyerek 2 hafta sonraya randevu verdi.hem kesen tam oluşur hem bebek tam görünür hemde tahlillerini yaparız dedi.fakat bugün kan sonuçlarını alınca tekrardan doktoruma ulaşıp tsh yüksekliğini sordum kendisi ise kese tam gözükmedi şuan bebeğe tam etkisi olmaz dedi fakat içim hiç rahat değil. Alerji doktorumda ben olsam hemen ilaç başlardım diyince çok korktum.Buna karşılık haşimato ve 5 -6 değerle hamile kalan yakın arkadaşımın kız bebeğinin maşallahı var sapasağlam.Kafam karıştı.2 hafta beklersem bebeğime bişey olur mu?Zeka diyorlar düşük diyorlar bunlar korkutucu. Birde internette 5 haftalıkken kesede oluşır organlarda oluşur diyorlar ama yani kese çok incecik banada gösterdi .Böyle durumlar yaşayan varsa ve keselerinizi ne zaman gördünüz bunlarla ilgili bilgi verebilir misiniz? Tahmini doğum tarihi:9 aralık
Canım sen başka bir doktora da sor bence. Bende de hashimoto var. Bugün kadın doğumcuya sordum. Ne zaman endokrinoloji doktoruna gitmeliyim diye. Oda haftaya git dedi ben 4+6 dayım. Endokrinoloji doktorumda hamile kaldığında her ay geleceksin demişti.

Doktora gidip kese gören arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorunuz folik asit verdi mi? Ya da vitamin takviyesi? Gebelik başında doktorum kullandırmıştı bana ama hatırlayamadım hangisiydi tam olarak.
Folik asit (folidoce) kansızlık için (oreferon) b 12 için iğne vitamin için (coledan-d) kullanıyorum ben

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
gebesurec2614 Mart

Canım sen başka bir doktora da sor bence. Bende de hashimoto var. Bugün kadın doğumcuya sordum. Ne zaman endokrinoloji doktoruna gitmeliyim diye. Oda haftaya git dedi ben 4+6 dayım. Endokrinoloji doktorumda hamile kaldığında her ay geleceksin demişti.
Peki sizin değerleriniz kaçtı

Az önce dahiliyeden çıktım. Değerim 3,14 dü doktor 25 mg leviteron yazdı. Dedim 5.5 haftalık gebeyim bir sıkıntı oluşturmaz değil mi diye. Çok yüksek olmadığı sürece bu değerler bir sıkıntı yaratmaz dedi. Ayda bir kontrole gideceğim. Doğuma kadar kullan dedi. Kadın doğum dahiliyeye yönlendiriyormuş. Ben o sebeple direkt dahiliyeye randevu aldım. Sen de al, git ilaca başla canım. Canını sıkma 🌸

Yani o kadar garip bir süreç ki her doktorun ayrı bir yorumu var ve sanki gün geçmiyor ,çok teşekkür ediyorum 🌼

Merhaba
Benim doktorum elenatal 2 ve folidays başladı. İlerleyen haftalarda bulantı durumuma göre demir ve balık yağı da başlayabileceğini söyledi fakat henüz başlamadı. Tam 5. Haftan bugün.
Merhaba 🌸
Ben de Elenatal kullanıyorum ama 1 olanından. 2 olanı 3.aydan sonra yani 2.trimesterda kullanılıyor diye biliyorum.

Kızlar tüm mesajları okuyorum ama dönemedim, allah herkesin/hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻 bebişler bizimledir umarım…

Bir şey soracağım özellikle tecrübeli annelere.. 5+5 gözüküyorum son adet tarihime göre, ay bugün midem bi hassas bulantı var ama böyle tatlı tatlı. Kusacak gibi değil bilmem anlatabildim mi. Çok erken değil mi böyle semptomlar için ya korktum🥹 halsizim de çok🥲
Bazılarının böyle erkenden başlayabiliyormuş, ara ara benimde bulantım oluyor ve çokkk halsizim daha ilk kontrole bile gitmedim cumartesi gidicem :) bence normal yani

Doktora gidip kese gören arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorunuz folik asit verdi mi? Ya da vitamin takviyesi? Gebelik başında doktorum kullandırmıştı bana ama hatırlayamadım hangisiydi tam olarak.
Bana gebelik düşündüğümü söylediğimde regenesis vermişti, içinde hem foklik asit hemde diğer destek vitaminleri vardı

Back
X