Kızlar ben dün saglık ocagından sonra bugün de kendi doktorumda gördüm yavrumu, resmen oynuyordu

9+3 dedi. İlaçlarımı kesti şükürler olsun,sadece 1 hafta daha fitile devam et dedi. Kanlarıma baktı, haftaya yine randevu verdi. Miğdem çok kötü diye dertlenince, ilaç almayarak dayanmanı istiyorum, çok zorlanırsan al dedi

vicdan yaptırıyor yaa

aldım yani bugün nasıl almıyım ofise gelecektim, herkesin içinde ayılıp bayılamam mecbur

gerçi bu sefer de prilamın sersemliğinden bi ayılma bayılma var üstümde, kapıyı kapattım yatıyorum ofiste. Fetal Dna istiyorum dedi, broşür verdi, dış merkezle görüş dedi. Paket paket çeşitleri yazıyor, full paket öneriyorum dedi, ne dediyse yaptıracagım artık sorgu ve şüphe konusunu geçtim ben, dün de bahsetmiştim sizlere. Haa birde doktoruma ayıp olmasın söyliyim artık dedim, hocam ben kısmetse 32. Haftadan sonra sizle devam edemeyeceğim, Miamide dogum olacak, sizden tüm dökümanları toplayıp gideceğim dedim, ne dese begenirsiniz, zaten o da olmayacakmış, Amerikaya yerleşme kararı almış, birkaç aya gidiyormuş

ee o zaman doguma bi yanıma ugrayıverin dedim gülüştük. Çok dogru bir karar almışsın dedi.
Allah bin kere razı olsun, tedavimi bu aşamaya ulaştırdı ama başka Dr bulmam gerekecek sanırım. Benden haberler bu kadar sevgili Kasım anneleri