Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
2022de beri bu yolda uğraşıyorum sonında tüp bebek yaptım genetikli 🥰🥰
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben bir sene normal yolla denedim ve çok yıprandım tüp bebek annelerine ayrı bir saygım var verdikleri emek maddi manevi zorlu bir süreç inşallah Allah mükâfatını verir 💖

Merhaba kızlar. Sabah akşam sürekli olan mide bulantım iki gündür yok .. birde afedersiniz büyük abdestim siyah renkte.. daha önce iki düşük yaptım ama hiç belirti vermediler Dr. Kontrolünde öğrendim. Umarım benimledir poncigim

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben bir sene normal yolla denedim ve çok yıprandım tüp bebek annelerine ayrı bir saygım var verdikleri emek maddi manevi zorlu bir süreç inşallah Allah mükâfatını verir 💖
Ben öncesinde 1.5sene normal denedim hep oldu hanile kalmada hiç sorun yapmadım nerdeyse 2ay arayla hamile kaldım 4defa ama maalesef devam edemedi o yüzden genetikli tüp bebek denedik ben tüm anne adaylarına aşırı saygı duyuyorum elbet tüp bebek zorlukları çok stres kaygı hormonlar ama anneliğin her türlüsü çok meşakkatli 🥰🥰🙏 hepimiz keyifle bebişlerimizin doğum fotolarını paylaşalım inşallah burada 🙏

Ağrım sızım bulantım yok ama iki gündür hep yatasım var, saatlerce uyuyorum mutfağa bile giremedim canım istemiyor.

Ben de daha bugun esime dedim, sabah aglamakli uyandim niye bilmiyorum dun agrim vardi diye huzursuz uyumustum. Dedim yani bu boyle gitmez, terapiye mi baslasam. Zaten tedavi surecinde baslamamam hataydi bence, altindan kalkarim sandim 😬
Annem de diyor ki o evham o endise dogurunca bitiyor mu saniyorsun, sabah seni servise bindirirdim sagsalim okula vardi mi diye dusunurdum diyor🤣 evlendin gittin anne olucaksin hala sabah gozumu acip iyi mi kizim acaba diye senin yazmani bekliyorum diyor 🥲 ah analik
Bende bugün iki haftadır görümüyorum diye kafamda türlü senaryolar kurup ağladım bir saat sebepsiz.😂 Cuma günü inşallah şöyle net şekilde görürüm sıkıntısız öyle böyle yaklaştık 2. Trimestıra.

Burada kaç senedir bekleyenler var acaba?ben tam bir senedir bekliyordum bu haberi
Merhaba ben taa 2020 Kasım ayında bırakmıştım korunmayı. O zamandan şimdiye kadar eşim varikosel ameliyatı oldu, 2 kere çatlatma iğnesiyle denedik, bir kez aşılama denedik, bir kez tüp bebek denedik hiç bir şekilde hamilelik yaşayamadım kimyasal bile. Şimdi doğal yoldan hamileyim ama bu seferde endişe hat safada malesef 😂

Burada kaç senedir bekleyenler var acaba?ben tam bir senedir bekliyordum bu haberi
Akrabalar yıllardır bekliyor :D ama ben anne olmak için kendimi ve şartlarımı geçen sene elverişli buldum. Eylül’den beri istiyorum Ekim’de de kimyasalım oldu. Ama gerçekten her ay ayrı bir umut döngüsü, uzun yıllardır bekleyenlerin mükafatı çoktur sabır işi. Rabbim umduğumuzdan daha güzelini nasip etsin anneliği en güzelinden tadalım🙏🏼

Merhaba ben taa 2020 Kasım ayında bırakmıştım korunmayı. O zamandan şimdiye kadar eşim varikosel ameliyatı oldu, 2 kere çatlatma iğnesiyle denedik, bir kez aşılama denedik, bir kez tüp bebek denedik hiç bir şekilde hamilelik yaşayamadım kimyasal bile. Şimdi doğal yoldan hamileyim ama bu seferde endişe hat safada malesef 😂
Yaaa Allah’ın işi işte, mucize resmen. Ama sizin ilk trimesterı atlatmanıza az kalmış darısı başımıza 🤣

Akrabalar yıllardır bekliyor :D ama ben anne olmak için kendimi ve şartlarımı geçen sene elverişli buldum. Eylül’den beri istiyorum Ekim’de de kimyasalım oldu. Ama gerçekten her ay ayrı bir umut döngüsü, uzun yıllardır bekleyenlerin mükafatı çoktur sabır işi. Rabbim umduğumuzdan daha güzelini nasip etsin anneliği en güzelinden tadalım🙏🏼
Evet ben de bir senede çöktüm, bazı yorumları okuyunca kendi derdim çok küçükmüş diyorum. Allah isteyen, anneliği hakkıyla yapabilen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın kısa zamanda nasip etsin inşallah biz de sağlıkla alalım kucağımıza

Bende bugün iki haftadır görümüyorum diye kafamda türlü senaryolar kurup ağladım bir saat sebepsiz.😂 Cuma günü inşallah şöyle net şekilde görürüm sıkıntısız öyle böyle yaklaştık 2. Trimestıra.
Ya aynen bir done de yok elimde kotuye yormam gereken🙈 ama icimden oyle gelerek uyandim iste anlamsizca. Ay bilmiyorum bazen aklima o kadar kotu seyler geliyor ki. Grupta olan kayiplar da cok canımı sıktı acikcasi hicbir belirti bir sey olmadan

Canım benimde özellikle geceleri oluyor böyle tarif de edemiyorum. Doluluk mı diyim sızlama mı diyim. Adet gibi desen değil. Birde idrar gelince daha fazla ağrıyor sanki. Bence rahim büyüyor. Banada birkaç gündür böyle
Aynı benim gibi hiç tarif edemedim ama aşağı çeker gibi bir sızlama ama çok da rahatsız edici,değişik bir hissiyat.6.haftada çok fazla olurmuş sanırım bebek yerleşmesinden kaynaklı

Hshshdjd yaaaa cok yakınızzzz 🤩 akraba cıkmayalm bide ahsjdjjd valla bende içime sinen doktoru bulmusum msafelerin pek önemi yok. Şu mide bulantısı evresini ni atlatıp insana benzediğimde bie kahve içmek isteriim🥹♥️
Ayyy o normal insanlar gibi kahveye çıkabildiğimiz günler gözümde tütüyor, seve seve canım.
Benim izmirde doktorun yönlendirdiği laboratuvar 350 dolar canım
izmirde neresi canım, öglenden beri kaç yerle görüştüm hepsi 550 dolar civarı, doktorumun önerdiği 1230 dolar🤭🤭 ama ben ekstra sma, kas hastalıkları falanda sordun tabi iyice yükseldi

Yaaa Allah’ın işi işte, mucize resmen. Ama sizin ilk trimesterı atlatmanıza az kalmış darısı başımıza 🤣
Amin inşallah Allah daha beteriyle sınamasın inşallah. Hep öyle dua ediyorum Allahım bekledim sabrettim daha fazla sınama diye. ☺️

Kızlar yaa normalde bugün regl günümdü tüm gün karnım ağrıdı. Biraz önce akıntıyla kırmızı leke geldi. Normal olduğunu yazmıştınız ama insan yinede tedirgin oluyor

Kızlar ben dün saglık ocagından sonra bugün de kendi doktorumda gördüm yavrumu, resmen oynuyordu🤭 9+3 dedi. İlaçlarımı kesti şükürler olsun,sadece 1 hafta daha fitile devam et dedi. Kanlarıma baktı, haftaya yine randevu verdi. Miğdem çok kötü diye dertlenince, ilaç almayarak dayanmanı istiyorum, çok zorlanırsan al dedi🤷🏼‍♀️ vicdan yaptırıyor yaa😂 aldım yani bugün nasıl almıyım ofise gelecektim, herkesin içinde ayılıp bayılamam mecbur😬 gerçi bu sefer de prilamın sersemliğinden bi ayılma bayılma var üstümde, kapıyı kapattım yatıyorum ofiste. Fetal Dna istiyorum dedi, broşür verdi, dış merkezle görüş dedi. Paket paket çeşitleri yazıyor, full paket öneriyorum dedi, ne dediyse yaptıracagım artık sorgu ve şüphe konusunu geçtim ben, dün de bahsetmiştim sizlere. Haa birde doktoruma ayıp olmasın söyliyim artık dedim, hocam ben kısmetse 32. Haftadan sonra sizle devam edemeyeceğim, Miamide dogum olacak, sizden tüm dökümanları toplayıp gideceğim dedim, ne dese begenirsiniz, zaten o da olmayacakmış, Amerikaya yerleşme kararı almış, birkaç aya gidiyormuş🤭🤭😂 ee o zaman doguma bi yanıma ugrayıverin dedim gülüştük. Çok dogru bir karar almışsın dedi.
Allah bin kere razı olsun, tedavimi bu aşamaya ulaştırdı ama başka Dr bulmam gerekecek sanırım. Benden haberler bu kadar sevgili Kasım anneleri😘
Puxhu Puxhu gittim tatlım detaylar burada

Ya aynen bir done de yok elimde kotuye yormam gereken🙈 ama icimden oyle gelerek uyandim iste anlamsizca. Ay bilmiyorum bazen aklima o kadar kotu seyler geliyor ki. Grupta olan kayiplar da cok canımı sıktı acikcasi hicbir belirti bir sey olmadan
Aynen keşke hiç bişey bilmesek bizde cahil cahil mutlu geçirseydik bu dönemi.

3 dk’lık videosu var evire çevire gösterdi Dr, o kadar net ki. Çok kıpırdıyor dedi. Önce Yandan sonra direk yüzünden üstten falan gösterdi çevire çevire, hayran kaldık. Darısı başınıza canlarım🙏🏻♥️
Ah nasıl duygulandım melinacım dua et darısı başımıza olsun 😍 Allah nazardan saklasın büyümüş serpilmiş bıdışın😍🧿♥️

Back
X