- 2 Aralık 2023
- 144
- 152
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
Ben adetimden 2 gün önce gebelik testi yaptım negatifti. Adetimin 3. Günü kanda pozitif çıktı 238.Kızlar kimyasal geciriyor olabilir miyim bilenler bı bakabilir mi?? Kaset testi dün yaptım. Erken gebelik olan da bugün yaptım. İkisinde de çok silik çizgi çıktı sinir oldum. Bugün adet günüm ve normalde düzenli olmasına rağmen henüz gelmedi. 3 gündür sol kasığımda iğne batması gibi ağrı var. Midemde ekşime var ve ağzıma zaman zaman pas tadı geliyor. Bunlar kızımda da yaşadığım şeylerdi. Ama belirtiler hep aldatici oluyor. Psikolojik de olabilir o yüzden takılmıyorum. Ama testler çok sinir etti. Pozitif olsa daha koyu olmaliydi. Ama kesin negatif de diyemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz. Testte net bir koyulaşma görmeden kan vermek de istemiyorum
Onemli olan duzenli artması zaten. Benim gebeliklerim de hep düşük HCG ile basladi sizin gibiBen adetimden 2 gün önce gebelik testi yaptım negatifti. Adetimin 3. Günü kanda pozitif çıktı 238.
İkizmi acabaMerhaba kızlar sat 8 Mart bat 2 Nisan 6 Nisan'da evde test yaptım pozif çıktı dün sağlık ocağında kan verdim bugün sonuç için gittiğimde değerimin 1.855 olduğunu soyledi aile hekimi yani degerim 4 haftaliga göre çok yüksek çıkmış böyle bir şey yaşayan varmı
Kaset testi yapmadım hiç ama diğer erken gebelik testlerim hep silik çıktı 3-4 gün gecikmesine rağmen. Bunlar beta hcg belli miktarı geçince saptıyor kimyasal için artış düşüş bakmak gerekiyormuş asmde iki gün arayla baktırırsan daha ne olur ikinci gün iki kat artış bekleniyormuş.Kızlar kimyasal geciriyor olabilir miyim bilenler bı bakabilir mi?? Kaset testi dün yaptım. Erken gebelik olan da bugün yaptım. İkisinde de çok silik çizgi çıktı sinir oldum. Bugün adet günüm ve normalde düzenli olmasına rağmen henüz gelmedi. 3 gündür sol kasığımda iğne batması gibi ağrı var. Midemde ekşime var ve ağzıma zaman zaman pas tadı geliyor. Bunlar kızımda da yaşadığım şeylerdi. Ama belirtiler hep aldatici oluyor. Psikolojik de olabilir o yüzden takılmıyorum. Ama testler çok sinir etti. Pozitif olsa daha koyu olmaliydi. Ama kesin negatif de diyemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz. Testte net bir koyulaşma görmeden kan vermek de istemiyorum
Öyle düşünme bence bende buna çok inanmıştım gereksizmiş. Hep silikti benim deOnemli olan duzenli artması zaten. Benim gebeliklerim de hep düşük HCG ile basladi sizin gibiYalnız şimdiki testlerime negatif de diyemiyorum ya. Çok arada kaldım. Ama sorun şu ki testlerimde düne göre koyulaşma olmamış gibi duruyor. Gebelik varsa bile sağlıklı değil diye düşündüm o yüzden. Yine de bekleyeceğim reglimi. Perşembeye kadar olmazsa kan vereyim direkt
Ailede ikiz olmadığı için ihtimal vermediİkizmi acaba
Ya fotoğrafta cok belli değil ama dünkü kaset test olmasına rağmen daha koyuydu. Siliklesme olunca HCG düşüyor mü acaba diye düşündüm. Kan verene kadar hiç emin olamiycam galibaKaset testi yapmadım hiç ama diğer erken gebelik testlerim hep silik çıktı 3-4 gün gecikmesine rağmen. Bunlar beta hcg belli miktarı geçince saptıyor kimyasal için artış düşüş bakmak gerekiyormuş asmde iki gün arayla baktırırsan daha ne olur ikinci gün iki kat artış bekleniyormuş.
Testlere güven olmuyor ya bi sürü saçma sapan marka çıkmış önüne gelen test üretiyorÖyle düşünme bence bende buna çok inanmıştım gereksizmiş. Hep silikti benim degecikme olmasına rağmen
Ben yaşadım adetten 2 gün önce 1640, adet günü de 4000 beta idiMerhaba kızlar sat 8 Mart bat 2 Nisan 6 Nisan'da evde test yaptım pozif çıktı dün sağlık ocağında kan verdim bugün sonuç için gittiğimde değerimin 1.855 olduğunu soyledi aile hekimi yani degerim 4 haftaliga göre çok yüksek çıkmış böyle bir şey yaşayan varmı
Dr ne demişti bu durumaBen yaşadım adetten 2 gün önce 1640, adet günü de 4000 beta idi
Merhabalar 8 nisan bugün 2212 çıktı sizce nasıl kızlarKızlar merhabalar
2 nisan 111
4 nisan 258
6 nisan yani bugün 871 geldi beta sizce nasıl
Erken döllenme dedi bende biliyordum erken olduovulasyon testi yapmıştım. Ben adet tarihimden 2 günce önce 1600 ile öğrendim sen adet geçtikten 4 gün sonra o değeri almışsın normal benceDr ne demişti bu duruma
İnşallah dediğin gibidirErken döllenme dedi bende biliyordum erken olduovulasyon testi yapmıştım. Ben adet tarihimden 2 günce önce 1600 ile öğrendim sen adet geçtikten 4 gün sonra o değeri almışsın normal bence
Benim bat tarihinde verdiğim kanda 5000 çıkmıştı nerdeyse, çok yüksek değil normal. Döllenme tarihinize bağlı değişiyor. Değeri yüksek olanların muhtemelen yumurtlaması erken oluyorMerhaba kızlar sat 8 Mart bat 2 Nisan 6 Nisan'da evde test yaptım pozif çıktı dün sağlık ocağında kan verdim bugün sonuç için gittiğimde değerimin 1.855 olduğunu soyledi aile hekimi yani degerim 4 haftaliga göre çok yüksek çıkmış böyle bir şey yaşayan varmı
Gayet iyi, neden beta takip ediyorsunuz, doktorunuz mu talep etti?Merhabalar 8 nisan bugün 2212 çıktı sizce nasıl kızlar
Artık beta takip etmene gerek yok gayet iyi benceMerhabalar 8 nisan bugün 2212 çıktı sizce nasıl kızlar
On dakikayı geçince dikkate almamak lazımmış ondandır. Hayırlısı ferah tut içiniYa fotoğrafta cok belli değil ama dünkü kaset test olmasına rağmen daha koyuydu. Siliklesme olunca HCG düşüyor mü acaba diye düşündüm. Kan verene kadar hiç emin olamiycam galiba
Testlere güven olmuyor ya bi sürü saçma sapan marka çıkmış önüne gelen test üretiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?