Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    4
En azından seninle birlikte durmaya devam eden ve büyüyen kesen var öyle düşün
Hayır canım cok hızlı oldu normal bu zamanda minik olması büyüyecek dedi. Ben cok ama cok kaygılı biriyim ve doktor bunu çözdü resmen bana şu ara bilgi vermiyo kafayı yemeyeyim diye bence
Ama yakın zamana kontrole çagırdı zaten o zaman söylemezse ben soracagım. İnş büyürse

Ayy çok stresli süreç gerçekten. Ben de öyleyim her şeyi hemen kafaya takıp araştırma moduna giriyorum. Bazen gerçekten hiç düşünmemek lazım onu anladım inşallah güzel sağlıklı bir süreç geçiririz ya

Amin umarım keselerimiz büyümeye devam eder

Merhaba benim geçen seneye kadar saat gibi düzenli adet düzenim vardı, sonra ağustos ayında ilk denememizde hamile kaldığımı öğrendim ama ne yazıkki sağlıksız olduğu için 5 haftalıkken kendiliğinden düştü, o zamanlardan beri adetim düzensiz bi 23 günde oluyorum bi 33 bi 28 vs
Bunun üzerine doktora gittiğimde sol yumurtalığımda pcos gördüğünü söyledi, bu ay yeniden bebek istemeye başladık 8-9 ay geçti düşükten. Yumurtlamamı bilemediğim için günaşırı korunmasız ilişki yaşadık, sat 15 mart , bugün 24. Döngü günüm. ama ben bu düzensizlikle ne zaman test yapacağımı bilmiyorum. Bana tavsiye verecek biri var mıdır acaba?

Merhaba inşallah hamile sinizdir ama olmazsa ovulasyon testini öneririm hatta benim kullandığım testin markasını söylerim . Çünkü ben hem doktor kontrolü hem ovulasyon testi yapıyordum aynı anda doktorun bugün çatlar dediği gün pik gördüm deneyin derim

Kızlar merhaba. Bat 1 kala bugün testimde çift çizgi gördüm. Ama bu markayla ilgili yalancı pozitif yorumları okudum burada. Ne istediğimi de bilmiyorum açıkçası. 15 aylık bebeğim var şu an. Doğru zaman mı gebelik için bilmiyorum. Bazı belirtiler sebebiyle test yapmak istedim. Kimseye de söyleyemedim henuz çünkü hamile değilim muhtemelen yarın adet göreceğim. Ama yine de testte çıkan çizgi kafamı karıştırdı. Yarını zor edeceğim. Kimseye diyemeyince size içimi dokmek istedim

Çok teşekkür ederim inşallah değilsem onu deneyeceğim öneriniz bir marka var mı? Bir de 35. Günü falan mı beklemeliyim test için acaba? Evlilik yıldönümümüz de geliyor o yüzden biraz daha sabırsızım aslında 28. Gün yapmak istiyorum

Bence yap ama çıkmazsa ümidini kesme son güne kadar bekle

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-07-21-42-16-390_com.pozitron.hepsiburada.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_2025-04-07-21-42-16-390_com.pozitron.hepsiburada.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 13
Ben de ihtimal vermediğim için testi gecikince yaptım silik çıktı ama inanmadım ama senin gibi ne hissedeceğimi bilemedim tekrar farklı markalardan yaptım ertesi gün yaptığım 4 testten biri negatif çıktı sadece direkt ona inandım ona da üzüldüm bi yandan. anladım sizi biraz ama yanıltmıyor bence testler yârın farklı markayla bakın bir de

Yaa bilsem başka bi marka daha alırdım ben de en az 3 test şart insan gerçekten negatife inanma eğiliminde oluyor. Bugün bi hamileyim diye moda girdim. Testin yorumlarını okuyunca da hamile olmadığıma inandim

Lekelenmeler normal sayiliyor kanama gibi olmadigi surece. Dis gebelikte de belirtiler oluyor diye biliyorum agri vs. Degerlerde artis bazen az olup sonra duzelebiliyor. Umarim saglikli bir gebeliktir
Amin inşallah kanamam yok lekelenmede geçti

Merhaba kızlar. Sat 10 Mart bat 9 Nisan. Reglime 10-12 gün kala göğüslerimde inanılmaz bir ağrı vardı ama reglime iki gün kala bu ağrı geçti tamamen bu şekilde bir belirti yaşayan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…