Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    3
Kızlar çok feci hasta oldum sanırım. Kemiklerim, başım ve boğazlarım ağrıyor. İlaç da içemiyoruz malum. Kadın doğum aciline gitsem mi ?
Kadın doğum değil kbb gibi branş doktoruna gitmelisiniz ama gebe olduğunuzu belirtin. Ona göre ilaç yazar doktor, kadın doğum doktorunuza da ilaçları gösterin onay verirse kullanın.

Benim 20. Gün çatlamam oldu sanırım ondan
Zaten değer ikiye katlanarak gidiyor. Yarın 200 küsürlerde olur diğer gün 400-500 civarı. Bence gayet normal. Şüpheleniyorsanız iki gün sonra tekrar kan verip artışa bakın isterseniz.

Arkadaşlar normal kaset test yaptım. Hiç çizgi yoktu. Bat 2 -3 Nisan. Benim gibi olup sonra pozitif gören varmı?
Kaset test doğru sonuç vermeyebilir şu aşamada. Bence biraz daha dişinizi sıkıp ayın 3’ünü geçirdikten sonra yapın testi.

Benim bu sabah yaptığım kaset test çok silikte olsa bir çizgi gösteriyor. Varmıdır acaba ?

Yani sizde de oluyor mu sanki hamile değil gibiyim hiçbir şey hissetmiyorum hiçbir belirtim kalmadı. Sadece çok uyuyorum, çabuk yoruluyorum. Bugün tam 5 haftalık oldu son reglime göre.
Evet bende de var unutuyorum hamile oldugumu çoğu zaman Allah isteyen herkese nasip etsin

Evet bende de var unutuyorum hamile oldugumu çoğu zaman Allah isteyen herkese nasip etsin
Ben de dışarı çıktığımda özellikle tamamen unutuyorum. Aminn inşallah bekleyen, isteyen herkese nasip etsin. sizin kaç haftalık oldu ? Hiç doktor kontrolüne gittiniz mi ? İlk gebelik mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…